با سلام به دوستان گرامی.
من یک مشکلی دارم ... شرکتی که هاست ازش تهیه کردم تابع میل رو بسته.. و گفته که باید از smtp استفاده کنید. واسه همین وقتی خریدی صورت میگیره ایمیل ارسال نمیشه
حالا می خوام بدونم که چطوری می تونم تو فریر smtp تنظیم کنم؟
با تشکر
با سلام به دوستان گرامی.
من یک مشکلی دارم ... شرکتی که هاست ازش تهیه کردم تابع میل رو بسته.. و گفته که باید از smtp استفاده کنید. واسه همین وقتی خریدی صورت میگیره ایمیل ارسال نمیشه
حالا می خوام بدونم که چطوری می تونم تو فریر smtp تنظیم کنم؟
با تشکر
دوستان سلام
من از این اسکریپ استفاده کردم و درگاه امن پاسارگادشو فعال کردم وقتی خرید انجام میشه بالای صفحه این ارور میاد کسی میدونه این ارور چیه ؟
Warning: curl_setopt() [function.curl-setopt]: CURLOPT_FOLLOWLOCATION cannot be activated when safe_mode is enabled or an open_basedir is set in /home3/teknicir/public_html/aaaa/plugins/paypaad.php on line 288
سلام
دوستان کسی ماژول فرستنده رو داره که نام خانوادگی خریدار رو بزنه ؟!!!
برای سیستم جدید شاپرک می خواما !
الان هر کی خرید میکنه اسمشو میزنه Ferestande API ! :|
کسی میتونه راهنمایی کنه ؟!!!
کسی نیست راهنمایی کنه ؟ :|
سلام !!,
من این اسکریپت رو نصب کردم، تا چند روز پیش که مشکلی نداشت، ولی دو روزه که صفحه ی افزونه ها ( plugins ) برای من باز نمیشه و هر کسی که خرید می کنه ایمیل جزئیات خرید برایش ارسال نمی شود.
اگه تجربیاتتون رو به اشتراک بزارید و راهنمایی کنید که این مشکل رو حل کنم کمال تشکر رو دارم .
سپاس
سلام
متن زیر رو برای پشتیبانی این اسکریپت فرستادم در جواب بهم گفتن:
طبق راهنمایی ها و تجیرباتی که در نصب اسکریپت داشتم اقدام به نصب اسکریپت شما کردم
دیتا بیسی ساخته و دیتا بیس شما رو ایمپورت کردم حالا وارد آدرس نصب شدم اما با این ارور مواجه شدم:
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
همچنین این تصویر صفحه اول اسکریپت شما هست که کدها بهم ریخته
سرور ویندوز 2003 و لوکال شده توسط wamp server 2.0
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
همچنین اینو رو سیستم و لوکال سیستم خودمم تست کردم همینطور بود
عکس ها پیوست شد
جواب پشتیبانی:
سلام
احتمالا تگ کوتاه پی اچ پی در سیستم شما شناسایی نمیشه٬ در گوگل سرچ کنید طریقه فعال سازی اون رو
الان این یعنی چی؟ باید چیکار کنم؟
عکس ها پیوست کردم
و
![]()
تجربه ی شخصی : حداقل یک هفته کامل قبل از خرید هاست ، سرور و ... با پشتیبان سایت مداوم صحبت کنید تا درگیر سایت های بی پشتیبان نشوید.
به معتبرترین ها هم اعتماد کردیم و خیر ندیدیم!
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)