-
December 7th, 2012, 13:51
عضو انجمن
پاسخ : 10 سرویس دهنده برتر کولوکیشن جهانی

نوشته اصلی توسط
Aria
سلام.
burst از هر لحاظ مروف هست به سرویس بد و مشکلات متفاوت.
شما از خودتون این لیست رو ایجاد کردید ؟ بسته به قیمت دیگه ؟ برتر بودن یک سرویس دهنده به قیمت پایینش هست برای شما ؟ چه کسی به شما گفته جامعه ی حرفه ای به دنبال قیمت پایین بدون توجه به کیفیت هست ؟
ما خواستیم از burst یک کولو در انگلستان بگیریم برای سرور geo داخلی شرکت و قیمت بسیار پایینی هم ارائه دادند ولی بعد ار بررسی review ها مشخص شد که این قیمت هیچ ارزشی نداره و ما با دیتاسنتر دیگری شروع به کار کردیم که حداقل 3 برابر قیمت burst هست ولی معتبر و با کیفیت هستند.
با تشکر.
1. review های این شرکت را من ننوشته ام. اگر شما به شایت اصلی اش مراجعه نمائید، خودشون چندتا review گذاشتند.
2. با شما موافقم. خیلی وقتا هم، بعضی ها با بهترین سرویس دهنده ها مشکل دارند (بسته به دلایل شخصی و سلیقه ای) که این کار در میزان اهمیت و کارائی آن سرویس ها زیاد تاثیر گذار نیست. به دلیل تعداد زیاد کاربر. شاید واقعا یک سرویس دهنده عالی به درد یک شخص نخورد اما ده نفر دیگر را راضی کند. شاید شما انتظارات خیلی حرفه ای تری از این شرکت داشته اید، که نتوانسته خواسته ی شما را تامین کند.
3.ملاک در این ارزیابی همان طور که در سایت نوشته اند، قیمت در برابر پشتیبانی و تعدد خدمات ارائه شده می باشد.
4. قطعا وقتی شما چند برابر یک شرکت هزینه می پردازید، باید بهتر باشد. اگر بهتر عمل نکند این هزینه ی اضافی را برای چی می پردازید.؟
همانند جاست هاست که برای خیلی ها مفید است و خیلی ها هم ناراضی!
دانش و هنر نباید
کپی رایت داشته باشند. کپی رایت ضد ارزش های آزادی خواه بشری هستند.

-
تعداد تشکر ها از abasaqa به دلیل پست مفید
-
December 7th, 2012 13:51
# ADS
-
December 7th, 2012, 13:54
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
MagicVps.Com
ظاهرا بخاطر همین حرفشون بن شدن الان یزورشون بن شده
آدم وقتی نقدی می کند بهتر است دلایل خودشان را اعمال کند.
شاید دو بار ارسال زده و بن شده.
ما که بی خبر.
در ضمن تاپیک برای این ایجاد می شود که مورد بحث قرار گیرد. ولی رسما چیزی را بدون دلیل انکار کردن زیاد جالب نیست. امیدوارم هرچه زود تر آزاد بشه و از نقدهای مفید ایشان بهره ببریم.
دانش و هنر نباید

-
-
December 7th, 2012, 23:15
عضو جدید
فکر می کنم(یعنی ۱۰۰٪) باید تو این لیست اسم شرکت هایی چون EvoSwitch(همون شرکتیه که LeaseWeb سرورای هلندش تو اونن) و Equinix قرار می گرفت و تو ۵ تای اول هم باید می بودن.
-
-
December 8th, 2012, 01:23
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
mobin96
فکر می کنم(یعنی ۱۰۰٪) باید تو این لیست اسم شرکت هایی چون EvoSwitch(همون شرکتیه که LeaseWeb سرورای هلندش تو اونن) و Equinix قرار می گرفت و تو ۵ تای اول هم باید می بودن.
3.ملاک در این ارزیابی همان طور که در سایت نوشته اند، قیمت در برابر پشتیبانی و تعدد خدمات ارائه شده می باشد.
همانطور گفته گفته شده برسااس قیمت و تعداد خدمات ارایه شده هست
این دوتا که گفتید با توجه به کیفیتی که دارن هزینشون هم بالطع خیلی گرانتر هست و هرچی هم گرانتر بشه هرکسی نمیره بگیره یک مثال ساده الان تعداد سورهای که هتزنر داره پیش مشتریان ایرانی خیلی بیشتراز دیگر دیتا سنتر ها هست ولی چون تعداد بیشتر هست ملاک نمیشه که بهتر هست ولی خوب به نسبت قیمت خرید بیشتر میشه
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
-
تعداد تشکر ها ازMagicVps.Com به دلیل پست مفید
-
December 8th, 2012, 10:34
عضو انجمن
اگر مختصر توضیحاتی در مورد این دیتاسنترها بگذارید ممنون میشم
-
-
December 8th, 2012, 12:28
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
peyman0742
اگر مختصر توضیحاتی در مورد این دیتاسنترها بگذارید ممنون میشم
با سلام
بزودی review های شرکت کولوکیشن دات نت رو در اینجا با لینک به منبع میارم. رویو هر شرکت را ترجمه و به تفکیک قرار می دهم. در تاپیک جداگانه برای هرکدام از این سرویس دهنده ها اختصاص می دهیم و دوستانی که با آنها کار کرده اند، می توانند مزایا و معایب را بازخورد دهند.
با تشکر
دانش و هنر نباید

-
-
December 8th, 2012, 17:43
عضو انجمن
-
-
December 8th, 2012, 20:10
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
MagicVps.Com
همانطور گفته گفته شده برسااس قیمت و تعداد خدمات ارایه شده هست
این دوتا که گفتید با توجه به کیفیتی که دارن هزینشون هم بالطع خیلی گرانتر هست و هرچی هم گرانتر بشه هرکسی نمیره بگیره یک مثال ساده الان تعداد سورهای که هتزنر داره پیش مشتریان ایرانی خیلی بیشتراز دیگر دیتا سنتر ها هست ولی چون تعداد بیشتر هست ملاک نمیشه که بهتر هست ولی خوب به نسبت قیمت خرید بیشتر میشه
با تشکر از مجیک وی پی اس عزیز بابت یادآوری،اون یه خط رو من کلا نخونده بودم و همین امر باعث شد تا اشتباه کنم در ملاک ارزیابی.
-
-
December 8th, 2012, 20:20
عضو انجمن
Burst.net
باهاش کار کردم الان هم دوستم کولو داره توش
خیلی به ایران حساس هستند اگر بفهمن نابود میشی
ولی کیفیت تضمین شده هست .
-
-
December 8th, 2012, 20:38
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
agarb98
burst.net
باهاش کار کردم الان هم دوستم کولو داره توش
خیلی به ایران حساس هستند اگر بفهمن نابود میشی
ولی کیفیت تضمین شده هست .
شاید تعجب کنید! ولی این رو در حد اینکه شایعه است می نویسم. از یکی از بزرگان کلو شنیدم، خدمات کلوی جدیدی قراره در سال 2013-2014 راه بیافته که کل آسیا و خاور میانه رو تحت پوشش قرار میده. و اینکه یکی از بازار های مقصدش ایران خواهد بود. اگر تا اون وقت، اینترنت ایران رو کامل تحریم نکردند، یا از طرف داخل ملی اش نکردند، نگران تحریم نخواهید بود. سرمایه گذاری و برنامه ریزی زیادی کردند. گویا این شرکت اصلا با کپی رایت میانه ای ندارد و dcma هم نتونسته کاریشون بکنه. (مصونیت سیاسی!)
و بازار هاستینگ ایران رو نیز کمی سروسامان خواهند داد. بسیاری از ریسلر های ضعیف باید جمع کنند. هنوز هم منتظر آرام گرفتن وضعیت تحریم و هاستینگ ایران هستند.
البته مطالبی در مورد آینده اینترنت و به قولی زمانی مبحت برخورد تمدنها بود، در آینده ی نزدیک نیز همین اتفاق برای کپی رایت و غیر کپی رایت خواهد افتاد.
باز میگم منبع این خبر رو تائید نمی کنم و در حد شایعه است.
پ.ن: خواهش می کنم پ.خ ندید که منبع کجاست. در حد شایعه بدونیدش.
دانش و هنر نباید

-