نقل قول نوشته اصلی توسط AmirHosein نمایش پست ها
خواستم جواب آقای عیسی لو رو بدم منصرف شدم ولی دیدم شما جواب دادید مدیریت این انجمن برای من و باقی دوستام هیچ سود و صرفه اقتصادی نداره! خیلی فکر میکنن حقوق و یا .... در کاره ولی نه، این انجمن تنها انجمنی هست که من فعالیت هام رو بهش محدود کردم،گُفتن نداره شاید حساب به فخر فروشی بشه ولی اگر وقتی که من اینجا میزارم روی کارم میذاشتم الان وضع مالیم خیلی بهتر بود و ... در مورد تخصص هم شاید من بین مدیر های این انجمن تخصصی نداشته باشم ولی با یه تحقیق کوچولو میتونید بفهمید که وحید آریا و یا مصطفی توی چی تخصص دارن، شده بارها توی ایمیل و ایمیل بازی مشکلاتی که برخی دوستان داشتم رو براشون برطرف کردیم بدون اینکه هزینه ای ازشون دریافت کنیم اینا به چشم نمیاد ولی انجام میشه ... بهتره قبل از صحبت کردن کمی آدم حرف هاش رو مزه مزه کُنه
من چیزی نگفتم من گفتم این همه مدیر میگین مثل من و شما هستند و این که میگین شما مشکل رو حل کردید خوب ما هم خیلی مشکلات رو حل کردیم ، خدا شاهده همش میزنم مطالب آخر رو ببینم تا جایی اگه بتوانم کمک کنم و این رو وظیفه خودم میدونم نه چیر دیگه ای که بخوام بگم من کمک میکنم و...
خوبیش اینه که شما قوانین رو رعایت نکنید هم کسی بنتون نمیکنه اگه خواستین عدم رعایت قوانین رو بگم ببینین راسته یا دروغه ...(اگه خواستین پست رو هم پاک کنید)
البته اگه باز هم بن نشم
کسی نقل قول نکنه چون این پست احتمالا پاک میشه