-
October 27th, 2012, 18:46
عضو انجمن
فروش سرور مجازی از کانادا [ تضمین آپتایم واقعی و پرداخت جریمه در صورت قطعی سرویس]
به نام خالق یکتا
با سلام خدمت تمامی دوستان و همکاران عزیز
با آفر فروش سری جدیدی از سرورهای مجازی گروه فناوری اطلاعات کاج هاست خدمت رسیدیم. تفاوت این سری از سرورها با انواع مشابه در خدمتی نوین است که به تازگی از سوی گروه فناوری اطلاعات کاج هاست به مشتریان محترم سرورهای مجازی ارائه می شود. برای اولین بار در ایران این گروه در جهت احترام به حقوق کاربران و اصل مشتری مداری اقدام به تضمین واقعی و عملی آپتایم و پرداخت جریمه در صورت قطعی سرورهای مجازی خود می نماید . این جریمه مطابق جدول ذیل برابر ضوابط مندرج در متن قوانین و شرایط استفاده سرویس ها که در وب سایت ما موجود می باشد قابل اجرا خواهد بود.
مدت زمان قطعی میزان جریمه
5 الی 10 دقیقه 2% از مبلغ قرارداد ماهیانه
10 الی 15 دقیقه 5 % از مبلغ قرارداد ماهیانه
15 الی 20 دقیقه 10 % از مبلغ قرارداد ماهیانه
20 الی 30 دقیقه 20 % از مبلغ قرارداد ماهیانه
30 الی 40 دقیقه 30 % از مبلغ قرارداد ماهیانه
40 الی 50 دقیقه 45 % از مبلغ قرارداد ماهیانه
50 الی 60 دقیقه 60 % از مبلغ قرارداد ماهیانه
ا الی 2 ساعت 75% از مبلغ قرارداد ماهیانه
بیش از 2 ساعت 100% مبلغ قرارداد
سرورهای ویندوز و لینوکس
*دسترسی کامل به روت سرور
* پنل ریبوت، روشن و خاموش کردن تحت وب
*پشتیبانی فنی ۲۴ ساعته از طریق تیکت و ایمیل
*پایداری ۱۰۰% شبکه و برق - uptime همیشگی را تجربه نمائید
* پهنای باند تا زمانی که پهنای باند اصلی سرور تمام نشود آزاد می باشد.
* کلیه قیمتها به تومان می باشد.
افزونه ها :
هزینه هر 10 گیگابایت هارد اضافه : 5000 تومان می باشد
هزینه هر 256 مگابایت رم اضافه : 8000 تومان می باشد.
هزینه هر عدد آی پی اضافه : 4000 تومان می باشد.
|
Plan 1 |
Plan 2 |
Plan 3 |
Plan 4 |
Plan 5 |
CPU |
Intel Xeon E3-1230 |
Intel Xeon E3-1230 |
Intel Xeon E3-1230 |
Intel Xeon E3-1230 |
Intel Xeon E3-1230 |
RAM |
256 |
512 |
1024 |
2048 |
4096 |
HDD |
15GB |
30GB |
60GB |
100GB |
200GB |
BandWidth |
500GB |
800GB |
1500GB |
2500GB |
4000GB |
Port |
1GB/s |
1GB/s |
1GB/s |
1GB/s |
1GB/s |
Virtualization |
Vmware ESXi 5 |
Vmware ESXi 5 |
Vmware ESXi 5 |
Vmware ESXi 5 |
Vmware ESXi 5 |
Location |
Synaptica Canada |
Synaptica Canada |
Synaptica Canada |
Synaptica Canada |
Synaptica Canada |
Monthly Price |
14000 |
21000 |
30000 |
50000 |
85000 |
|
|
|
|
|
|
مدت زمان تحویل سرورهایی که در ساعت اداری سفارش داده شوند بین 30 دقیقه تا 2 ساعت می باشد و سفارشات خارج از ساعت اداری حداکثر تا 8 ساعت تحویل داده خواهند شد.
لینک سفارش سرورهای لینوکس:
Kaaj Host
لینک سفارش سرورهای ویندوز:
Kaaj Host
لینک سفارش میکروتیک :
Kaaj Host
ویرایش توسط kaajhost : October 31st, 2012 در ساعت 12:22
دلیل: بروز رسانی
-
تعداد تشکر ها ازkaajhost به دلیل پست مفید
-
October 27th, 2012 18:46
# ADS
-
December 6th, 2012, 23:19
عضو جدید
پاسخ : فروش سرور مجازی از کانادا [ تضمین آپتایم واقعی و پرداخت جریمه در صورت قطعی سرویس]
سلام
از ایشون سرویس داشتیم و داریم و ان شاءالله ادامه هم خواهیم داد.
هم پشتیبانی خوبی دارند ، هم سرویس ها و قیمت های عالی.
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها از azaditafakor به دلیل پست مفید
-
December 7th, 2012, 00:18
پاسخ : فروش سرور مجازی از کانادا [ تضمین آپتایم واقعی و پرداخت جریمه در صورت قطعی سرویس]
چند mhz سی پی یو پاور تعلق میگیره به هر پلن؟ مثلا پلن 1 گیگ
-
-
December 7th, 2012, 17:11
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
tarsiran
چند mhz سی پی یو پاور تعلق میگیره به هر پلن؟ مثلا پلن 1 گیگ
با سلام
در پلنهای 1 گیگ به بالا به هر وی پی اس دو هسته سی پی یو تعلق می گیرد
موفق باشید
-
-
December 7th, 2012, 17:22
عضو انجمن
با سلام
کلیه پلنهای سرورهای مجازی با 30% تخفیف به فروش می رسد برای سفارش به سایت مراجعه نمائید
Kaaj Host
کد تخفیف : vps-30
ارادتمند
-
-
December 8th, 2012, 22:45
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
kaajhost
با سلام
کلیه پلنهای سرورهای مجازی با 30% تخفیف به فروش می رسد برای سفارش به سایت مراجعه نمائید
Kaaj Host
کد تخفیف : vps-30
ارادتمند
فروش ویژه همچنان ادامه دارد. تعداد محدودی سرور باقی مانده است.
-
-
December 10th, 2012, 14:29
امروز تهیه سرویس از کاج هاست انجام شد سرعت انتقال داده بین دو سرور بسیار خوب بود
پشتیبانی هم تا این لحظه عالی بود
امیدواریم این کیفیت همچنان ادامه داشته باشه و ما برای مدتی طولانی از این خدمات بهره مند باشیم
ویرایش توسط ma3743 : December 10th, 2012 در ساعت 14:34
-
تعداد تشکر ها از ma3743 به دلیل پست مفید
-
December 16th, 2012, 22:00
عضو انجمن
با سلام
تعداد محدودی سرور مجازی با رم 512 و 1024 مگابایت با تخفیف دائمی موجود می باشد. برای سفارش از کدهای زیر استفاده نمائید
کد تخفیف رم 512 : v-512 (تعداد 6 عدد)..... قیمت 15000 تومان در ماه
کد تخفیف رم 1024 : v-1024 (تعداد 3 عدد)......قیمت 23000 تومان در ماه
لینک سایت در امضا موجود می باشد
ارادتمند
ویرایش توسط kaajhost : December 18th, 2012 در ساعت 10:48
دلیل: به روز رسانی
-
-
December 18th, 2012, 10:57
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
kaajhost
با سلام
تعداد محدودی سرور مجازی با رم 512 و 1024 مگابایت با تخفیف دائمی موجود می باشد. برای سفارش از کدهای زیر استفاده نمائید
کد تخفیف رم 512 : v-512 (تعداد 6 عدد)..... قیمت 15000 تومان در ماه
کد تخفیف رم 1024 : v-1024 (تعداد 3 عدد)......قیمت 23000 تومان در ماه
لینک سایت در امضا موجود می باشد
ارادتمند
با سلام
موجودی به روز رسانی شد.
-
-
December 19th, 2012, 13:53
من از مشتریان کااج هاست هستم 3 ماه میشه که سرویس دارم و راضی بودم تا امروز
همه چیز برای من اثبات شده هست در مورد ادعاهای این شرکت مبنی بر کیفیت و خدمات خوب
تنها موردی که هنوز اتفاق نیفتاده و بررسی نشده همین جبران خسارت در صورت قطعی سرویس است که خوب با توجه به شناختی که دارم می دونم پایبند هستند و برای اثبات این قضیه در فروم مطرح می کنم که دیگران هم بهشون ثابت بشه
الان سرویس من دقیقا از ساعت 11 و 37 دقیقه امروز داون هست و توی چت ایشون گفتن که مشکل از دیتاسنتره و ما هم نمی دونیم چرا و کی وصل میشه
تا همین لحظه بیش از 2 ساعت از داون بودن سرویس گذاشته و طبق جدول کاج هاست موظف به پرداخت خسارت به میزان 100٪ مبلغ پرداختی من در ماه جاری است که امیدوارم اتفاق بیفته
چرا که مشکل به دلیل قطعی سرویس بدون اطلاع قبلی و نه برای ارتقا سخت افزاری و انتقال و امثال آن که در قوانین ذکر شده اتفاق افتاده است
با تشکر
-
تعداد تشکر ها از ehsun به دلیل پست مفید
-
December 19th, 2012, 14:21
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
ehsun
من از مشتریان کااج هاست هستم 3 ماه میشه که سرویس دارم و راضی بودم تا امروز
همه چیز برای من اثبات شده هست در مورد ادعاهای این شرکت مبنی بر کیفیت و خدمات خوب
تنها موردی که هنوز اتفاق نیفتاده و بررسی نشده همین جبران خسارت در صورت قطعی سرویس است که خوب با توجه به شناختی که دارم می دونم پایبند هستند و برای اثبات این قضیه در فروم مطرح می کنم که دیگران هم بهشون ثابت بشه
الان سرویس من دقیقا از ساعت 11 و 37 دقیقه امروز داون هست و توی چت ایشون گفتن که مشکل از دیتاسنتره و ما هم نمی دونیم چرا و کی وصل میشه
تا همین لحظه بیش از 2 ساعت از داون بودن سرویس گذاشته و طبق جدول کاج هاست موظف به پرداخت خسارت به میزان 100٪ مبلغ پرداختی من در ماه جاری است که امیدوارم اتفاق بیفته
چرا که مشکل به دلیل قطعی سرویس بدون اطلاع قبلی و نه برای ارتقا سخت افزاری و انتقال و امثال آن که در قوانین ذکر شده اتفاق افتاده است
با تشکر
با سلام
ممنون از این مطلبی که ایراد فرمودید. این مطلب برای شما تا به امروز اثبات نشده است چون تا بحال قطعی نداشتیم. اما امروز این مشکل بوجود آمده است و دوستانی هم که در این فروم از همین دیتاسنتر خدمات ارائه می دهند و همچنین Hostpolis و جناب راستگو عزیز هم می توانند این مورد را تایید کنند که مشکل از جانب خود سینپتیکا بوده است . به هر حال ما به تعهدی که داده ایم پایبند هستیم و خواهیم بود و به زودی در ناحیه کاربری خود این مطلب را مشاهده خواهید کرد.
ارادتمند
ویرایش توسط kaajhost : December 19th, 2012 در ساعت 15:12
-