نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 63

موضوع: سایت کلوب قیل تر شد صاحبش دستگیر!

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن sam_pontiac آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    166
    تشکر تشکر شده 
    279
    تشکر شده در
    166 پست

پیش فرض پاسخ : سایت کلوب قیل تر شد صاحبش دستگیر!

نقل قول نوشته اصلی توسط nswir نمایش پست ها
    آقا وحید من آرزومه که شما پیشرفت کنی ولی این سایت دیگه داشت خیلی دخالت میکرد توو همه کارها.
    اگه برگرده یا ادامه بده مطمئن باشید به حرف من میرسیدید.
    در ضمن به من اصلا ضرری نزده که هیچ سراسر سود بوده ولی من خودخواه نیستم که به خاطر خودم یه چیزی رو تائید یا تکذیب کنم
    کلا ، هر سایتی خصوصا تو ایران ، چنین حالتی داشته باشه و ببینه که دور و ورش پر شده از یوزر و ... مجبورا خودشو با عقاید یوزراش یکی میکنه ! چون نکنه ، محبوبیتش میاد پائین.اکثر یوزرای اینجور سایتا هم بغیر از اینکه دنبال دختر و پسر و ... هستن ، دنبال مسائل دیگه ای مثه همین دخالت تو امور هم هستن. یوزراش هم اکثرا آدمای این تیریپی بودن
    حالا بگذریم از اینکه 1 درصد هم تو بخش سوال جواب و کلوبهاش ، بحثای درست حسابی و علمی و اینا بود.
    در کل تو این اوضاع سایت اجتماعی بدرد نمیخوره ، حالا میخواد کلوب باشه میخواد چوق باشه یا هر چی دیگه.
    علنا دیگه مونده گوگل قیل بشه بره !

2. تعداد تشکر ها از sam_pontiac به دلیل پست مفید

عضو جدید cyrax آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    25
    تشکر تشکر شده 
    31
    تشکر شده در
    30 پست

پیش فرض پاسخ : سایت کلوب قیل تر شد صاحبش دستگیر!

نقل قول نوشته اصلی توسط sam_pontiac نمایش پست ها
    کلا ، هر سایتی خصوصا تو ایران ، چنین حالتی داشته باشه و ببینه که دور و ورش پر شده از یوزر و ... مجبورا خودشو با عقاید یوزراش یکی میکنه ! چون نکنه ، محبوبیتش میاد پائین.اکثر یوزرای اینجور سایتا هم بغیر از اینکه دنبال دختر و پسر و ... هستن ، دنبال مسائل دیگه ای مثه همین دخالت تو امور هم هستن. یوزراش هم اکثرا آدمای این تیریپی بودن
    حالا بگذریم از اینکه 1 درصد هم تو بخش سوال جواب و کلوبهاش ، بحثای درست حسابی و علمی و اینا بود.
    در کل تو این اوضاع سایت اجتماعی بدرد نمیخوره ، حالا میخواد کلوب باشه میخواد چوق باشه یا هر چی دیگه.
    علنا دیگه مونده گوگل قیل بشه بره !
    فعلا با این قوانین جرائم رایانه ای همین که توی این سایت عضویم و یا ایمیل داریم هم مجرم محسوب میشیم
    وقتی چشم امیدتان به خدا باشد،هیچ چیز آنقدر عجیب نیست که راست نباشد هیچ چیز آنقدر عجیب نیست که پیش نیاید هیچ چیز آنقدر عجیب نیست که دیر نپاید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)