-
January 1st, 2010, 02:05
پاسخ : عاقبت فروشندگان بدون اعتبار و بچه سال
سلام !
اکبر جان ! من نگفتم که بچه 8 ساله بیاد اینکار ! گفتم تو بازار !
شما نگفتید کار تخصصی ! کار تخصصی لازمش علم هست ! علم نداشته باشی تخصص نداری !
درسته حرف شما متین ! کار های فنی از جمله کامپیوتر و الکترونیک تخصص بالایی میخواد ! تا بتونی از لحاظ فنی و تئوری قدرت بالایی داشته باشی ! هاستینگ رو یک بچه نمیتونه مدیریت کنه ! اما همین کار کردن هم میتونه تجربه باشه ! و ایجاد علاقه کنه ! چه بسا از اینکه ( منوط به اینکه ) کسانی که هم تخصص دارند باز تو بعضی کارها میمونند !
امیدوارم منظورم و بد نگرفته باشی !
البته ذکر اینکه فکر نکنی من خودم سن زیاد کمی دارم ! و دارم از خودم طرف داری میکنم ! من 24 سالمه ! اما خوب تا کار نکنی به پولی که در میاری افتخار نمیکنی . اون بنده خدا هم به خاطر 100 تومن مستحق این همه حرف نبود . شاید واقعاً مشکل داره ! شایدم ... اما به قول دوستمون اگر کمک نکنی تو همین منجلاب میمونه و دفعه بعد بدترش میکنه !
-
-
January 1st, 2010 02:05
# ADS
-
January 1st, 2010, 02:25

نوشته اصلی توسط
eh3an
سلام !
اکبر جان ! من نگفتم که بچه 8 ساله بیاد اینکار ! گفتم تو بازار !
شما نگفتید کار تخصصی ! کار تخصصی لازمش علم هست ! علم نداشته باشی تخصص نداری !
درسته حرف شما متین ! کار های فنی از جمله کامپیوتر و الکترونیک تخصص بالایی میخواد ! تا بتونی از لحاظ فنی و تئوری قدرت بالایی داشته باشی ! هاستینگ رو یک بچه نمیتونه مدیریت کنه ! اما همین کار کردن هم میتونه تجربه باشه ! و ایجاد علاقه کنه ! چه بسا از اینکه ( منوط به اینکه ) کسانی که هم تخصص دارند باز تو بعضی کارها میمونند !
امیدوارم منظورم و بد نگرفته باشی !
البته ذکر اینکه فکر نکنی من خودم سن زیاد کمی دارم ! و دارم از خودم طرف داری میکنم ! من 24 سالمه ! اما خوب تا کار نکنی به پولی که در میاری افتخار نمیکنی . اون بنده خدا هم به خاطر 100 تومن مستحق این همه حرف نبود . شاید واقعاً مشکل داره ! شایدم ... اما به قول دوستمون اگر کمک نکنی تو همین منجلاب میمونه و دفعه بعد بدترش میکنه !
از اینجور ادم ها من زیاد تو زندگی ام دیدم . خدا به ادم عقل داده یعنی 100 تومن خیلی پول زیادی هست که این ریسک رو کنه بزار از یه زاویه دیگه تحلیل کنم که به واقعیت خیلی نزدیکتر هستش
این دوست ما متوجه میشه که تو اینترنت میشه پول در اورد . خوب راحت هم هستش میرم یه شناسه درست میکنم هی تند و تند تاپی میزنم تا اعتبارم بره بالا بعدش میام یه سرویسی رو میفروشم چه میدونم مثل اینکه رپید شییر و اسکای و هاست و اینجور چیزا رو میفروخته خوب یه چند تایی میفروشه و هی ای دی عوض میکنه و خوب به دهنشمزه میده شاید برای من و شما 100 تومن پولی نباشه ولی برای یه بچه پول زیادی هستش شاید ندونه چطوری خرجش کنه میره گیم نت همش رو باز میکنه و از این کارها
خوب بعدش گندش در میاد شاکی زیاد میشه بچه های اون فروم خیلی سمج هستند به یکی گیر بدن بد جور گیر میدن و پیداش هم میکنن . خوب به احتمال زیاد ادرس و تلفن اینو در اورده بودن و میخواستن زنگ بزنن و بچه هایی که تو همون شهر بودن برن در خونش خوب این بچه هم ترسیده و پولم خرج کرده و یه داستان درست کرده و نوشته . منظور من از این تاپیک این بودش که قبل از خرید همه چی رو جدی بگیریم
من که میگم یک بار این بلا سرم اومده . اشتباه کردم یه بابایی میگفت برنامه نویس هستم 50 تومن دادم یه برنامنه ای بنویسه خلاصه یه شماره ایرانسل هم بهم دادش بعد از 1 هفته خبری نشد هر چی زنگ میزدم گوش خاموش بودش . فهمیدم که طرف پیچونده رفته . البته مقصر من بودم چون اولا دنبال کار ارزون رفتم که این بلا سرم اومد ولی اگه پول میدادم 100 تومن به یک شرکتی دیگه این داستان سرم نمیومد
حالا این داستان در این فروم هم چنیدن بار اتفاق افتاده و خواهد افتاد زیرا برخی ها میان سرویس های ارزون رو تبلیغ میکنن و هیچج نشانی و هیچی از خودشون ندارن یه ایرانسل یه سایت یه ای دی مسنجر بعدش سرویس رو میخری مثلا به خیال خودت ارزون خریدی و برد کردی و زرنگ بو.دی که سرویس ارزو.ن رو تونستی پیدا کنی
بعد از یه مدت مشکلات شروع میشه و هزار و یک مشکل برات پیش میاد . امار طرف رو در میاری میبینی چند تا ای دی داره . و کارش همینه هیچی از سرور و مدریرت و هاستینگ نمیدونه ماهی 5 تومن داده و یه رسیلر گرفته و داره میفروشه به خلق اله
من شرکت های معتبر و افراد معتبر زیادی تو این فروم دیدم ولی هنوز در تعجبم چرا باز خریداران میرن سراغ سرویس های ارزون و افراد بدون اعتبار بعد میان تاپیک میزنن فلان شرکت اینطوریه فلان شرکت اونطوریه .
من تا به حال ندیدم کسی از هاست ای ران ناراضی باشد پارس پ ک - اریا دی تا - افرا ن ت -کارا ه ا ست - پژواک پ ر و از و خیلی از شرکت های دیگه درسته قیمت هاشون بالا هستش ولی مشکلات کمتری دارند اگر هم داشته باشند به گردن میگیرن دیگه شما نمیمونیبا یه ای دی مسنجر و یه ایرانسل خاموش دستت هم به هیچ جا بند نیست
-
-
January 1st, 2010, 10:05
عضو دائم
از طریق مسنجر در ارتباط نزدیک هستیم
نسیاوش
تو مسنجر پیداش کردی به منم خبر بده
-
-
January 1st, 2010, 10:22

نوشته اصلی توسط
arashdn
جی تالک میان
-
-
January 1st, 2010, 12:27
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
1eng.ir
جی تالک میان

تو گوگلم من نمدیدمش .....
-
-
January 1st, 2010, 12:36

نوشته اصلی توسط
arashdn
تو گوگلم من نمدیدمش .....
من دیدمش میگیرمش در نره سریع بت خبر میدم
-
-
January 1st, 2010, 15:03
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
arashdn
همشهریمو چی کار داری؟ کاری کرده
؟
موفقیت، مساوی با رسیدن به هدف نیست، بلکه خود سفر است.
((جان ماکسول))
-
-
January 1st, 2010, 16:33
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
kambiz18
همشهریمو چی کار داری؟ کاری کرده

؟
بله کاری کرده
خدمات خوبی میده