نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 38

موضوع: عاقبت فروشندگان بدون اعتبار و بچه سال

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    2
    تشکر تشکر شده 
    101
    تشکر شده در
    72 پست

پیش فرض پاسخ : عاقبت فروشندگان بدون اعتبار و بچه سال

نقل قول نوشته اصلی توسط usefee نمایش پست ها
    با عرض سلام خدمت دوستان علي الخصوص دوست عزيز ، اكبر جان
    تمايلي نداشتم توي اين تاپيك پستي بدم اما ابن پست شما رو ديدم و . . .
    بايد خدمتتون عرض كنم كه بنده با توجه به فعاليت كمم قبل از الكامپ توي اين انجمن ، با كاربران و دوستان زياد آشنايي نداشتم اما طي اتفاقات و صحبت هاي الكامپ بيشتر به اينجا سر ميزنم . در مورد اين پست شما هم بايد خدمتتون عرض كنم كه من همون روز الكامپ كه دوستان لطف كردن و عكس ها رو آپ كردن ، تاپيك رو دنبال ميكردم و . . .
    توي اون تاپيك طرز برخورد و صحبتتون با بقيه دوستان متفاوت بود ، دليلش رو نميدونم . خرج ميدن و دوستان شما را به نحوي پايين بكشن تا توي جمع باشي .(دوستت دارن ديگه )
    ، اما اون چيزي كه اين روند رشد رو تكميل تر و زيباتر ميكنه اينه كه ما كنار هم باشيم ، با هم باشيم ، با هم پيشرفت كنيم تا بتونيم در نهايت به پيشرفت كشور عزيزمون ايران كمك كنيم . از شما هم درخواست ميكنم كه طرز صحبتتون رو يكم راحت تر و دوستانه تر كنين و مسائل و تعارفات اداري رو از انجمن خارج كنين ، اونوقت ميبينين كه همه كاربراي انجمن با آغوش باز از شما پذيرايي ميكنن
    از شما و باقي دوستان عذرخواهس ميكنم كه پرحرفي كردم . موفق و مويد باشيد

سلام علیکم و رحمت الله و برکاته
    درباره الکامپ زیاد بحث شدش و منم نمیخوام واردش بشم اتفاقا منم اون روز اونجا بودم اینقدر با فخاری تماس گرفتم موبایلش انتن نمیداد و خیلی دوست داشتم بکس رو ببنیم . ولی نشدش موبایل ها خط نمیداد .

اصولا طرز فکر من با دیگران فرق میکنه ( شاید به خاطر این باشه مدتی زیادی در خارج زندگی و کار کردم راستش رو بخوای اونها تنها چیزی که براشون شوخی بردار نیست ظاهر و کار هستش . هر جایی لباس مخصوص خودش رو داره . هر جایی رفتار خودش رو میطلبه . کار براشون حرف اول رو میزنه - تو کار اصلا شوخی ندارن کوچکترین اشتباه یعنی بزرگترین اشتباه -

بر منکرش لعنت کسی نخواد صنعیت هاستینگ ایران پیشرفت نکنه من به اندازه کافی پیشنهاد دادم که فروم درست بشه چون نقطه شروع میتونه اینجا باشه . برای پیشرفت صنعت وب هاستینگ من بار ها گفتمن باید بهم احترایم بزاریم به قیمت های همدیگر کار نداشته باشیم تو تاپیک های پارازیت ول نکنیم .
    بیشتر باید به مسائل تخصصی بپردازیم . این فروم 90 درصد فعالیتش شده خرید و فروش که باید واقعا درست بشه و مطالب تخصصی بیشتری بهش اضافه بشه .

در ضمن من خارج از فروم نیستم با خیلی ها دوست هستم و باهاشون از طریق مسنجر در ارتباط نزدیک هستیم
    نوین سرور - فخاری - سیاوش - حاجیانی - huge server - رایان نت - aria - و یکی دو نفر دیگه که در ارتباط هستیم ولی شرمنده نمیتونم با همه در ارتباط باشم .

2. تعداد تشکر ها ازakbar123sat به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)