صفحه 3 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 38

موضوع: عاقبت فروشندگان بدون اعتبار و بچه سال

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    54
    تشکر تشکر شده 
    80
    تشکر شده در
    35 پست

پیش فرض پاسخ : عاقبت فروشندگان بدون اعتبار و بچه سال

سلام !
    به نظر من اصلاً به سن و سال برای کار کردن ربطی نداره !
    یک آدم میتونه کار کنه علی رغم سن کمش خیلی آدما از 8 سالگی کار میکنن در 16 سالگی بازار و دستشون میگیرن . !
    مهم اینه که تو بازار تجربه ی کافی داشته باشی و کار کنی !

و شما هم بی تجربگی کردی اگر مالت رو باختی !
    حالا که دیگه نمیشه کاری کنی بسپار دست خدا !
    اگر واقعی بود این قضیه ببخشش و شماره حسابش اگر واقعی بود در بیار ما هم یه کمکی بکنیم ! اینجور مواقع باید پیگیر هم باشیم !
    اما اگر واقعی نبود ببخشش دست خدا یا اینکه برو دنبال پولی که دادی !
    اما موضوع یه جورایی مشکوک بود !

اگر طرف پول نداره ! چطور میرفت کافی نت دوستش ! اونم هر روز !
    چطور موبایل داشت ! و شارژ میخرید !
    یعنی واقعاً اینجور فک و فامیل به دور از آدمی میشه ؟

به نظرم یه جورایی بود برای اینکه دیگه پول پس نده !

.....

برای شرکت هم موافق نیستم ! یک شرکت قدیمی شاید گذشته خوبی داره اما ایده نوعی نداره !
    یک شرکت قدیمی شاید تجربه خوبی داره ! اما شاید راهکار خوبی نداشته باشه !
    گاهی اوقات شرکت های جدید خدمات بهتر و ارزنده ای و نوین تری رو ارائه میدن !
    این دیگه تجربه شماست که باید همه درخواست هاتون رو رسمی و ثبت فی ما بین کنید !

اگر بخوایم همچین فکری بکنیم باید فکر شرکت زدن از سر بیرون کنیم و بریم تو شرکت های قدیمی کار کنیم تا اون شرکت نسل به نسل بچرخه با همون خدمات همیشگی !

و اینم اضافه کنم ! یک بچه { همونطور که خودتون گفتید } یک بچه 16 ساله میتونه حس کاری خوبی داشته باشه ! اما تجربه خوبی نداشته باشه ! و خیلی رفتار ها و اعمالش از روی نا بالغی باشه !

اما اون حس رو داره برای کار اما تجربه نداره . { یکی از تجربیات من این بوده که ما باید سعی کنیم حتی بدترین مشتریامون هم کنار خودمون نگه داریم تا پیش رقبای دیگه سر بالایی نره }
    ویرایش توسط eh3an : December 31st, 2009 در ساعت 21:37

2. تعداد تشکر ها از eh3an به دلیل پست مفید

3. # ADS

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    2
    تشکر تشکر شده 
    101
    تشکر شده در
    72 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط eh3an نمایش پست ها
    سلام !
    به نظر من اصلاً به سن و سال برای کار کردن ربطی نداره !
    یک آدم میتونه کار کنه علی رغم سن کمش خیلی آدما از 8 سالگی کار میکنن در 16 سالگی بازار و دستشون میگیرن . !
    مهم اینه که تو بازار تجربه ی کافی داشته باشی و کار کنی !

و شما هم بی تجربگی کردی اگر مالت رو باختی !
    حالا که دیگه نمیشه کاری کنی بسپار دست خدا !
    }
    به نظر من خیلی ربط داره البته من با دنیای مجازی کار ندارم با کار حضوری و شرکتی . خیلی ببخشید ها اون موقع باید همه بچه ها از 8 سالگی میرفتن سر کار و کار کنند و تو 15 سالگی بازار رو میگرفتن دستشون این زیاد منطقی بنظر نمیرسه .

همش تجربه نیست دوست عزیز شاید بعضی ها دنبال جنس و سرویس ارزون باشن و مهم نباشه از کجا خرید میکنند ولی فردی براش مهم باشه تحقیق میکنه ببینه از کی داره خرید میکنه قرار داد مینویسه .

درباره من هم بی تجربگی نبوده دوست عزیز حیف دوست ندارم اسم این فرد رو بگم ولی حداقل تو این فروم اعتبار زیادی داره و اون برنامه نویس هم یه جورئ هایی از زیر دستم در رفتش ولی این پول ها اصلا برای من مهم نیست رو حساب تجربه گزاشتم مگرنه با این پول ها کی پولدار میشه کی گدا ولی اونی که فکر میکنه زرنگ هستش یه جا میره تو پاچه اش .

درباره این پسره هم از شجاعتش خوشم میاد حالا دروغ میگه یا نه حداقلش میتونست گوشی ایرانسلش رو خاموش کنه و همه چی تموم بشه ولی فکر کنم عذاب وژدان گرفته و اومده و داره یه حرفهایی رو میزنه .

البته خوب هر فردی تو یک سنی یک سری رویاهایی داره شاید فکر میکرده میتونه از اینرتنت پولدار بشه و راحت ترین راه رو انتخاب کرده ولی اینطوری به مشکل برخورده

میدونید مشکل خریدارن چی بوده گول قیمت ارزون رو خوردن فکر کردن 1 هزار تومن ارزون تر میخرن ولی من همیشه گفتم هیچ چیزی بی دلیل ارزون نیست من شخصا این رو تو ایران و خارج از کشور تجربه کردم .

دیگه مثال نمیزنم خودتون بهتر میدونید هرچقدر پول بدید همون قدر آش میخورید

اینها رو نوشتم میدونم خیلی ها بدشون اومده و احساس میکنن به سن و سال اونها یا شخصیتشون توحین کردم ولی واقعا اینطوری نیست . تنها کاری که من دیدم بقول شما افراد 8 ساله واردش شدن همین هاستینگ هستش چون هیچ قانونی نداره . هیچ اتحادیه ای نداره . یادمه وقتی میخواستیم یه سری مجوز ها رو بگیریم چند سال پیش اینقدر رفتیم و اومدیم اینقدر دنگ و فنگ دادشت تا تونستیم یه سری مجوز های لازم رو بگیریم . حالا بچه 8 ساله میتونه بره این کارها رو بکنه اقا احسان والا دیگه از شما انتظار همچین حرفی نبودش .

عضو انجمن usefee آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    170
    تشکر تشکر شده 
    280
    تشکر شده در
    109 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط akbar123sat نمایش پست ها
    من یک بار اومدم گفتم اقا خوب نیست کسی میره نمایشگاه تخصصی با دمپایی بره بعد حالا رفته بعد چرا باید تو فروم تخصصی عکسش رو بزارید

هزار تا مدیر و کاربر ریختن سر من که چرا این حرف رو میزنی . حالا این هم همین داستان داره .
    حالا از من صفحات کتاب هایی که خوند رو میخوایهد بزارم .
    عزیز من من خصومتی ندارم با افراد کم سن و سال ندارم فقط حرفم اینه باید مسولیت پذیر باشند . فردی که میره مدرسه و بعد از ظهر میاد میشینه پشت کامپیوتر و. یه سایت راه میندازه و میشه شرکت یه ایرانسل هم میزنه تنگش . اون موقع چه مسولیت پذیری نسبت به مشتری داره .
    با عرض سلام خدمت دوستان علي الخصوص دوست عزيز ، اكبر جان
    تمايلي نداشتم توي اين تاپيك پستي بدم اما ابن پست شما رو ديدم و . . .
    بايد خدمتتون عرض كنم كه بنده با توجه به فعاليت كمم قبل از الكامپ توي اين انجمن ، با كاربران و دوستان زياد آشنايي نداشتم اما طي اتفاقات و صحبت هاي الكامپ بيشتر به اينجا سر ميزنم . در مورد اين پست شما هم بايد خدمتتون عرض كنم كه من همون روز الكامپ كه دوستان لطف كردن و عكس ها رو آپ كردن ، تاپيك رو دنبال ميكردم و . . .
    توي اون تاپيك طرز برخورد و صحبتتون با بقيه دوستان متفاوت بود ، دليلش رو نميدونم . شايد به دليل سن كم بچه ها ، شايد به خاطر تجربه بيشترتون و شايد به خاطر موارد ديگه . حتي خودم بعد ديدن اون تاپيك با چند تا از دوستان در مورد شما اطلاعات خواستم تا ببينم دليل اين رفتار از كجا ميتونه باشه .
    بايد خدمتتون عرض كنم كه جز در مواردي خاص بيشتر كاربرهاي اين انجمن رفتاري كاملا راحت و دوستانه با هم دارن و واقعا خودشون رو جزوي از خونواده بزرگ هاستينگ هاي ايراني ميدونن و اينجا رو براي خودشون مثل يه محفل امن و متنوع و سالم كه جا داره از تمام مديراش يه تشكر جانانه به عمل بياد . ايني هم كه شما از ديد بالا به پايين به دوستان و كارهاشون نگاه ميكنين و زياد سعي نميكنين داخل جمع بشين ، احساس ميكنم دليلي هست كه كاربرا نسبت به شما و پست هاتون حساسيت بيشتري به خرج ميدن و دوستان شما را به نحوي پايين بكشن تا توي جمع باشي .(دوستت دارن ديگه )
    به قول يكي از دوستان ميگقت هاستينگاي تو ايران رو جوونا كنترات برداشتن ، به نظرم اين خوبه ، بله شايد بعضا بي مسئوليتي ها و مشكلاتي ناخواسته پيش بياد كه خوب اين مسائل تو هر كاري امكان رخ دادنش هست ، اما اون چيزي كه اين روند رشد رو تكميل تر و زيباتر ميكنه اينه كه ما كنار هم باشيم ، با هم باشيم ، با هم پيشرفت كنيم تا بتونيم در نهايت به پيشرفت كشور عزيزمون ايران كمك كنيم . از شما هم درخواست ميكنم كه طرز صحبتتون رو يكم راحت تر و دوستانه تر كنين و مسائل و تعارفات اداري رو از انجمن خارج كنين ، اونوقت ميبينين كه همه كاربراي انجمن با آغوش باز از شما پذيرايي ميكنن
    از شما و باقي دوستان عذرخواهس ميكنم كه پرحرفي كردم . موفق و مويد باشيد

عضو دائم Arashdn آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    586
    تشکر تشکر شده 
    8,047
    تشکر شده در
    1,382 پست

سلام
    چند تا مورد هست
    اول اینکه از کجا میشه 100 درصد مطمعن بود او یه بچه 15 ساله است؟
    از کجا میشه خبر دار شد مادرش فوت کرده؟
    از کجا میشه فهمید نیازمند بوده؟؟؟

7. تعداد تشکر ها از Arashdn به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    47
    تشکر تشکر شده 
    4
    تشکر شده در
    3 پست

این پسره را گویا بچه ها پی تی از رو شماره حساب میخوان واسه شکایت کنند و فهمیده ....... این فیلم ها را فکر کنم داره بازی می کنه
    فکر هم نکنم 15 سالش باشه باید بیشتر باشه

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    2
    تشکر تشکر شده 
    101
    تشکر شده در
    72 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط usefee نمایش پست ها
    با عرض سلام خدمت دوستان علي الخصوص دوست عزيز ، اكبر جان
    تمايلي نداشتم توي اين تاپيك پستي بدم اما ابن پست شما رو ديدم و . . .
    بايد خدمتتون عرض كنم كه بنده با توجه به فعاليت كمم قبل از الكامپ توي اين انجمن ، با كاربران و دوستان زياد آشنايي نداشتم اما طي اتفاقات و صحبت هاي الكامپ بيشتر به اينجا سر ميزنم . در مورد اين پست شما هم بايد خدمتتون عرض كنم كه من همون روز الكامپ كه دوستان لطف كردن و عكس ها رو آپ كردن ، تاپيك رو دنبال ميكردم و . . .
    توي اون تاپيك طرز برخورد و صحبتتون با بقيه دوستان متفاوت بود ، دليلش رو نميدونم . خرج ميدن و دوستان شما را به نحوي پايين بكشن تا توي جمع باشي .(دوستت دارن ديگه )
    ، اما اون چيزي كه اين روند رشد رو تكميل تر و زيباتر ميكنه اينه كه ما كنار هم باشيم ، با هم باشيم ، با هم پيشرفت كنيم تا بتونيم در نهايت به پيشرفت كشور عزيزمون ايران كمك كنيم . از شما هم درخواست ميكنم كه طرز صحبتتون رو يكم راحت تر و دوستانه تر كنين و مسائل و تعارفات اداري رو از انجمن خارج كنين ، اونوقت ميبينين كه همه كاربراي انجمن با آغوش باز از شما پذيرايي ميكنن
    از شما و باقي دوستان عذرخواهس ميكنم كه پرحرفي كردم . موفق و مويد باشيد

سلام علیکم و رحمت الله و برکاته
    درباره الکامپ زیاد بحث شدش و منم نمیخوام واردش بشم اتفاقا منم اون روز اونجا بودم اینقدر با فخاری تماس گرفتم موبایلش انتن نمیداد و خیلی دوست داشتم بکس رو ببنیم . ولی نشدش موبایل ها خط نمیداد .

اصولا طرز فکر من با دیگران فرق میکنه ( شاید به خاطر این باشه مدتی زیادی در خارج زندگی و کار کردم راستش رو بخوای اونها تنها چیزی که براشون شوخی بردار نیست ظاهر و کار هستش . هر جایی لباس مخصوص خودش رو داره . هر جایی رفتار خودش رو میطلبه . کار براشون حرف اول رو میزنه - تو کار اصلا شوخی ندارن کوچکترین اشتباه یعنی بزرگترین اشتباه -

بر منکرش لعنت کسی نخواد صنعیت هاستینگ ایران پیشرفت نکنه من به اندازه کافی پیشنهاد دادم که فروم درست بشه چون نقطه شروع میتونه اینجا باشه . برای پیشرفت صنعت وب هاستینگ من بار ها گفتمن باید بهم احترایم بزاریم به قیمت های همدیگر کار نداشته باشیم تو تاپیک های پارازیت ول نکنیم .
    بیشتر باید به مسائل تخصصی بپردازیم . این فروم 90 درصد فعالیتش شده خرید و فروش که باید واقعا درست بشه و مطالب تخصصی بیشتری بهش اضافه بشه .

در ضمن من خارج از فروم نیستم با خیلی ها دوست هستم و باهاشون از طریق مسنجر در ارتباط نزدیک هستیم
    نوین سرور - فخاری - سیاوش - حاجیانی - huge server - رایان نت - aria - و یکی دو نفر دیگه که در ارتباط هستیم ولی شرمنده نمیتونم با همه در ارتباط باشم .

10. تعداد تشکر ها ازakbar123sat به دلیل پست مفید

عضو دائم
    تشکر تشکر کرده 
    914
    تشکر تشکر شده 
    2,780
    تشکر شده در
    1,757 پست

من اعتراف میکنم وقتی سنم کمتر بود مسئولیت پذیرتر بودم.
    اون شخص اگه واقعا نیازمند هست بگید شماره بدم بهتون بهش بدید با اون ۵ تومنی که هنوز داره بلیط بگیره بیاد یزد بهش کار بدم بیش از نیازش در آمد کسب کنه. اتاق و خونه زندگی هم در اختیارش هست. رفیق رفقای همشهریشم زیاد اینجا هستند که کار میکنند احساس تنهایی نمیکنه ! کارشم سخت نیست که بگیم طاقتش رو نداره کلید دستگاه رو میزنه میره ۷-۸ ساعت بعد میاد نخ عوض میکنه دوباره کلیدشو میزنه. اینم برا اینکه معلوم بشه دردش از کجاست !

12. تعداد تشکر ها ازSajad به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    2
    تشکر تشکر شده 
    101
    تشکر شده در
    72 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Sajad نمایش پست ها
    اون شخص اگه واقعا نیازمند هست بگید شماره بدم بهتون بهش بدید با اون ۵ تومنی که هنوز داره بلیط بگیره بیاد یزد بهش کار بدم بیش از نیازش در آمد کسب کنه. اتاق و خونه زندگی هم در اختیارش هست. رفیق رفقای همشهریشم زیاد اینجا هستند که کار میکنند احساس تنهایی نمیکنه ! کارشم سخت نیست که بگیم طاقتش رو نداره کلید دستگاه رو میزنه میره ۷-۸ ساعت بعد میاد نخ عوض میکنه دوباره کلیدشو میزنه. اینم برا اینکه معلوم بشه دردش از کجاست !
    دوست عزیز کسی که زندگی و کارش رو با دروغ شروع میکنه مستحق لطف کسی نباید باشه .
    البته بازم کمک کردن به دیگران خوب هستش باید دید نیت این فرد از این کار چی بوده من دیدم کلش 100 تومن سر ملت کلاه گزاشته . . برای همین مقدار اینطوری نادم و پشیمان شده .

بازم خودتون میدونید اطلاعات تماسش تو فروئم pt هستش میتونید باهاش تاس بگیرید اگر واقعا احساس میکنید میتونید بهش کمک کنید .
    ولی استعداد خوبی تو فروش داره ف کلک زدن ف حیف سنش کم هستش مگرنه میگفتم بیاد پیش خودمون یه باند راه مینداختیم LOL

عضو دائم delta آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,468
    تشکر تشکر شده 
    5,180
    تشکر شده در
    2,621 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Sajad نمایش پست ها
    سجاد جان بیخیال تاپیک. حقوقش چقدره؟ مزایا و.. رو هم مشخص کنید. با بقیه هاستینگای مهترمه wht یک وانت میگیریم میشینیم پشتش میایم خدمتتون دوستا اگر پایه هستند اطلاع بدن
    فروشگاه بازی , کنسول, لوازم دیجیتال دلتافوکس
    فروش و واردات محصولات در منطقه ازاد انزلی

15. تعداد تشکر ها از delta به دلیل پست مفید

عضو دائم
    تشکر تشکر کرده 
    914
    تشکر تشکر شده 
    2,780
    تشکر شده در
    1,757 پست

دلتا اسپم نده عزیزم کارش طوری هست که نمیشه دو دقیقه یبار مرخصی داد که بری سایت و سرورت رو چک کنی‌!
    اگه اون شخص واقعا متوجه اشتباهش شده جبرانش میکنه !؟ پس هیچ راهی الان جز کار نداره ؟ در ضمن جناب اکبر جان در مورد "کسی که زندگی و کارش رو با دروغ شروع میکنه مستحق لطف کسی نباید باشه" تجدید نظر کن. به نظرت نباید به کسی کمک کرد تا از تالاب بیرون بیاد ؟
    گفتنی ها رو گفتم. نیازی نمیبینم مجدد بیام و پاسخی تو این تاپیک بذارم.

17. تعداد تشکر ها ازSajad به دلیل پست مفید

صفحه 3 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)