نقل قول نوشته اصلی توسط akbar123sat نمایش پست ها
من یک بار اومدم گفتم اقا خوب نیست کسی میره نمایشگاه تخصصی با دمپایی بره بعد حالا رفته بعد چرا باید تو فروم تخصصی عکسش رو بزارید

هزار تا مدیر و کاربر ریختن سر من که چرا این حرف رو میزنی . حالا این هم همین داستان داره .
حالا از من صفحات کتاب هایی که خوند رو میخوایهد بزارم .
عزیز من من خصومتی ندارم با افراد کم سن و سال ندارم فقط حرفم اینه باید مسولیت پذیر باشند . فردی که میره مدرسه و بعد از ظهر میاد میشینه پشت کامپیوتر و. یه سایت راه میندازه و میشه شرکت یه ایرانسل هم میزنه تنگش . اون موقع چه مسولیت پذیری نسبت به مشتری داره .
با عرض سلام خدمت دوستان علي الخصوص دوست عزيز ، اكبر جان
تمايلي نداشتم توي اين تاپيك پستي بدم اما ابن پست شما رو ديدم و . . .
بايد خدمتتون عرض كنم كه بنده با توجه به فعاليت كمم قبل از الكامپ توي اين انجمن ، با كاربران و دوستان زياد آشنايي نداشتم اما طي اتفاقات و صحبت هاي الكامپ بيشتر به اينجا سر ميزنم . در مورد اين پست شما هم بايد خدمتتون عرض كنم كه من همون روز الكامپ كه دوستان لطف كردن و عكس ها رو آپ كردن ، تاپيك رو دنبال ميكردم و . . .
توي اون تاپيك طرز برخورد و صحبتتون با بقيه دوستان متفاوت بود ، دليلش رو نميدونم . شايد به دليل سن كم بچه ها ، شايد به خاطر تجربه بيشترتون و شايد به خاطر موارد ديگه . حتي خودم بعد ديدن اون تاپيك با چند تا از دوستان در مورد شما اطلاعات خواستم تا ببينم دليل اين رفتار از كجا ميتونه باشه .
بايد خدمتتون عرض كنم كه جز در مواردي خاص بيشتر كاربرهاي اين انجمن رفتاري كاملا راحت و دوستانه با هم دارن و واقعا خودشون رو جزوي از خونواده بزرگ هاستينگ هاي ايراني ميدونن و اينجا رو براي خودشون مثل يه محفل امن و متنوع و سالم كه جا داره از تمام مديراش يه تشكر جانانه به عمل بياد . ايني هم كه شما از ديد بالا به پايين به دوستان و كارهاشون نگاه ميكنين و زياد سعي نميكنين داخل جمع بشين ، احساس ميكنم دليلي هست كه كاربرا نسبت به شما و پست هاتون حساسيت بيشتري به خرج ميدن و دوستان شما را به نحوي پايين بكشن تا توي جمع باشي .(دوستت دارن ديگه )
به قول يكي از دوستان ميگقت هاستينگاي تو ايران رو جوونا كنترات برداشتن ، به نظرم اين خوبه ، بله شايد بعضا بي مسئوليتي ها و مشكلاتي ناخواسته پيش بياد كه خوب اين مسائل تو هر كاري امكان رخ دادنش هست ، اما اون چيزي كه اين روند رشد رو تكميل تر و زيباتر ميكنه اينه كه ما كنار هم باشيم ، با هم باشيم ، با هم پيشرفت كنيم تا بتونيم در نهايت به پيشرفت كشور عزيزمون ايران كمك كنيم . از شما هم درخواست ميكنم كه طرز صحبتتون رو يكم راحت تر و دوستانه تر كنين و مسائل و تعارفات اداري رو از انجمن خارج كنين ، اونوقت ميبينين كه همه كاربراي انجمن با آغوش باز از شما پذيرايي ميكنن
از شما و باقي دوستان عذرخواهس ميكنم كه پرحرفي كردم . موفق و مويد باشيد