به نظر من خیلی ربط داره البته من با دنیای مجازی کار ندارم با کار حضوری و شرکتی . خیلی ببخشید ها اون موقع باید همه بچه ها از 8 سالگی میرفتن سر کار و کار کنند و تو 15 سالگی بازار رو میگرفتن دستشون این زیاد منطقی بنظر نمیرسه .
همش تجربه نیست دوست عزیز شاید بعضی ها دنبال جنس و سرویس ارزون باشن و مهم نباشه از کجا خرید میکنند ولی فردی براش مهم باشه تحقیق میکنه ببینه از کی داره خرید میکنه قرار داد مینویسه .
درباره من هم بی تجربگی نبوده دوست عزیز حیف دوست ندارم اسم این فرد رو بگم ولی حداقل تو این فروم اعتبار زیادی داره و اون برنامه نویس هم یه جورئ هایی از زیر دستم در رفتش ولی این پول ها اصلا برای من مهم نیست رو حساب تجربه گزاشتم مگرنه با این پول ها کی پولدار میشه کی گدا ولی اونی که فکر میکنه زرنگ هستش یه جا میره تو پاچه اش .
درباره این پسره هم از شجاعتش خوشم میاد حالا دروغ میگه یا نه حداقلش میتونست گوشی ایرانسلش رو خاموش کنه و همه چی تموم بشه ولی فکر کنم عذاب وژدان گرفته و اومده و داره یه حرفهایی رو میزنه .
البته خوب هر فردی تو یک سنی یک سری رویاهایی داره شاید فکر میکرده میتونه از اینرتنت پولدار بشه و راحت ترین راه رو انتخاب کرده ولی اینطوری به مشکل برخورده
میدونید مشکل خریدارن چی بوده گول قیمت ارزون رو خوردن فکر کردن 1 هزار تومن ارزون تر میخرن ولی من همیشه گفتم هیچ چیزی بی دلیل ارزون نیست من شخصا این رو تو ایران و خارج از کشور تجربه کردم .
دیگه مثال نمیزنم خودتون بهتر میدونید هرچقدر پول بدید همون قدر آش میخورید
اینها رو نوشتم میدونم خیلی ها بدشون اومده و احساس میکنن به سن و سال اونها یا شخصیتشون توحین کردم ولی واقعا اینطوری نیست . تنها کاری که من دیدم بقول شما افراد 8 ساله واردش شدن همین هاستینگ هستش چون هیچ قانونی نداره . هیچ اتحادیه ای نداره . یادمه وقتی میخواستیم یه سری مجوز ها رو بگیریم چند سال پیش اینقدر رفتیم و اومدیم اینقدر دنگ و فنگ دادشت تا تونستیم یه سری مجوز های لازم رو بگیریم . حالا بچه 8 ساله میتونه بره این کارها رو بکنه اقا احسان والا دیگه از شما انتظار همچین حرفی نبودش .