درخواست راهنمایی
با سلام
من به تازگی برای سایتم کد نماد اعتماد موقت دریافت کردم ولی نمیدونم کجای اسکریپت قرار دهم چون هر جا قرار میدهم سایت نماد ایراد میگیره ومیگوید در صفحه اصلی سایت قرار دهید وجايگاه رابرروي سايت مشخص كنيد سپس پرونده راارسال كنيد لطف کنید شفاف تر توضیح دهید چه کاری باید انجام دهم وکد مربوطه را کجا بزارم.با تشکر
درخواست راهنمایی
با سلام
من به تازگی برای سایتم کد نماد اعتماد موقت دریافت کردم ولی نمیدونم کجای اسکریپت قرار دهم چون هر جا قرار میدهم سایت نماد ایراد میگیره ومیگوید در صفحه اصلی سایت قرار دهید وجايگاه رابرروي سايت مشخص كنيد سپس پرونده راارسال كنيد لطف کنید شفاف تر توضیح دهید چه کاری باید انجام دهم وکد مربوطه را کجا بزارم.با تشکر
سلام
آیا داخل پوشه templates فایل index.tpl هم قرار دادید ؟!!!
بله کد را داخل پوشه templates وindex.tpl قرار دادم وفایل html را درون پوشه templates اپلود میکنم حالا نمیدونم علت چیه چرا ایراد میگیرن لطفا کمک کنید.باتشکر
بله کد را داخل پوشه templates وindex.tpl قرار دادم وفایل html را درون پوشه templates اپلود میکنم حالا نمیدونم علت چیه چرا ایراد میگیرن لطفا کمک کنید.باتشکر
خوب ازشون بپرسید که برای چی ایراد میگیرن !
ممکنه نیاز به تغییرات دیگه ای باشه
داداش جان چرا پیچیدش میکنی ؟
همونطور که گفتند فایل
index.tpl رو از داخل templates ادیت کن و بعد از <div> کد رو قرار بده
اگه جای مناسب نیفتاد بعد از یک تگ <div> دیگه بذار تا بلاخره همون جایی که دوست داری بیفته
تا 10 دقیقه هم هستم . ببین نمیتونی ftp بده من واست ردیف کنم
ویرایش توسط sunyniazi : December 3rd, 2012 در ساعت 23:56
درخواست راهنمایی
با سلام
آقا این مسئولین Enemad متاسفانه چندتا افراد مبتدی هستند که نه علم کافی به این موارد دارن و نه...
بگذریم. یک فایل مثالی برای جایگذاری Enemad بهتون میدن که اونم سیستم مشابه فرییر داره که محل تقریبی رو مشخص کرده.همونجا ست کنید.
آقا این مسئولین Enemad متاسفانه چندتا افراد مبتدی هستند که نه علم کافی به این موارد دارن و نه...
بگذریم. یک فایل مثالی برای جایگذاری Enemad بهتون میدن که اونم سیستم مشابه فرییر داره که محل تقریبی رو مشخص کرده.همونجا ست کنید.
با سلام خدمت دوستان و كاربران عزيزي كه سايتشان با اسكريپت فرير است
ماژول ايميل محصول رو مقداری تغییر دادم که برای دوستان که سای دارن ایمیل خریدار هم در همان ایمیل اطلاع از خریدشون ارسال بشه
- ارسال ایمیل به مدیر (بعد از هر خرید)و همچنین ارسال ایمیل آدرس خریدار در همان ایمیل به مدیریت سایت
-ارسال اطلاعات خرید به ایمیل کاربر
کافی است در فولدر plugins اپلود کنید
ممنون از زحمات شما دوست عزیز
قبلا هم چنین پلاگینی بود اما بدرستی کار نمیکرد.
دوستان اگه تست کردند نتیجه رو اینجا اعلام کنید لطفا.
درضمن دوستان برنامه نویس، اگه میتونن ماژول کد تخفیف رو هم بنویسن ممنون میشم.اگر هزینه داره لطفا ذکر کنید...
سپاس