-
December 1st, 2012, 15:39
پاسخ : نکاتی در مورد خرید هاست به مشتریان HostDL و بحث پیرامون بعضی مسائل

نوشته اصلی توسط
pardishosting
اقایون به خدا راضی نیستم کسی از ما تعریف کنه ...
به خدای واحد و احد قسم هر وقت توی این انجمن کسی از ما تعریف کرده ، 24 ساعت نشده از اسمون یک بلایی می اد که من مدیر چهره ام این طوری می شه.
شوخی نمی کنم ... بیخیال ما بشبد.
فایل پیوست 10042
کی از شما تعریف کرد؟
-
-
December 1st, 2012 15:39
# ADS
-
December 1st, 2012, 15:46
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
---
کلا هاست کردن این قبیل سایت ها اشتباه هست .
بهتره اشتباه رو بسپریم به کسایی که سیاست اشتباهی دارن
کاملا موافقم! به نظرم سایت پربازدید باید برا خودش سرور داشته باشه
هم برای دانلود ، هم برای هاستینگ هر سایت باید یه سرور داشته باشه! آرش خب اینا یه عادت اشتباست که هاست دی ال با قیمت پایین و کیفیت نسبتا عالی برای مشتریاش فراهم کرد! :| الآن هم مردم در اشتباهن اگه دوباره هاست بگیرن! پشیمونی هم برای خودشونه هم برای میزبانا!
خوب بود کسی رو هم پیشنهاد نمیدادی که پس فردا بیان بگن تو پیشنهاد دادی! :|
-
-
December 1st, 2012, 15:47
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
---
خیر بنده بازاریاب نیستم .
در واقع متن رو درست نخوندید سعی کنید بهتر شمرده تر بخونید چیزی که در باطنش هست رو درک کنید .
بنده حرفه ای نیستم شما درست میفرمایید .
حرفه ای به امثال هاست دی ال میگن نه ما که توی دوران کاریمون کسی از دستمون ناراضی نبوده . تا حرفه ای هایی که مثل هاست دی ال هستند و دیگر هاستینگ هایی که بعضا نام بردم جایی برای کار کردن امثال آماتوری مثل ما نیست .
از این حلواها زیاد به ما خورده رک میگم ناراحت هم شدید اصلا مهم نیست . بنده قصد نوکری امثال یه مشت ادم بی سواد رو ندارم که اسمشون رو میزارن وب مستر برای دانشی که دارم ارزش قائلم هزینه کردم و رایگان به کسی خدمت نمیکنم . شما اگر سواد کافی رو داشتید هاست گیتور رو با هاستینگ های ایرانی مقایسه نمیکردید .
کلا توی ایران وب مستر دیدید سلام مارو هم بهش برسونید . البته وب مستر واقعی نه گوگل باز . نه ربات باز نه وردپرس باز
---
نه عزیز نت افراز و تک تک سایت هایی که نام بردم سرویس ماهانه ی وبمستری دارن. کافیه تیکت بزنید و بپرسید . بعضا دیدم سایت های روش ماهانه پرداخت میکنن.
---
پردیس هاستینگ از همکاران قدیمی و عزیز بنده هستن کارشون خوبه و نیازی به مقایسه نیست . اما کما بیش دورادور موج نا رضایتی های شاتل هاست رو دیدم . باز هم متن بالا رو بخونید متوجه منظورم میشید .
با تشکر
دوباره خوندم ولی باز هم نفهمیدم . خیلی گنگه .
ولی در کل تغصیر امثال شماست .
شما که متخصص هستی پا شدی رفتی دنبال یه کار دیگه .
اون موقع بعضی بی سوادها مثل میهن وب هاست اومدن به ملت هاست میدن .
چند هفته پیش یکی از دوستانم هاستش برای یک هفته دان شد . بعد از یک هفته میهن وب هاست بک اپ سه ماه قبلش رو برگردوند .
ویرایش توسط 30SecondToMars : December 2nd, 2012 در ساعت 01:15
-
-
December 1st, 2012, 15:54
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
dreamserver
کاملا موافقم! به نظرم سایت پربازدید باید برا خودش سرور داشته باشه
هم برای دانلود ، هم برای هاستینگ هر سایت باید یه سرور داشته باشه! آرش خب اینا یه عادت اشتباست که هاست دی ال با قیمت پایین و کیفیت نسبتا عالی برای مشتریاش فراهم کرد! :| الآن هم مردم در اشتباهن اگه دوباره هاست بگیرن! پشیمونی هم برای خودشونه هم برای میزبانا!
خوب بود کسی رو هم پیشنهاد نمیدادی که پس فردا بیان بگن تو پیشنهاد دادی! :|
این حرف اشتباه به نظر من .
دیگه سرور داشتن بچه بازی نیست . و یک تخصصه ؟!
من که سایتم بر فرض مثال 20k بازدید داره . دیگه وقت ندارم برم روی سرور کار کنم
و ترجیح میدم به جای اینکه 200 تومن پول سرور بدم . 200 تومن بدم به شما که متخصصی و سرورت امادست ، و ازت هاست پربازدید بگیرم ، و وارد کارهای فنی سرور نشم ...
دیگه این وظیفه ی شماست که مدیریت منابع و قیمت کنی .
مثل ماشین میمونه/
*ساخت ماشین
*راننده ماشین
-
تعداد تشکر ها از 30SecondToMars به دلیل پست مفید
-
December 1st, 2012, 16:40
عضو انجمن
@آرش
عادت ندارم تو همچین تاپیکایی شرکت کنم ولی منم حرف ممد رو میزنم

نوشته اصلی توسط
1eng.ir
کارت اشتباهه که جایی رو پیشنهاد میدی

ماشالا یه عده نیم خیز نشستن یکی همچین تاپیکی بزنه تا تجربیات و نطرات کارشناسانه خودشان را بیان کنند
یکی میگه آلمان خوب بود هلند بد بود ، hostdl گرونه یکی میگه نه ارزونه ، یکی میگه از هاست های دانلودش بکاپ نمیگیره این افتضاحه ! :دی( آخه برادر عزیز کدوم شرکت از هاست دانلود بکاپ میگیره ؟ مگه هاست اشتراکی هست که 1 گیگ 2 گیگ باشه )
Hostdl جزو اولین شرکت هایی بود که بلد بود سرور حرفه ای کانفیگ کنه و از نظر مدیریت سرور جزو اولیم ها تو ایران بودند و هستند ، حالا چرا هر 3-4 ماه یکبار با همدیگه قهر میکنن فاز جمع کردن میگیرن از حرکات شگفت انگیزشون هست . کلی سایت رو اواره میکنن چند ماه بعد دوباره برمیگردن ! جالبه باز همه میرن سراغش
یکی میگه میهن وب هاست 3 ماه یکبار بکاپ میگیره شاتل هاست فلانه دوستم گفته این شرکت بده بدرد نمیخوره اون یکی حرف نداره
جالبه در مورد 90% هاستینگ ها هم نظر میدن !
واقعا" فکر میکنید اینقدر اطلاعاتتون کافیه که به راحتی یک شرکت را رد یا 100% تایید میکنید ...
-
تعداد تشکر ها ازMasoud.B به دلیل پست مفید
-
December 1st, 2012, 17:04

نوشته اصلی توسط
---
کسی از هاستینگ های معروف جز نام برده ها حاضر به میزبانی سایت های پر ترافیک نیستند .
طبق قوانین همان دو سایت ارائه هاستی که شما معرفی کردین اغلب سایتهایی که در هاست دی ال میزبانی میشدند و میشوند به مشکل بر خواهند خورد! قوانین شرکتهایی که شما معرفی کردین اغلب برای سایتهای شرکتی و دولتی مناسب هستند.
-
-
December 2nd, 2012, 18:07
-
تعداد تشکر ها از 1eng.ir به دلیل پست مفید
-
December 2nd, 2012, 18:13
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
30SecondToMars
این حرف اشتباه به نظر من .
دیگه سرور داشتن بچه بازی نیست . و یک تخصصه ؟!
من که سایتم بر فرض مثال 20k بازدید داره . دیگه وقت ندارم برم روی سرور کار کنم
و ترجیح میدم به جای اینکه 200 تومن پول سرور بدم . 200 تومن بدم به شما که متخصصی و سرورت امادست ، و ازت هاست پربازدید بگیرم ، و وارد کارهای فنی سرور نشم ...
دیگه این وظیفه ی شماست که مدیریت منابع و قیمت کنی .
مثل ماشین میمونه/
*ساخت ماشین
*راننده ماشین
اتفاقا بیشتر افرادی که روی هاست دی ال هستند این فکر رو ندارند . میگن ما اونجا 50 تومن میدادیم فوقش میتونیم 100 تومن بدیم .
دیگه از این بیشتر نمیشه . حالا طرف از سایتش داره ماهی 2-3 تومن در میاره . اما زورش میاد 400-500 تومن بده برای سرورش . چون به مفت فروشی هاست دی ال عادت کرده .
-
تعداد تشکر ها ازiMohsen به دلیل پست مفید
-
December 2nd, 2012, 18:33
عضو انجمن
wht هم شده انجمن هواداران hostdl.
-
تعداد تشکر ها ازaalireza439 به دلیل پست مفید
-
December 2nd, 2012, 19:15
عضو انجمن
قدیما انجمن مدیر داشت هر کسی نمی تونست هر چیزی رو به زبون بیاره ماشالله یه دور از حضوری دور از جونی تو کلمات پیدا نمیشه البته کسایی که اینگونه میان حرفهایی رو میزنن میرن فرهنگ درست حسابی ندارن چون در خر کردن وب مستران در اصل خودشون که تجربه دارن خودشونو خر کردن نه وب مستران ایرانی رو.
-
تعداد تشکر ها از m2n به دلیل پست مفید