کاملا موافقم! به نظرم سایت پربازدید باید برا خودش سرور داشته باشه
هم برای دانلود ، هم برای هاستینگ هر سایت باید یه سرور داشته باشه! آرش خب اینا یه عادت اشتباست که هاست دی ال با قیمت پایین و کیفیت نسبتا عالی برای مشتریاش فراهم کرد! :| الآن هم مردم در اشتباهن اگه دوباره هاست بگیرن! پشیمونی هم برای خودشونه هم برای میزبانا!
خوب بود کسی رو هم پیشنهاد نمیدادی که پس فردا بیان بگن تو پیشنهاد دادی! :|
این حرف اشتباه به نظر من .
دیگه سرور داشتن بچه بازی نیست . و یک تخصصه ؟!
من که سایتم بر فرض مثال 20k بازدید داره . دیگه وقت ندارم برم روی سرور کار کنم
و ترجیح میدم به جای اینکه 200 تومن پول سرور بدم . 200 تومن بدم به شما که متخصصی و سرورت امادست ، و ازت هاست پربازدید بگیرم ، و وارد کارهای فنی سرور نشم ...
دیگه این وظیفه ی شماست که مدیریت منابع و قیمت کنی .
مثل ماشین میمونه/
*ساخت ماشین
*راننده ماشین
اتفاقا بیشتر افرادی که روی هاست دی ال هستند این فکر رو ندارند . میگن ما اونجا 50 تومن میدادیم فوقش میتونیم 100 تومن بدیم .
دیگه از این بیشتر نمیشه . حالا طرف از سایتش داره ماهی 2-3 تومن در میاره . اما زورش میاد 400-500 تومن بده برای سرورش . چون به مفت فروشی هاست دی ال عادت کرده .
مشکل شما همین هست
این که شما نمیتونید یک سرور خوب رو کانفیگ کنید
و سرویس ممتاز بدید
این که مشکل من مصرف کننده نیست
راه گرفتن سرور رو همه بلدند..
الان پیشنهاد همه شرکتهای هاستینگ در این هست.. چون سود و راحتی بیشتری هم براشون داره
20 نفر که نیازشون با یک سرور مدیریت شده برطرف میشه
چرا 20 بار پول سی پنل و مدیریت و .. بدند؟
سود کل این کار میتونه بین همه طرفین تقسیم بشه (هم سرویس دهنده و هم سرویس گیرنده)
پیشنهاد شما یک خانه ویلایی است
هاست دی ال,یک اپارتمان سوپرلوکس بود که برطرف کننده همه نیازهای یک وبمستر بود و حتی به نظر من خیلی بالاتر ارزش داشت.+هزینه منطقی و منصفانه
--------------------------------------------------------------------------
طبق نظر شما در یک شهر اصلا اپارتمان نباید باشه
همه باید خونه ویلایی مجزا بخرند!
ویرایش توسط godfather28 : December 2nd, 2012 در ساعت 19:35
ببنید دوست هزیز شما به شدت دارید تند میرید
بله هاست دی ال خیلی عالی بود در زمینه کانفیگ سرور ولی بنده کسایی رو میشناسم شاید از اونا بالاتر نباشن در این زمینه ولی از اونام پایینتر نیست مطمئنم
ولی شما دنبال چیز مفت + کیفیت عالی هستید همون چیزی که هاست دی ال داشت تقریبا" ارائه میداد
ولی دوست من عزیز من هر کسی اون روند رو پیش بگیره 100% به وضعیت هاست دی ال دچار خواهد شد و باز هم شما آواره میشید شمایی که سایتی با بازدید بسیار بالا دارید اینقد براتون ارزش نداره که کمی پول خرج کنید باید اینارو هم تجربه کنید
یه مثال کوچیک میزنم امیدوارم که کامل بفهمید
چند سال پیش در اون زمان که هاست دی ال میزبانی سایت های موزیک رو مجبور شد نادیده بگیره و بک آپی به هیچ سایتی نداد بسیاری از سایت هایی که ماهانه چند میلون پول در میارن رو به مدت 10-15 روز به خاک سیاه کشوند در این مدت تمامی کسایی که به نحوی با سایت موزیک کار داشتن حالا چه خواننده چه دانلود کننده آهنگ ها سریعا" رفتن دنبال جایگزین ( مثل خود بنده ) و اونجا بود که همه با 2 سایت آشنا شدن تهران موزیک و فارس کیدز چون اونا واسه کارشون ارزش قائل بودن و از سرور خودشون استفاده میکردن البته درسته که تهران موزیک و فارس کیدز همیشه بزرگ بودن ولی در اون جریان بسیار بزرگتر شدن چون واسه خودشون واسه سایتشون ارزش قائل شدن حاضر شدن از پولی که در میارن درصدی رو واسه سایتشون خرج کنن
موفق باشید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)