وب سرویس واریز وجه خودکار
ناحیه کاربری گسترده
وب سرویس اختصاصی
سیستم هوشمند برگشت تراکنش های نا موفق
واریز درخواستهای واریز وجه شتاب در همان روز
واریز درخواستهای واریز وجه شبا پس از یک روز
پشتیبانی (تلفن ، ایمیل ، تیکت)
سیستم های مدیریتی و کنترل هوشمند
تغییرات گسترده و به روزرسانی سریع سیستم
درگاه های پرداخت متنوع و پایدار
درصد کارمزد فراموش نشه2.4 زدن 3% میگیرن!
سایت جی پال برای من باز نمیشه برا شما مشکلی نداره؟
سایت برای من هم باز نمیشه !
سرور سایت ( 130.185.73.192 ) request timed out میده.
تایید میشه سایتشون از صبح خوابیده
چند روزی هم هست با من تسویه حساب نکردند..
چند روز میشه ؟
من 600 تومن تو حساب داشتم تسویه نکرده بودم !
واقعا چه معنی میده این قطع شدن های سایت ؟!!
داخل سایت هم که میری قسمت مستندات که خالیه ، قسمت پشتیبانی هم که هنوز را نیافتاده ، میگن هم که داریم رو یه سیستم تیکتینگ کار می کنیم و در آینده ارائه میدیم !!!
داخل سایت کارمزد 2.4 هست در حالی که 3.4 از ما و خیلیا دیگه گرفته میشه !!!
درگاه پرداخت بانک ملت هم الان 1 ماه بیشتره که غیرفعاله !!!
ویرایش توسط Subaru : December 2nd, 2012 در ساعت 13:41
با سلام خدمت شما و سایر کاربرانی که در رابطه با کارمزد 3.4درصدی مشکل دارند
همانطور که قبلا" در تاپیک های دیگر و تاپیک جاری و همچنین از طریق ایمیل های ارسال شده به کاربران اعلام شد :
به دلیل دارا بودن و دریافت 1درصد کارمزد توسط "سامانه پرداخت امن پاسارگاد" ، 1درصد کارمزد به 2.4درصد اضافه می شود.
این افزایش درصد برای درگاه ها و. بانک هایی می باشد که برای ارائه خدمات از ما کارمزد دریافت می کنند.
از این پس و پس از اضافه شدن درگاه های جدید ، برای ثابت نگه داشتن کارمزد ها ، تمامی کارمزد ها بر روی 3.4درصد قرار داده خواهند شد
توضیحات و اطلاعات کامل و جزئی برای کارمزد هر درگاه از هر بانک به صورت جدا خدمت کاربران اطلاع رسانی خواهد شد
پیروز باشید
با سلام خدمت تمامی کاربران
با توجه به اینکه قطعی های درگاه های بانکی و مشکلات شبکه شتاب به ما مربوط نمی شود ، اما هر زمان که مشکلی پیش بیاید ، از همه جا پیگیری می شود
در رابطه با کارمزد هم توسط ایمیل به کاربران اطلاع رسانی شده بود...
سیستم پشتیبانی و تیکتینگ ما ، به صورت کاملا" مکانیزه و مدیریت شده برنامه ریزی شده و تا اکنون مشکل اجرایی نداشته و ندارد ؛ اما یک مشکل امنیتی وجود دارد که در حال برطرف شدن می باشد
با توجه به محدودیت ها و کنترل های زیاد بر روی درگاه های بانکی و لازم بودن شرکت ثبتی + نماد اعتماد و ... ، دریافت و راه اندازی درگاه های بانکی جدید (مثلا" درگاه اصلی بانک پاسارگاد + بانک ملت و ...) کمی با تاخیر انجام خواهد شد
لازم به ذکر است ، برنامه نویسی و پیاده سازی تمامی درگاه ها بر روی سیستم ما از قبل انجام شده است و تنها نیازمند Merchant از هر بانک می باشد تا در سریع ترین زمان ممکن در دسترس فروشندگان قرار داده شود
با تشکر از تمامی کاربران و فروشندگان گرامی و محترم
سلام
خسته نباشید
من از درگاه اینترنتی پاسارگاد جی پال استفاده میکنم تا دیشب کار میکرد امروز هر چقدر پرداخت میزنم 4 ثانیه لود میده و بعد اررور میاد وارد بانک پاسارگاد نمیشه . میخواستم بدونم این مشکل از بانکه یا نه ؟ و اگه از بانکه کی بر طرف میشه ؟
از بانک ملت هم استفاده کردم دقیقا همین اشکال رو داشت
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)