شما سرویس دهنده مناسب مایل به معرفی بودید من هم معرفی کردم خوب لینک سفارش سرویس دهده ثابت هست و اسم سرویس دهنده هم ثابت نتیجه میشود متن ثابت !.
سرویس دهنده خارجی خواستید من از host1plus استفاده کردم کیفیت خوبی دارن نیاز به راهنمایی در مورد این سرویس دهنده داشتید خوشحال میشم راهنمایی کنم
موفق باشید
سرور مجازی ایران - آلمان - آمریکا my.xdlhost.comقیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
پردازش ابری با هاست ابری چه تفاوتی داره !؟
سرویس های ارائه شده ما توسط تکنولوژی های موجود جهت پردازش ابری فقط برای 2 پلن بر روی سرورهای جدا گانه قرار گرفته است ! برای اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید
یکی از قابلیت هایی که توسط کمتر میزبانی در ایران ارائه می شود میزبانی روی سرور با هارد های ssd بصورت خالص است ( نه اینکه فقط سیستم عامل روی هارد اس اس دی نصب شود و برای تامین فضا از هارد sas , sata استفاده شود ) که نتیجه آن کارایی فوق العاده در دیتابیس و وب سرور می باشد !
به همین خاطر سرویس های ما صرفا جهت وب سایت ارائه می شود ! و هرگونه استفاده به عنوان هاست دانولد ممنوع می باشد !
امیدواریم بتوانیم میزبان شما باشیم !
با افتخار پرچمدار رضایتمندی کاربران هستیم
مشاوره خرید سرور اختصاصی ، نصب و کانفیگ ، بهینه سازی و رفع مشکلات نرم افزاری سرور و سرویسهای اینترنتی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)