نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 46

موضوع: درگاه بانک پاسارگاد !!!

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو دائم serverstar.ir آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    25
    تشکر تشکر شده 
    2,247
    تشکر شده در
    1,719 پست

پیش فرض پاسخ : درگاه بانک پاسارگاد !!!

نقل قول نوشته اصلی توسط shafiee نمایش پست ها
    دوست من نماد یکجور اعتماد و اطمینان برای مشتری حاصل میکنه ! چون اینجوری میدونه شما رو یک وزارتخانه تایید کرده ! میدونید که نماد مربوط به وزارت بازرگانی هست ! و میدوندی که دارن همه سایتهایی که خدمات بازرگانی و تجاری ارائه میکنن باید برن زیر مجموعه وزارت بازرگانی و این خدمات هاستینگ و سرور و دامنه و هم از این دسته هست و اینم میدونید که قانون ثبت شرکت در ایران مربوط به سال 1349 هست و برای همین است که شما با سرمایه 100 هزار تومانی که اونم اصلا وجود خارجی نداره و یه ادرس که اونم میتونه صوری باشه یک شرکت ثبت کنید ؟ پس بدونید برای مشتری شما وقتی به سایت مراجعه میکنه خیلی مهمه شما را چه کسانی ضمانت کرده اند در مورد ارائه خدمات ! و در صورت حاصل شدن اون اعتماد و اطمینان از شما خدمات میگیره ! پس زیاد به مورد داشتن شرکت اکتفا نکنید ! خود من الان حدود 7 تا شرکت در زمینه های مختلف دارم و 4تا تعاونی ! ولی تا کسی منو تایید نکنه به درد لای جرز دیوار هم نمیخورم ! ثبت و تعیین و تایید نام شرکت و تایید مدارک آن کلا 10 روز طول میکشه ولی در نهایت "تایید" "اطمینان" "اعتماد" ! این 3 اصل رو از برادر کوچکترتون که حدود 14 سال تجربه دارم در زمینه وب و کامپیوتر و هاستینگ قبول کنید و بهش فکر کنید !
    حرف شما صحیح هست بخاطر همین موضوع نماد رو گرفتیم در ابتدا به همه موقت میدن و زمان میبره تا مدت اون بیشتر کنن باید منتظر موند

2. تعداد تشکر ها از serverstar.ir به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)