نوشته اصلی توسط
shafiee
دوست من نماد یکجور اعتماد و اطمینان برای مشتری حاصل میکنه ! چون اینجوری میدونه شما رو یک وزارتخانه تایید کرده ! میدونید که نماد مربوط به وزارت بازرگانی هست ! و میدوندی که دارن همه سایتهایی که خدمات بازرگانی و تجاری ارائه میکنن باید برن زیر مجموعه وزارت بازرگانی و این خدمات هاستینگ و سرور و دامنه و هم از این دسته هست و اینم میدونید که قانون ثبت شرکت در ایران مربوط به سال 1349 هست و برای همین است که شما با سرمایه 100 هزار تومانی که اونم اصلا وجود خارجی نداره و یه ادرس که اونم میتونه صوری باشه یک شرکت ثبت کنید ؟ پس بدونید برای مشتری شما وقتی به سایت مراجعه میکنه خیلی مهمه شما را چه کسانی ضمانت کرده اند در مورد ارائه خدمات ! و در صورت حاصل شدن اون اعتماد و اطمینان از شما خدمات میگیره ! پس زیاد به مورد داشتن شرکت اکتفا نکنید ! خود من الان حدود 7 تا شرکت در زمینه های مختلف دارم و 4تا تعاونی ! ولی تا کسی منو تایید نکنه به درد لای جرز دیوار هم نمیخورم ! ثبت و تعیین و تایید نام شرکت و تایید مدارک آن کلا 10 روز طول میکشه ولی در نهایت "تایید" "اطمینان" "اعتماد" ! این 3 اصل رو از برادر کوچکترتون که حدود 14 سال تجربه دارم در زمینه وب و کامپیوتر و هاستینگ قبول کنید و بهش فکر کنید !