برای ملت حتما باید نماد اعتماد الکترونیکی رو داشته باشید وگرنه نمیدن ! پاسارگاد هم دیگه فقط به حقوقی میده ! بخاطر کلاهبرداری هایی که شده به شخصی نمیدن ! من از طریق یکی از دوستانم در مرکز درگاه پرداخت امن بانک پاسارگاد اینو مطلع شدم !
برای ملت حتما باید نماد اعتماد الکترونیکی رو داشته باشید وگرنه نمیدن ! پاسارگاد هم دیگه فقط به حقوقی میده ! بخاطر کلاهبرداری هایی که شده به شخصی نمیدن ! من از طریق یکی از دوستانم در مرکز درگاه پرداخت امن بانک پاسارگاد اینو مطلع شدم !
صدای پای ظهور از جاده ، همت ما بلند می شود . . .
شما هم احتمالا ایمیل زدند بهتون متوجه نشدید یا اسپم شده ! چون من هم درگاه داشتم و برام ایمیل زدند که اگر نماد نگیری تا 15 روز دیگه درگاهت بسته میشه و باید سریع اقدام کنی ! و اینجاست که شاعر میگه خدا بهت رحم کنه برای گرفتن نماد ! اولش باهات راه میان و راحت ثبت نام میکنی و میری جلو و مدارک هم میدی و یه نماد تخیلی موقتی بهت میدن و بهد میگن حالا کل سایتت رو زیر و رو کن تا نماد رو برات دائمی کنیم (یکساله و بصورت 2 ستاره) ! تازه اگر تو سایت هرگونه فرمی داشته باشی که به هر صورتی اطلاعاتی از کاربر دریافت میکنه باید با ssl امنش بکنی ! حالا برو ssl بگیر ! خودش یه جور غلط کردن دیگه ! خلاصه یا با زرین پال کار کن بی دردسر و یا راحت یه شماره حساب و کارت بده اینقدر هم دردسر نکش !
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)