-
November 28th, 2012, 20:42
مدیر ارشد
پاسخ : توقف انتقال آنی کارت به کارت پول/ واریز به حساب مقصد در 7مقطع زمانی

نوشته اصلی توسط
novintak2
اینم لینک خبری که دادم
توقف انتقال آنی کارت به کارت پول/ واریز به حساب مقصد در 7مقطع زمانی
کارت به کارت با تاخیر انجام می شود
ولی کارمزد دستگاه پوز رو نشنیدم
خرید ها انجام می شه مثلان شما 300+200+200 خرید کردن از دستگاه شما بعد طی یک حواله از طرف بانک مرکزی به مبلغ 700 واریز حساب می شه حالا بدبخت اونی که زیاد تراکنش داره نمی دونه کدوم اومده کدوم نیومده
کارت به کارت تنها از طریق pos برخی بانک ها و تنها در صورت آپدیت بودن سیستم عامل pos امکان پذیر است که این مورد نیز با تاخیر انجام می شود . اما کارت به کارت از طرق رایج دیگر دچار هیچ تغییر و تاخیری نشده است !
ناصر حکیمی در گفتوگو با خبرگزاری تسنیم در واکنش به توقف انتقال آنی کارت به کارت پول اظهار داشت: کارت به کارت پول از طریق خودپردازها، اینترنت و شعبه کما فی السابق انجام می شود و هیچ اتفاق خاصی در این حوزه روی نداده است.
-
تعداد تشکر ها از Ramin به دلیل پست مفید
-
November 28th, 2012 20:42
# ADS
-
November 28th, 2012, 21:38
عضو انجمن
درود بر دوستان
خرید از pos و همچنین فروشگاه های اینترنتی موردی نداره وبلافاصله(درگاه ملت) دریافت میشه.(خودمون امروز چند فروش داشتیم و مشکلی نیست)
این امر فقط در پرداخت های کارت به کارت از خود پرداز وجود داره وواقعی هم هست.نه شایعه.
-
تعداد تشکر ها از parsdrive به دلیل پست مفید
-
November 28th, 2012, 21:40
مدیر ارشد

نوشته اصلی توسط
parsdrive
درود بر دوستان
خرید از pos و همچنین فروشگاه های اینترنتی موردی نداره وبلافاصله(درگاه ملت) دریافت میشه.(خودمون امروز چند فروش داشتیم و مشکلی نیست)
این امر فقط در پرداخت های کارت به کارت از خود پرداز وجود داره وواقعی هم هست.نه شایعه.
بهتره قبل از تائید و تکذیب یک موضوع کمی فقط کمی مطالعه بفرمائید !!!
بخشنامه فوق هنوز اجرایی نشده است ! ( در حال حاضر پرداخت ها POs همچنان به صورت آنی است )
ناصر حکیمی در گفتوگو با خبرگزاری تسنیم در واکنش به توقف انتقال آنی کارت به کارت پول اظهار داشت: کارت به کارت پول از طریق خودپردازها، اینترنت و شعبه کما فی السابق انجام می شود و هیچ اتفاق خاصی در این حوزه روی نداده است.
-
تعداد تشکر ها ازRamin به دلیل پست مفید
-
November 28th, 2012, 21:44
عضو انجمن
نه بنده با شما قصد بگو مگو دارم نه اینکه مثل شما اهل مطالعه و پذیرش هرچی که از اخبار شبکه یک پخش میشه فوری میای اینجا میگی هستم!!!
امتحان و تست شده شما هم امتحان کنید متوجه میشید.
عالم بی عمل نباشید.
-
-
November 28th, 2012, 21:48
مدیر ارشد

نوشته اصلی توسط
parsdrive
نه بنده با شما قصد بگو مگو دارم نه اینکه مثل شما اهل مطالعه و پذیرش هرچی که از اخبار شبکه یک پخش میشه فوری میای اینجا میگی هستم!!!
امتحان و تست شده شما هم امتحان کنید متوجه میشید.
عالم بی عمل نباشید.
دوست عزیز بنده معنی "بگو مگو" را نمی دانم !!!
بحث دوستانه هستش اینجا !
یک بخشنامه صادر شده (در حال حاضر تنها صادر شده ) آنهم فقط و فقط در مورد pos است و به هیچ چیز دیگری ربطی ندارد . در اخبار اعلام شد . در خبرگزاری ها توضیح داده شد که تنها و تنها در مورد pos است !
باز هم شما اینجا خیلی صریح و با اطمینان فرمودید >>
خوب کاملا اشتیاه است !
شما دقیقا چه چیزی را امتحان کردید؟؟؟ الان کارت به کارت از طریق اینترنت و یا خودپرداز برای شما با تاخیر انجام شده است؟
در مورد pos هم که هنوز بخشنامه اجرا نشده است و خود بنده هم در پیج قبلی عرض کردم واریز ها آنی انجام شده است (برای امروز )
امکان پذیر است شما اطلاعات خودتان را در اختیار بنده و دیگران قرار دهید؟
-
-
November 28th, 2012, 22:04
عضو انجمن
والله بنده که انتقال کارت ندادم یکی از آشنایان انتقال دادن ما گفته نرسیده ما هم توی این انجمن این تاپیک رو دیدیم به استناد همون انتقال که نرسیده عرض کردم.
-
-
November 28th, 2012, 22:32
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Raminn
دوست عزیز بنده معنی "بگو مگو" را نمی دانم !!!
بحث دوستانه هستش اینجا !
یک بخشنامه صادر شده (در حال حاضر تنها صادر شده ) آنهم فقط و فقط در مورد pos است و به هیچ چیز دیگری ربطی ندارد . در اخبار اعلام شد . در خبرگزاری ها توضیح داده شد که تنها و تنها در مورد pos است !
باز هم شما اینجا خیلی صریح و با اطمینان فرمودید >>
خوب کاملا اشتیاه است !
شما دقیقا چه چیزی را امتحان کردید؟؟؟ الان کارت به کارت از طریق اینترنت و یا خودپرداز برای شما با تاخیر انجام شده است؟
در مورد pos هم که هنوز بخشنامه اجرا نشده است و خود بنده هم در پیج قبلی عرض کردم واریز ها آنی انجام شده است (برای امروز )
امکان پذیر است شما اطلاعات خودتان را در اختیار بنده و دیگران قرار دهید؟
فکر کنم شما حقوق بگیر دولت هستی که انقدر طرفدار میکنی مرد مومن دو روز دستگاه های ما تراکنش ندارد. شما اطلاعاتتون بیشتر از کارمند بانک؟ و مستندات یک مشت خبر از مسئول میاری انیجا میذاری میشه منبع و سند. واقعیت رو نگاه کنید.
کارمند بانک از خیلی چیزها خبر داره که من و شما نداریم.
بعدش بانک صادرات و ملت به ما رسما اعلام کردن . تو سایت به پرداخت که سر بزنید تا انقدر حرف تکذیب نکنید.
دیگه هم در مورد باهاتون بحث نمیکنم.
ویرایش توسط p30speed : November 28th, 2012 در ساعت 22:34
-
تعداد تشکر ها از p30speed به دلیل پست مفید
-
November 28th, 2012, 22:39
عضو انجمن
واریز آنلاین در هاله ابهام
جالبتر اینکه در نظام بانکی کشور به عنوان بطن راهبری این سیستم در حال حاضر خبری در خصوص شاپرک وجود ندارد. که این دلایل خاص خود را دارد. به عنوان مثال برخی از بانکها که سالها است در این زمینه سرمایهگذاری کردهاند و برنامهها و فعالیتهای خود را در این صنعت متمرکز کردهاند تعلیق این روند را موجب ضرر خود میبینند. . سوت پایان رقابت بر سر به دست گرفتن بازار پرداخت الکترونیک و شروع دوباره این مسابقه میتواند موجب دلسردی بانکها بر سرمایهگذاری در این صنعت شود. خبری عجیب دیگری که از شاپرک به گوش میرسد اینکه با اجرای شاپرک احتمالا واریز آنلاین متوقف شده و دست کم به ساعت ۱۲ شب موکول خواهد شد. این در واقع یک نوع برگشت به عقب است و پایین آمدن کیفیت خدمات. .
آینده مبهم شرکتهای psp
در این میان ظاهرا شرکتهای psp همانند گذشته عمل خواهند کرد؛ با این تفاوت که دیگر سوئیچی در اختیار ندارند و تنها در اداره و پشتیبانی پایانههای فروشگاهی فعالیت خواهند کرد. به تعبیر دیگر شرکت شاپرک بستر پذیرش تراکنشهای کارتی را فراهم خواهد کرد و پایانه های تحت مالکیت شرکتهای psp ابزار اجرایی انجام تراکنش خواهند بود. . طبعا این شرکتها باید طرف قرارداد شرکت شاپرک شوند و در نتیجه این شرکت شاپرک است که بازار هریک از pspها را مشخص میکند و در واقع مانع تداخل در بازار خواهد بود. در این صورت آیا شاپرک خود ایجاد انحصار نخواهد کرد و عدالت را در توزیع سهم بازار مبتنی بر اصول اقتصادی بین شرکتهای psp رعایت میکند؟
منبع : دنیای اقتصاد
-
-
November 28th, 2012, 22:40
مدیر ارشد

نوشته اصلی توسط
p30speed
فکر کنم شما حقوق بگیر دولت هستی که انقدر طرفدار میکنی مرد مومن دو روز دستگاه های ما تراکنش ندارد. شما اطلاعاتتون بیشتر از کارمند بانک؟ و مستندات یک مشت خبر از مسئول میاری انیجا میذاری میشه منبع و سند. واقعیت رو نگاه کنید.
کارمند بانک از خیلی چیزها خبر داره که من و شما نداریم.
بعدش بانک صادرات و ملت به ما رسما اعلام کردن . تو سایت به پرداخت که سر بزنید تا انقدر حرف تکذیب نکنید.
دیگه هم در مورد باهاتون بحث نمیکنم.
شغل بنده به ....
شما فروش ندارید چه ربطی دارد به بانک مرکزی؟
در سایت به پرداخت مطلبی رویت نشد . لطفا لینک دهید
بانک صادرات و ملت دقیقا چه جیزی را رسما به شما اعلام کردند و از چه طریقی؟ شما چه سمتی دارید که رسما و طی یک صورتجلسه هیئت مدیره این بانک ها به شما اعلام کرده اند؟
موفق باشید
-
-
November 28th, 2012, 23:06
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Raminn
شغل بنده به ....
شما فروش ندارید چه ربطی دارد به بانک مرکزی؟
در سایت به پرداخت مطلبی رویت نشد . لطفا لینک دهید
بانک صادرات و ملت دقیقا چه جیزی را رسما به شما اعلام کردند و از چه طریقی؟ شما چه سمتی دارید که رسما و طی یک صورتجلسه هیئت مدیره این بانک ها به شما اعلام کرده اند؟
موفق باشید
نخونده فقط مینویسی خیلی هرس نخور. تو مطلب بالا کجا نوشتم فروش ندارم؟
به پرداخت صفحه اولش عکس به اون بزرگی رو نمیبینی؟
به پرداخت ملت | ارائه دهنده خدمات و راه حلهای پرداخت الکترونیک
به ما اس ام اس کردن. شما خوب چون شغلت.... بهت نگفتن شامل شما نمیشه برای شما آنی واریز میشه
این آخرین پست من تو این تایپیک. موفق باشید.
-