نه بنده با شما قصد بگو مگو دارم نه اینکه مثل شما اهل مطالعه و پذیرش هرچی که از اخبار شبکه یک پخش میشه فوری میای اینجا میگی هستم!!!
امتحان و تست شده شما هم امتحان کنید متوجه میشید.
عالم بی عمل نباشید.
نه بنده با شما قصد بگو مگو دارم نه اینکه مثل شما اهل مطالعه و پذیرش هرچی که از اخبار شبکه یک پخش میشه فوری میای اینجا میگی هستم!!!
امتحان و تست شده شما هم امتحان کنید متوجه میشید.
عالم بی عمل نباشید.
پارس درایو؛
ارائه دهنده سرویس های میزبانی وب ابری لینوکس - سرور مجازی - ثبت و نمایندگی دامنه
www.parsdrive.ir
Yahoo ID: parsdrive
دوست عزیز بنده معنی "بگو مگو" را نمی دانم !!!
بحث دوستانه هستش اینجا !
یک بخشنامه صادر شده (در حال حاضر تنها صادر شده ) آنهم فقط و فقط در مورد pos است و به هیچ چیز دیگری ربطی ندارد . در اخبار اعلام شد . در خبرگزاری ها توضیح داده شد که تنها و تنها در مورد pos است !
باز هم شما اینجا خیلی صریح و با اطمینان فرمودید >>
خوب کاملا اشتیاه است !این امر فقط در پرداخت های کارت به کارت از خود پرداز وجود داره وواقعی هم هست.نه شایعه.
شما دقیقا چه چیزی را امتحان کردید؟؟؟ الان کارت به کارت از طریق اینترنت و یا خودپرداز برای شما با تاخیر انجام شده است؟
در مورد pos هم که هنوز بخشنامه اجرا نشده است و خود بنده هم در پیج قبلی عرض کردم واریز ها آنی انجام شده است (برای امروز )
امکان پذیر است شما اطلاعات خودتان را در اختیار بنده و دیگران قرار دهید؟
فکر کنم شما حقوق بگیر دولت هستی که انقدر طرفدار میکنی مرد مومن دو روز دستگاه های ما تراکنش ندارد. شما اطلاعاتتون بیشتر از کارمند بانک؟ و مستندات یک مشت خبر از مسئول میاری انیجا میذاری میشه منبع و سند. واقعیت رو نگاه کنید.
کارمند بانک از خیلی چیزها خبر داره که من و شما نداریم.
بعدش بانک صادرات و ملت به ما رسما اعلام کردن . تو سایت به پرداخت که سر بزنید تا انقدر حرف تکذیب نکنید.
دیگه هم در مورد باهاتون بحث نمیکنم.
ویرایش توسط p30speed : November 28th, 2012 در ساعت 22:34
شغل بنده به ....
شما فروش ندارید چه ربطی دارد به بانک مرکزی؟
در سایت به پرداخت مطلبی رویت نشد . لطفا لینک دهید
بانک صادرات و ملت دقیقا چه جیزی را رسما به شما اعلام کردند و از چه طریقی؟ شما چه سمتی دارید که رسما و طی یک صورتجلسه هیئت مدیره این بانک ها به شما اعلام کرده اند؟
موفق باشید
نخونده فقط مینویسی خیلی هرس نخور. تو مطلب بالا کجا نوشتم فروش ندارم؟
به پرداخت صفحه اولش عکس به اون بزرگی رو نمیبینی؟
به پرداخت ملت | ارائه دهنده خدمات و راه حلهای پرداخت الکترونیک
به ما اس ام اس کردن. شما خوب چون شغلت.... بهت نگفتن شامل شما نمیشه برای شما آنی واریز میشه
این آخرین پست من تو این تایپیک. موفق باشید.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)