نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 62

موضوع: بی مسئئولیتی زرین پال

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید Neo2 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    217
    تشکر تشکر شده 
    429
    تشکر شده در
    164 پست

پیش فرض پاسخ : بی مسئئولیتی زرین پال

نقل قول نوشته اصلی توسط samansystems نمایش پست ها
    دوست عزيزی که برای تبليغ سايت خودتون از روش تخريب اقدام ميکنيد.
    بهتر هستش سعی کنيد با رقابت به اهداف خودتون برسيد. نه با تلاش برای تخريب سايت های ديگه و ساخت يوزر های مختلف و متعدد.
    رويه کار شما از ابتدا تا الان همين بوده که چند بار هم پيشنهاد شده تغيير رويه بديد. ظاهرا قصد تغيير رويه رو نداريد.

در مورد جدول هم بهتره از خود سايت شاپکيپر پيگيری کنيد. اين جدول دقيقا توسط همون دوستانی تهيه شده که چند هفته قبل جشنواره برترين سرويس پرداخت رو برگزار کرده بودن و تبليغات زيادی هم توسط شما انجام شد برای اين جشنواره.
    نقل قول نوشته اصلی توسط muv نمایش پست ها
    آی دی من توی زرین پال : zp.24366
    بیشتر از یک سال هم هست که ثبت نام کردم.اونموقع انقدر کم می کرد الان نمی دونم. البته فکر نمیکنم شما یادت بیاد

شما هم آی دیت رو بزار تا ببینیم شما اصلا آی دی داری یا نه
    نقل قول نوشته اصلی توسط samansystems نمایش پست ها
    شما درخواست بالاتر از 400 هزار تومان داشتيد اصلا ؟
    کافی هستش از منوی بالای سايت قسمت کيف پول های من گردش حسابتون رو چک کنيد و ببينيد برای تراکنش های بالاتر از 400 هزار تومان (البته اگر داشتيد) چقدر کارمزد کسر شده.
    اگر بيشتر از 1.9% کسر شده بود شروع کنيد به تخريب. در غير اينصورت بی دليل اقدام به جو سازی نکنيد. البته ماهيت شما مشخص هستش و دوستان در جريان روش های تخريبی شما هستند.

با سلام،
    بنده بعید میدونم آقای امیری باشید چون از شخصیت ایشون انتظار دیگه ای میره و بعید هست اینطور حرف بزنه. اما به هر حال خیلی خودتون رو درگیر کار کردید که توهمات و خیالات تون قوی شده.
    از یکی از مدیران فروم تقاضا می کنم، مشخصات و ip هرکاربری که ایشون فکر می کنند ما هستیم رو خدمت شون ارائه کنند شاید تو این ایام محرم، ایشون هم تلنگری بخورند.
    همونطور که قبلا عرض کردیم به جای اینکه مثل شما سعی کنیم بحث های حاشیه ای ایجاد کنیم، تمرکزمون رو روی خدمات دهی و گسترش سرویس هامون گذاشتیم و خدمات بیشتری ارائه می کنیم.
    کاربران دیگه بارها و بارها در تاپیک ها و فروم های مختلف همه سیستم ها رو به نقد کشیدن و فکر می کنم خود کاربران بهتر می تونند قضاوت کنند و مسائل رو تشخیص بدن.
    در آخر هم یک جمله رو به نقل از یک بزرگواری مستقیما به شخص شما عرض می کنم ( نویسنده پست هایی که پی لاین رو متهم به دروغ های مختلف می کنند ) :

هرگز با احمق ها بحث نکنید.
    آنها اول شما را تا سطح خودشان پائین میکشند،
    بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح ، شمــا را شکســــت میدهند
    ویرایش توسط Neo2 : November 26th, 2012 در ساعت 16:08 دلیل: اشتباه تایپی

2. تعداد تشکر ها ازNeo2 به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)