نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 62

موضوع: بی مسئئولیتی زرین پال

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن MUV آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    159
    تشکر تشکر شده 
    366
    تشکر شده در
    261 پست

پیش فرض پاسخ : بی مسئئولیتی زرین پال

نقل قول نوشته اصلی توسط samansystems نمایش پست ها
    کسی به شما توهين نکرد.
    هدف شما برای دوستان شرح داده شد.
    فکر ميکنم فعاليت تخريبی تون رو به اندازه کافی انجام داديد. دليلی برای ادامه تاپيک توسط شما وجود نداره. شما هم اگر قصدتون معرفی سايت های ديگه هستش بهتره يک تاپيک جدا باز کنيد و سايت مورد نظر و مطلوبتون رو معرفی کنيد.
    انشالا موفق باشيد.
    یعنی اگه من فکر کنم که شما د.ز.د هستید و توی خیابون داد بزنم بگم آی د.ز.د و شما رو نشون بدم شما هم ازم توضیح بخواید که چرا آبروتون رو بردم و من بگم که فقط می خواستم مردم بدونند که هدف شما از اینکه اینجا دارید راه میرید چی هست شما رو راضی می کنه؟؟ توهین نیست به شما؟؟ پس توهین چی هست؟؟؟ این دوستان شما اینجا کی هستند؟؟ چون بچه هایی که توی این تاپیک پست دادند هیچ کدوم توی لیست دوستان شما نیستند!!! فکر می کنید به شما ارتباطی داره که من توی کدوم تاپیک پست می زارم؟؟

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    1,309
    تشکر تشکر شده 
    2,443
    تشکر شده در
    1,515 پست

پیش فرض پاسخ : بی مسئئولیتی زرین پال

نقل قول نوشته اصلی توسط MUV نمایش پست ها
    یعنی اگه من فکر کنم که شما د.ز.د هستید و توی خیابون داد بزنم بگم آی د.ز.د و شما رو نشون بدم شما هم ازم توضیح بخواید که چرا آبروتون رو بردم و من بگم که فقط می خواستم مردم بدونند که هدف شما از اینکه اینجا دارید راه میرید چی هست شما رو راضی می کنه؟؟ توهین نیست به شما؟؟ پس توهین چی هست؟؟؟ این دوستان شما اینجا کی هستند؟؟ چون بچه هایی که توی این تاپیک پست دادند هیچ کدوم توی لیست دوستان شما نیستند!!! فکر می کنید به شما ارتباطی داره که من توی کدوم تاپیک پست می زارم؟؟
    فکر ميکنم زمانی که هدفتون تخريب باشه به ما مربوط ميشه.
    خدمتتون عرض کردم اگر قصد معرفی سايت ايکس رو داريد بهتره تاپيک مجزا باز کنيد و از تخريب سايت ايگرگ در اين تاپيک و تاپيک های ديگه مربوط به سايت ايگرگ خودداری کنيد.
    حرف های شما کاملا پوچ و بدون اساس هستش و از اعلام کارمزد تراکنش های شما هم مشخص هستش. شما هنوز نميدونيد کارمزد زرين پال برای رقم بالاتر از 400 هزار تومان 1.9% محاسبه ميشه.
    کلا اومده بوديد از سايت ايکس تعريف کنيد که کرديد. انشالا موفق باشيد. بی دليل ادامه نديد بحث رو و بزاريد هر کس مشکل داره خودش پيگيری کنه.

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)