سلام دوستان من ی مشکل دیگه دارم .... موقع خرید مشتری یعنی شخص خرید هم میکنه پول از حسابش کم میشه اما تکمیل فرایند خرید رو که مزنه این صفحه لود نمیشه و تو پنل شتاب فرستنده هم هزینه میره به پرداخت های ناموفق.... کمک کنید لطفا http://www.img4up.com/up2/60457089706012170074.png
من هم مین مشکل رو دارم ممنون میشم راهنمایی کنید
البته اینو هم بگم که این اسکریپت رو تو یه پوشه به نام pay گذاشتن تو هاستم
من هم مین مشکل رو دارم ممنون میشم راهنمایی کنید
البته اینو هم بگم که این اسکریپت رو تو یه پوشه به نام pay گذاشتن تو هاستم
این مشکل رو حل کردم
فقط جالب اینجاست بعد از خرید یوزر و پسورد رو واسه خریدار نشون میده ولی ایمیلی نمیره واسش و تو صفحه خرید این ارور میاد Could not instantiate mail function.
مشکل چیه دوستان
سلام خدمت دوستان خوبم
من چند روز هست تو قسمت مدیریت لودینگ صفحه هام خیلی طول میکشه، مثلا وقتی یک کارتو اضافه میخوام بنکم باسه هر مرحله که کلیک میکنم هربار 1دقیقه باید صبر کنم تا صفحه باز بشه
کسی از دوستان میدونه باسه چی اینطوری میشه
من اون فایلی رو که آقا محمد از سایت برتر لینک گذاشته نصب کردم
لطفا راهنمایی کنید
سلام خدمت دوستان خوبم
من چند روز هست تو قسمت مدیریت لودینگ صفحه هام خیلی طول میکشه، مثلا وقتی یک کارتو اضافه میخوام بنکم باسه هر مرحله که کلیک میکنم هربار 1دقیقه باید صبر کنم تا صفحه باز بشه
کسی از دوستان میدونه باسه چی اینطوری میشه
من اون فایلی رو که آقا محمد از سایت برتر لینک گذاشته نصب کردم
لطفا راهنمایی کنید
توی قسمت مدیریت، نوار سمت چپ، اخبار سایت فرییر رو به شما نشون میده. واسه همین وقت هایی که سایت فرییر (freer.ir) بالا نمیاد، قسمت مدیریت شما هم دیر لود میشه
شما کافیه که اون ستون اخبار رو حذف کنید
توی قسمت مدیریت، نوار سمت چپ، اخبار سایت فرییر رو به شما نشون میده. واسه همین وقت هایی که سایت فرییر (freer.ir) بالا نمیاد، قسمت مدیریت شما هم دیر لود میشه
شما کافیه که اون ستون اخبار رو حذف کنید