سلام
متاسفانه یک ماه پیش از یک شرکتی من سرور مجازی با 2 گیگ رم گرفتم و یک هفته طول کشید تا هاست من رو انتقال دادندو 40.000 تومان هم بابت این انتقال و کانفیگ امنیتی گرفتن و پشتیبانیش هم 1 روز بعد جواب میداد .از زمانی که پول رو پرداخت کردم دیگه هم جواب تلفن رو ندادند و حتی زمانی که انتقاد کردم آی پی من رو مسدود کرد و در کل فقط اعصاب خوردی داشتم در این مدت حتی به سایت هم نرسیدم هر بار هم که میخواستم بکآپ بگیرم سایت بسته میشد و حداقل یک روز طول میکشید تا سرور رو ریست کنه .اولش هم به من قول داد که 45 روز سی پنل دارم خلاصه این که خیلی خیلی ناراضی بودم اما خوشبختانه در همین انجمن با شرکت محبوب wareztm آشنا شدم و افسوس میخورم که ای کاش زودتر آشنا میشدم من تا الان 4 تا سرور عوض کردم اما بهترین پشتیبانی رو فقط اینجا دیدم . یعنی اگر پشتیبانی 24 ساعته به معنی واقعی میخواهید . اگر سرور خوب میخواهید اگر آرامش خیال میخواهید بهترین انتخاب شرکت wareztm خواهد بود .
سایت من رو در عرض 1 ساعت انتقال دادند و تا زمانی که همه چی مرتب شد از طریق تلفن تیکت یاهو همراه من بودند و چندبن ساعت وقتشون رو بابت سوال های من گذاشتن که همینجا تشکر میکنم و هیچ هزینه ای هم بابت انتقال سرور از من نگرفتن .بر خلاف سرور قبلی که چیزی به اسم اعتماد رو از من گرفت این شرکت دوباره اعتماد رو به من برگردوند .و یه نکته جالب اینکه سرور قبلی هنوز نمیدونه که من سرور رو انتقال دادم . تیکت زدم گفتم که من بکآپ میخوام و ایشون گفتند که چون سی پنل باطل شده باید 45000 تومان بابت فعال کردن و 15000 تومان هم بابت انتقال بکآپ بدید که خوشبختانه با دانش فنی که شرکت wareztm داشتند به راحتی سایت من رو به سرور های خودشون انتقال دادند . واقعا" سیاست این شرکت بر پایه مشتری محوری استوار است .بجز خوبی من چیزی ندیدم .
به دوستانی که به دنبال سرور خوب با پشتیبانی قوی و شباته روزی و همچنین برخورد خوب و دوستانه و آرامش خیال و کادر مجرب هستند پیشنهاد میکنم شرکت wareztm رو انتخاب کنند .ببخشید که این پست کمی طولانی شد.اما خوبی رو باید گفت .امیدوارم که همیشه موفق و پیروز باشند
با سپاس