سلام
شما میتونید تا 5مگابایت به صورت ثابت دانلود داشته باشید / اگر وی پی ات میدین هم هیچ محدودیتی برای کاربرانتون نیست و میتونن تا هر سرعتی که isp بهشون میده دانلود کنن.
حداکثر دانلود بدون محدودیت در سرور روی 12 هست / دانلود و آپلود در ساعات کم مصرفی سرور تا 9 مگابایت مجاز هستید که افزایش بدید
این موارد رو که عرض کردم به نفع تمام یوزر ها هست و طبق آمار و نتایجی که به دست آوردیم یوزر ها با این محدودیت از کیفیت و رضایت بهتری برخوردارن / در این شرکت ما چیزی به عنوان دان شدن سرور یا عدم ارتباط نداریم و پشتیبانی هم که همیشه و در تمام ساعات در دسترس شماست

موفق باشید
اگر سرور آمریکا باشد این حرف 98% صحت دارد .

حالا کی 1 گیگابیت خواست
به هر حال یکی از استفاده های سرور مجازی دانلود/آپلود هست و به سرعت بالا نیاز داره نه 5 مگ !
شما باید هاست دانلود بگیرید ماهانه 100 200 تومان بدید که همچین کاری که می خواین بکنین .
دوستان میان رم 256 میخوان + هارد 100 و سرعت بالا 50 mbps و انتظار دارند ماهانه 14 هزار تومان بدهند . به چه دلیل ؟ چون رم 256 هست . عزیز دل برادر شما باید این رو قبول کنید کل سرعت سرور برای شما مشتری 14 هزار تومانی نیست !!!!!!! شما فقط و فقط در مواقع لزوم می تونید دانلود سنگین کنید . حرف هم که میزنیم این اتفاقات رخ میده . طرف نه سرویس گرفته نه چیزی تخریب می کنه وایی به حاله .......... !!!!!!!!

از صاحب تاپیک معضرت خواهی می کنم قست اسپم نداشتم دلم پر بود