صفحه 6 از 6 نخستنخست ... 23456
نمایش نتایج: از شماره 51 تا 59 , از مجموع 59

موضوع: کاهش قیمت دلار و مشکل با واسطه های ارائه سرور

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    16
    تشکر تشکر شده 
    110
    تشکر شده در
    71 پست

پیش فرض پاسخ : کاهش قیمت دلار و مشکل با واسطه های ارائه سرور

نقل قول نوشته اصلی توسط vp_server نمایش پست ها
    توهین نیست واقعیت همینه و نمیشه منکرش شد !
    واقعیت یعنی الان یورو را 5080 از ملت بگیری؟ میشه بگی این کار با زورگیری چه فرقی داره؟ دلیل حمایتت از روبیناسرور چیه؟

2. تعداد تشکر ها از star25 به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو دائم RoobinaServer آواتار ها
    Tehran | تلگرام : @rbserver | کانال تلگرام : @roobinaserver
    تشکر تشکر کرده 
    438
    تشکر تشکر شده 
    7,427
    تشکر شده در
    5,196 پست

اگر منظورتون از بچه باشه به شخصه مشتری داریم که اول دبیرستان هست و کارش خیلی حرفه ای هست و از پدرشون هم یاد گرفتن و اتفاقا تشویقشون هم کردیم چه بسی تخفیف ویژه هم دادیم به هشن

اگر منظورتون در مورد حلال یا حرام بودن که گفتم مثال یک شرکت بزنید یعنی میخواید بگید منظورم حرام بودن کار تمام هاستینگ ها هست خیر بنده منظورم این هست که یک نمونه که شفاف سازی کرده نام بررید تو این کار نگفتم همه حرام میخورن و نمیشه حلال خور پیدا کرد کسی که شفاف سازی کرده اقتصاد کاری خوردش را بیان کنید که ببینیم چگونه کار میکند تا شاید یاد بگیرم و اگر جواب داده ما هم انجام بدیم و شفاف سازی کنیم ما انجام دادیم و نتیجه ندیدیم قبلا پس

اگر منظور و حرفم به گونه ای بوده که مفهوم بد رسیده معذرت میخوام.

پست هم ویرایش شد.

ارادتمند سجادیه
    یا حق
    ویرایش توسط RoobinaServer : November 20th, 2012 در ساعت 15:21
    میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
    پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
    از سال 1385 تا کنون

5. تعداد تشکر ها از RoobinaServer به دلیل پست مفید

عضو انجمن vp_server آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    585
    تشکر تشکر شده 
    1,457
    تشکر شده در
    697 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط star25 نمایش پست ها
    واقعیت یعنی الان یورو را 5080 از ملت بگیری؟ میشه بگی این کار با زورگیری چه فرقی داره؟ دلیل حمایتت از روبیناسرور چیه؟
    بنده نه شریک ایشون هستم ! نه ازشون سرور میگیرم! و نه همکاری دیگه ای دارم!
    تو یه تایپیک یه پستی از ایشون خونده بودم که : " هر کس میتونه ارز با قیمت پایینتری تهیه کنه ، بگیره و به آدرس ما ارسال کنه "
    محتوای پستشون همین بود اگه اشتباه نکنم
    حالا خودشون هستن و میتونن تایید یا تکذیب کنن!!
    █ ٰتنها راه ارتباطی Gtalk:pooriansr

7. تعداد تشکر ها ازvp_server به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    16
    تشکر تشکر شده 
    110
    تشکر شده در
    71 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط RoobinaServer نمایش پست ها
    اگر منظورتون از بچه باشه به شخصه مشتری داریم که اول دبیرستان هست و کارش خیلی حرفه ای هست و از پدرشون هم یاد گرفتن و اتفاقا تشویقشون هم کردیم چه بسی تخفیف ویژه هم دادیم به هشناگر منظورتون در مورد حلال یا حرام بودن که گفتم مثال یک شرکت بزنید یعنی میخواید بگید منظورم حرام بودن کار تمام هاستینگ ها هست خیر بنده منظورم این هست که یک نمونه که شفاف سازی کرده نام بررید تو این کار نگفتم همه حرام میخورن و نمیشه حلال خور پیدا کرد کسی که شفاف سازی کرده اقتصاد کاری خوردش را بیان کنید که ببینیم چگونه کار میکند تا شاید یاد بگیرم و اگر جواب داده ما هم انجام بدیم پس
    اگر منظور و حرفم به گونه ای بوده که مفهوم بد رسیده معذرت میخوام.
    ارادتمند سجادیهیا حق
    اقای سجادیه بخور این پول ها را طوری نیست ولی بدون خداوند متعال یه روزی جواب این کارها را میده درسته اون کسانی که از شما سرور دارند دیگه چاره ای ندارند به شما پول زور بدهند ولی همه چیز این دنیا نیست

9. تعداد تشکر ها ازstar25 به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    438
    تشکر تشکر شده 
    7,427
    تشکر شده در
    5,196 پست

شما دلیل این که عرض کردید ما کلاه بردار هستیم چیه ؟

این چه سوالیه شما میپرسید عزیز خب مگر شما دلیل ذکر کردید ؟ اگر توهینی باشه اول شما کردید.

در مورد 5080 یا 5050 بارها عرض کردم مجدد عرض میکنم ما در هیچ کار خارجی نیستیم و تمام کارها اگر هم باشد با گذرگاه هست و ربطی به روبینا سرور ندارد روبینا سرور تخصصی در ایران هست و کارش در ایران هست و کلوی ایران

نه پرداخت ارزی داریم نه ... پس لطفا با تکرار این مورد سعی در تخریب نباشید.
    از سال 1385 تا کنون

11. تعداد تشکر ها ازRoobinaServer به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    438
    تشکر تشکر شده 
    7,427
    تشکر شده در
    5,196 پست

اقای سجادیه بخور این پول ها را طوری نیست ولی بدون خداوند متعال یه روزی جواب این کارها را میده درسته اون کسانی که از شما سرور دارند دیگه چاره ای ندارند به شما پول زور بدهند ولی همه چیز این دنیا نیست

عجب بنده میگم پرداخت نداریم و خارج نیستیم فقط مثال بود شما گیر دادید میخواید به زور به ما بقبولونید که پرداخت میکنیم

عزیز جان روبینا خارج نیست دیگه و هیچ پرداختی نداره. قدیم هم که پرداخت داشتیم چند ماه پیش به قول یکی از همین اعضا انجمن VP_server :

فکر نکنم پول زور یا ... گرفته شده باشه سر جریان بالا و پائین شدن ارز

لطفا تاپیک را به انحراف نکشید star25 عزیز.

نقل قول نوشته اصلی توسط vp_server نمایش پست ها
    بنده نه شریک ایشون هستم ! نه ازشون سرور میگیرم! و نه همکاری دیگه ای دارم!
    تو یه تایپیک یه پستی از ایشون خونده بودم که : " هر کس میتونه ارز با قیمت پایینتری تهیه کنه ، بگیره و به آدرس ما ارسال کنه "
    محتوای پستشون همین بود اگه اشتباه نکنم
    حالا خودشون هستن و میتونن تایید یا تکذیب کنن!!
    ویرایش توسط RoobinaServer : November 20th, 2012 در ساعت 14:49 دلیل: نام انحراف تاپیک ذکر شد
    از سال 1385 تا کنون

13. تعداد تشکر ها ازRoobinaServer به دلیل پست مفید

عضو انجمن vp_server آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    585
    تشکر تشکر شده 
    1,457
    تشکر شده در
    697 پست

تایپیک رو کسی به انحراف میکشه که از همون اول! به قصد تخریب پست میده!!!
    █ ٰتنها راه ارتباطی Gtalk:pooriansr

15. تعداد تشکر ها ازvp_server به دلیل پست مفید

عضو انجمن HyperServer آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,016
    تشکر تشکر شده 
    3,252
    تشکر شده در
    2,153 پست

ویرایش شد (تکرار نشه) !
    ویرایش توسط HyperServer : November 20th, 2012 در ساعت 15:16 دلیل: ویرایش شد (تکرار نشه) ;)!

17. تعداد تشکر ها ازHyperServer به دلیل پست مفید

عضو انجمن nasa_de آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    987
    تشکر تشکر شده 
    872
    تشکر شده در
    632 پست

با سلام خدمت دوستان،
    برای حل این مشکل ابتدا توضیحاتی رو عرض می کنم و سپس پیشنهادهایی رو تقدیم حضور خواهم کرد.
    ابتدا می پردازم به قیمت متفاوت صرافی ها و شهر های مختلف کشور سپس قیمت واسطه های خرید سرور و در نهایت راهکاری رو عرض می کنم.
    قیمت دلار پس ازافزایش یکباره و شدید آن از روی خروجی وبسایت هایی نظیر مثقال، طلا و ارانیکو برداشته شد تا اطلاع رسانی در مورد نرخ ارز برگردد به حدود پیدایش این گونه وبسایتها، در آن زمان قیمت ارز از طریق تماس با صرافی ها و واسطه ها در تهران مشخص می شد مضاف بر این عرضه و تقاضا، اخبار، اعیاد، سوگواری ها و ... می توانست در هر منطقه تاثیر های متناسبی اما متفاوتی رو در قیمت ها داشته باشه. هم اکنون با عدم درج قیمت در وبسایت های مرجع اطلاع رسانی نرخ ارز، شاهد بازگشت چنین حالتی هستیم به طوری که قیمت در مناطق آزاد و شهر های مرزی به نسبت شهر های مرکزی از نرخ بالاتری برخوردار است. تفاوت قیمت صرافی های یک شهر هم به دو دلیل عمده میتونه باشه، یک: سابقه کاری، سرشناس بودن، توان معامله گری رقم های بزرگ و حتی دکوراسیون داخلی! در قیمت دلار اسکناس دو: افرادمعتمد صرافی در خارج از کشور، روابط با خارج از ایران، توان معامله گری رقم های بزرگ صرافی و واسط در خارج از ایران، کشور های ساپورت شده و ... در قیمت حواله دلار.

حال می پردازم به قیمت بالای بعضی از واسطه های پرداخت، این حالت به چند دلیل میتونه باشه،
    1- سو استفاده از موقعیت پیش آمده.
    2- دیپوزیت ارز با نرخ بالا در هنگام بالا رفتن نرخ دلار
    3- کار با پرداخت کننده ای که قیمت های بالایی داره
    4- روش پرداخت حواله بانکی برای انجام تعهدات مالی در نزد دیتا سنتر (به طور مثال هتزنر یک زمانی فقط کارت اعتباری و حواله قبول می کرد که هم اکنون پیپال را هم اضافه کرده است) که موجب تحمیل هزینه زیاد برای پرداخت های کم می شود.
    5- دلالی سرور، بله درست شنیدید، بعضا مشاهده شده یک شخص از یک تامین کننده سرور، سیستمی را دریافت و به شخص ثالق خدمات ارائه می کنه که موجب بالا رفتن هزینه نهایی میشه.

راه حل:
    عموما دو روش جهت پرداخت صورتحساب در نزد دیتاسنتر ها موجود است،
    1- حواله بانکی: اگر سرویس دهنده شما از حواله بانکی جهت پرداخت استفاده می کند، قیمت حواله دلاری در بدبینانه ترین حالت 100 تومان بالاتر از نرخ اسکناس هست، که در این صورت با توجه به کارمزد پرداخت ارائه کننده سرویس میتوانید قدرالسهم کارمزد رو هم پرداخت کنید که باز هم قیمت به صرفه خواهد بود.
    2- حواله با روش های پرداخت الکترونیکی: این روش متداولترین هست، که دوستان می توانند ارز را از یک پرداختگر تهیه و به حساب پیپال واریز کنند. البته پرداخت با کارت اعتباری جزو روش الکترونیکی بوده اما قیمت آن همانند حواله بانکی است حتی پرداخت پیپالی از کور هایی که پیپال آن قابلیت برداشت از روی بالانس را نداشته و صرفا باید از کارت پرداخت شود نیز همانند حواله بانکی می باشد.

در پایان عرض میکنم ممکن است بخضی از عرایضم ناقص و نا صحیح بوده باشد، بنده صرفا نظر و عقیده خویش را بیان کردم.
    ارادتمند / بیگی

19. تعداد تشکر ها ازnasa_de به دلیل پست مفید

صفحه 6 از 6 نخستنخست ... 23456

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)