نقل قول نوشته اصلی توسط alibaba نمایش پست ها
با عرض سلام مجدد و تشكر از دوستان به خاطر محبتشان

براي نويت رسيدن زياد نگران نباشيد من يك ساعتي هست با چند نفر از همكاران عزيز گفت و گو ميكردنم كه اگر بشه با همكاري آنها سيستمهاي بيشتري را در اختيار دوستان قرار بديم البته از 6 نفر فقط 2 نفر حاضر شدند با من همكاري كنند كه آنها هم چون مرا از قبل ميشناختند حاضر به همكاري شدند كه البته سرور هايي كه دوستان ميدهند در آمريكا است و از وارز پشتيباني نميكند براي همين اگر دوستان محبت كنند تعيين كنند كه وارز ميخواهند يا نه .
براي دوستاني كه خود سرور دارند بايد محدوديت قائل بشوم كه به دوستان ديگر هم برسد طبق پيش بيني من تا 15 چيزي حدود 200 نفر متقاضي خواهند بود كه سعي من بر اين است كه 50 تا 80 نفر آنها را جذب كنم دوستاني كه در تبليغات شركت ميكنند در اولويت هستند و احتمالا بدون قرعه به آنها از سرور خودم آفر ميدهم اگر 10 تبليغ در سايتها و فرومها انجام داده ايد لينك آنها را در پستها قرار بدهيد و يا پيام خصوصي بفرستيد
راستش من فكر نميكردم اين قدر تقاضا بالا بره برخي از دستان هم گفتند كه 1 ماه آزمايشي ميخواهند و بعد مشتري ميشوند براي آنها حتما سرويسي قرار خواهم داد .

باز هم از همه دوستان تشكر ميكنم و سعي ميكنم با دوستان و همكاران بيشتري در تماس باشم و بتوانم از خجالت تمامي دوستان بدر آيم
مهندس كجاي كاري همين الانش 100 نفر بيشتر خواستارند
يعنب الان من 10 جا تبليغ كردم vps دار شدم
اي ول تا حالا كجا بودي اي شركت نسيم