ما که داخل شرکت یک طبقه کامل رو کردیم دیتا پر از سرور و رک خط اختصاصی هم از مخابرات میگیریم 50 مگ اختصاصی که با مجوزر شرکت گرفتیم خیلی سرعت داره .
ما که داخل شرکت یک طبقه کامل رو کردیم دیتا پر از سرور و رک خط اختصاصی هم از مخابرات میگیریم 50 مگ اختصاصی که با مجوزر شرکت گرفتیم خیلی سرعت داره .
وب سایت : www.irhosting24.com
تلگرام : OURWEB@ - تلفن تماس : موبایل : 09999978820
Dedicated server | VPS | Premium Web Hosting | Colocation | USA-Canada-Swis-Italy-IRAN █
...Wireless Network since 2008 |consulting and solution | Mcitp-CCNA-Mikrotik-CWNA █
شما راه بنداز اینترنت ماهواره ای برای این کار فرداش میان جمع میکنند :دی
برای ارائه سرور مجازی نمیتوان اصلا استفاده کرد از فکرش خارج شوید اما برای هاست تا حدودی جواب میدهد (مثلا برای سایت های بازدید پایین مثل سایت های فروش سرویس، نه برای هاست دانلود)
اما سرعت بالا باز میخواهد با دستگاه ups که قیمت بالایی دارد
تهویه زیاد ملاک نیست. کامپیوتر بنده سخت افزار عادی نسبتا داره اما 7ماه هست که روشنه فن هم فقط سی پیو با پاور داره
گویا متوجه نشدید . ایشون میخوان اون 4 تا کیس بی مصرف نباشه یک پولی هم ازش در بیاد و تجربه ای هم کسب کنند .هنر نزد ایرانیانست و بس
یعنی فقط ماییم که فک میکنیم با داشتن یک خط اینترنت و کابل و حالا یه میکروتیک ارزون میشه دیتاسنتر زد
خدایش یدونه باشیم
--------
دوست عزیز بهتره شما اگر قصد دارید کار کنید کیساتونو داخل یک دیتاسنتر کلو کنید البته بعد از سنجیدن تمام موارد از نظر صرفه اقتصادی مسئله
همه ما این فکر یک مانی به سرمون زده کسی که بگه نه من هیچ وقت به همچین چیزی فکر نکردم دروغ محزه .
دوست عزیز شما شروع کن . برو جلو فقط زیاد هزینه نکن . این رو بدون فقط برای یاد گیری داری هزینه میکنی . خدا رو چه دیدی شاید 4 تا مشتری توپ وی پی اس هم پیدا کردی . والا !!!
اما فقط این رو بگم تجربه زیادی در شبکه کسب نمی کنید با این پروژه . همه چیز از طرف مرکزی که بهتون اینترنت میده آماده شده از قبل به این خاطر خدمتتون عرض می کنم .
اگر در راه اندازی به مشکل بر خوردید در خدمتم ( فقط سیسکو , بحث های ماکروسافت و میکروتیک به هیچ وج احضار نظر نمیکنم ) .ما داریم تو استان قزوین یه دیتاسنتر با همکاری یکی از pap های کشور راه میندازیم
و دنبال شخصهای هستیم که بتونن کار کنن
شما سابقه کار دارید؟
اما سوال من اینجاست . شما چطور استارت همچین پروژه ای رو زدید و وسط راه هم هستید گویا که افرادش رو ندارید ؟ و اینجا این مطلب رو بیان می کنید؟ این یک سوال شخصی که برام پیش اومد .
ما از طریق شرکت خودمون تونستیم صحبت های اولیه رو انجام بدیم
و اکثر دوستانی که داریم کار می کنیم حرفه ای نیستن که بتونن در حد دیتاسنتر فنی باشن ولی تمام امکانات رو خود pap در اختیار ما میزاره بدون اینکه ما هزینه کنیم
در اصل ما مجری طرح و فروشنده هستیم
چند نفری هستن که تو خود استان می شناسم
من دنبال اشخاص بومی فنی هستم
چون اگه خارج از استان باشه اصلا نمی تونم امکاناتش رو فراهم کنم
ولی زمانی داخل استان باشه هر مشکلی برای سرور پیش بیاد سریع خودش رو برسونه
و از لحاظ مکان هم کامل هستش یعنی کف ام دی فا - کولینک و محوطه و ...
در حد استاندارد دیتاسنتر های درجه 2 یا 3 جهانی هست
برای استارت کار حتما تاپیک می زنیم
ولی فعلا کارهای اولیه داره انجام میشه
فعلا نمی تونم بیشتر از این توضیح بدم . تا زمانی که کامل مشخص نشه صحبت کردنش درست نیست
به جهت اینکه فقط حرف نباشه و عمل هم توش باشه
موفق و معید باشید
ویرایش توسط vps-baran.ir : November 17th, 2012 در ساعت 01:06
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)