گویا متوجه نشدید . ایشون میخوان اون 4 تا کیس بی مصرف نباشه یک پولی هم ازش در بیاد و تجربه ای هم کسب کنند .هنر نزد ایرانیانست و بس
یعنی فقط ماییم که فک میکنیم با داشتن یک خط اینترنت و کابل و حالا یه میکروتیک ارزون میشه دیتاسنتر زد
خدایش یدونه باشیم
--------
دوست عزیز بهتره شما اگر قصد دارید کار کنید کیساتونو داخل یک دیتاسنتر کلو کنید البته بعد از سنجیدن تمام موارد از نظر صرفه اقتصادی مسئله
همه ما این فکر یک مانی به سرمون زده کسی که بگه نه من هیچ وقت به همچین چیزی فکر نکردم دروغ محزه .
دوست عزیز شما شروع کن . برو جلو فقط زیاد هزینه نکن . این رو بدون فقط برای یاد گیری داری هزینه میکنی . خدا رو چه دیدی شاید 4 تا مشتری توپ وی پی اس هم پیدا کردی . والا !!!
اما فقط این رو بگم تجربه زیادی در شبکه کسب نمی کنید با این پروژه . همه چیز از طرف مرکزی که بهتون اینترنت میده آماده شده از قبل به این خاطر خدمتتون عرض می کنم .
اگر در راه اندازی به مشکل بر خوردید در خدمتم ( فقط سیسکو , بحث های ماکروسافت و میکروتیک به هیچ وج احضار نظر نمیکنم ) .ما داریم تو استان قزوین یه دیتاسنتر با همکاری یکی از pap های کشور راه میندازیم
و دنبال شخصهای هستیم که بتونن کار کنن
شما سابقه کار دارید؟
اما سوال من اینجاست . شما چطور استارت همچین پروژه ای رو زدید و وسط راه هم هستید گویا که افرادش رو ندارید ؟ و اینجا این مطلب رو بیان می کنید؟ این یک سوال شخصی که برام پیش اومد .