نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 34

موضوع: لایسنس قالب freer برای ساخت اکانت به طور خودکار

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن آگونیس آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    114
    تشکر تشکر شده 
    2,139
    تشکر شده در
    855 پست

پیش فرض پاسخ : لایسنس قالب freer برای ساخت اکانت به طور خودکار

خوشبختانه تو این یک سالی که کار می کنم شما تنها کسی هستی که می گه بنده پولش رو خوردم
    البته به شرح زیر پول رو خوردیم
    اسکریپت رو تحویل دادیم
    وقت گذاشتیم ماژول نوشتیم :دی
    حالا یارو حال نکرده می گه نمی خواهم
    اینگار من وقت اضافی دارم
    بنده به هیچ وجه تسلط به php به صورت کامل ندارم و تمام اسکریپت هایی که کار کردم با دوستان بوده و بخش بازاریابی توسط من انجام شده
    این رو هم بگم که خودت خوب می دونی اینقدر بی شخصیتی که واقعا بعد از اون همه فحش باز من بودم گفتم بیا کار کنیم اسکریپت رو جوری که می خواهیم کنیم ولی خوب شخصیت نداشتی دیگه
    طبق قوانینم بنده می تونستم بدون بازگشت وجه شما رو مسدود کنم بازم خودم زنگ زدم گفتم بیا اسکریپت رو بهت بدهم اما بازهم این شما بودی که بی شخصیت بودی
    مطمئن باش اگر درست کار می کردی هیچ موقع اینجور نمی شد دوست عزیز،فکر می کنم فحش خواهر مادرو خونواده ای که می دی عقدت رو خالی کنه اما این رو هم در نظر داشته باش که کمبودت رو جبران نمی کنه
    (¯´*•-.|| *** S@EED ||.-•*`¯): man madareto dost daram
    (¯´*•-.|| *** S@EED ||.-•*`¯): in polam bemone ro kose nanat
    شما خودت حرفی رو زدی ولی مرد نیستی فقط تا همین حد بهت بگم
    محض اطلاعت از همین تاپیک 4 تا این اسکریپت به فروش رفت و انشالله بیشتر هم می شه
    مطمئنا هیچکی با حرفای تو یه الف بچه نمیاد از من خرید نکنه دیگه همه منو تو این انجمن می شناسند
    البته وی . پی . ان فروشی زحمت خاصی نداره :دی ولی همون وقتت عین وقتی که ما گذاشتیم ارزش داره
    این همه حرف و فحش رو دادید یک کلمه بنده حرف نزدم بهتون قبلا چندین بار گفتم بازهم می گم هر وقت مردو مردونه گفتی بابت حرفات معذرت می خواهی با هم کنار میایم ولی این بر خورد رو من نمی پسندم
    از استارتر تاپیک معذرت می خواهم ایشون در تاپیک بعدی فحش خواهر مادر هم بنویسه بنده جواب نمی دهم تا تاپیک از این افتضاحتر نشه
    پ/ن: از طرز صحبت کردن ایشون معلومه که ایشون چه جور آدمی هستند تمام تاپیک ها و پست های بنده موجود هست تمام دوستان می تونند جستجو کنند درباره ی وضعیت کاری بنده یک مورد شکایت نداشتیم جز ایشون که واقعا فقط و فقط می شه گفت آدم روانی هستند،بنده قبلا وی پی اس اگر فروختم و نتوسنتم جمعش کنم اینقدر شرف داشتم که بدون چشم داشتی سرور ها رو واگذار کردم و یک مورد پیدا نشد که از بنده ناراضی باشه یا هرچیزه دیگر تاپیک ها تماما موجود است،ایشون هدفشون تخریب هست که متاسفانه نتونستند خوب کارشون رو پیش ببرند چون فرق این وسط معلوم هستش،با تشکر از همه دوستانی که از بنده خرید داشتند،جهت یادآوری می گم ، شمردم که بگم چشم بعضیا در بیاد،18تا پیام 7تا فروش حاصل این تاپیک بود واسم موفق و پیروز باشید،این متن بعد پست بعدی ایشون اضافه شده
    ویرایش توسط آگونیس : November 15th, 2012 در ساعت 15:58
    OldProfile

2. تعداد تشکر ها ازآگونیس به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)