خوشبختانه تو این یک سالی که کار می کنم شما تنها کسی هستی که می گه بنده پولش رو خوردم
البته به شرح زیر پول رو خوردیم
اسکریپت رو تحویل دادیم
وقت گذاشتیم ماژول نوشتیم :دی
حالا یارو حال نکرده می گه نمی خواهم
اینگار من وقت اضافی دارم
بنده به هیچ وجه تسلط به php به صورت کامل ندارم و تمام اسکریپت هایی که کار کردم با دوستان بوده و بخش بازاریابی توسط من انجام شده
این رو هم بگم که خودت خوب می دونی اینقدر بی شخصیتی که واقعا بعد از اون همه فحش باز من بودم گفتم بیا کار کنیم اسکریپت رو جوری که می خواهیم کنیم ولی خوب شخصیت نداشتی دیگه
طبق قوانینم بنده می تونستم بدون بازگشت وجه شما رو مسدود کنم بازم خودم زنگ زدم گفتم بیا اسکریپت رو بهت بدهم اما بازهم این شما بودی که بی شخصیت بودی
مطمئن باش اگر درست کار می کردی هیچ موقع اینجور نمی شد دوست عزیز،فکر می کنم فحش خواهر مادرو خونواده ای که می دی عقدت رو خالی کنه اما این رو هم در نظر داشته باش که کمبودت رو جبران نمی کنه
شما خودت حرفی رو زدی ولی مرد نیستی فقط تا همین حد بهت بگم
محض اطلاعت از همین تاپیک 4 تا این اسکریپت به فروش رفت و انشالله بیشتر هم می شه
مطمئنا هیچکی با حرفای تو یه الف بچه نمیاد از من خرید نکنه دیگه همه منو تو این انجمن می شناسند
البته وی . پی . ان فروشی زحمت خاصی نداره :دی

ولی همون وقتت عین وقتی که ما گذاشتیم ارزش داره
این همه حرف و فحش رو دادید یک کلمه بنده حرف نزدم بهتون قبلا چندین بار گفتم بازهم می گم هر وقت مردو مردونه گفتی بابت حرفات معذرت می خواهی با هم کنار میایم ولی این بر خورد رو من نمی پسندم
از استارتر تاپیک معذرت می خواهم ایشون در تاپیک بعدی فحش خواهر مادر هم بنویسه بنده جواب نمی دهم تا تاپیک از این افتضاحتر نشه