خرید هاست داخل ایران با سازگاری کامل با وردپرس به همراه درایو SSD NVMe
دانلود انواع قالب وردپرس و اسکریپت در اسکریپت 98
جسارتا عرض کنم phpnuke از نظر "امنیت " خیلی بالاتر از وردپرس است ! این حرف بنده نیست تمام وب مستران حرفه ای این موضوع را قبول دارد . ورپرس هر روز پچ آپدیت منتظر می کند ( برای سی ام اس و ماژول و پلاگین ها ) و نه نیوک ! بسیاری باگ در ماژول و پلاگین و .... CMS وجود دارد . این موضوع تیم سازنده نیز قبول دارند !
اما مقایسه شما از لحاظ امکانات و قالب و .... کاملا صحیح است . نیوک ماسفانه از لحاظ امکانات ، قالب ، انعطاف پذیری و ..... در مابل وردپرس واقعا حرفی برای گفتن ندارد !
با سلام
موضوع تاپیک چیز دیگری است . در این تاپیک عنوان نشده است که 2 تا CMS را با هم مقایسه کنید.
لزوما هر update به منزله وجود مشکل امنیتی نمی باشد.زیرا ممکن است در هر بروز رسانی مشکلات نرم افزاری و یا امکانات جدید به سیستم هم اضافه شود. ولی بهتر است در changelog های مربوط به CMS را مشاهده نمایید که بر روی Core اصلی CMS در بروز رسانی های اخیر چه مشکلاتی برطرف شده است . و آیا مشکلات برطرف شده مشکل امنیتی می باشد یا خیر .؟
اگر مشکلاتی که برای وردپرس هست را بررسی نمایید به ندرت می توان مشکل امنیتی را در core اصلی وردپرس مشاهده نمایید.حدود 1 سالی است که core اصلی وردپرش مشکل امنیتی ندارد.و گزارش نشده است.
که این قضیه برای phpnuke صادق نمی باشد.
عمده مشکلاتی که وجود دارد ، مشکلات امنیتی template ها ، Plugin ها و component ها هستند والا خود وردپرس از لخاظ امنیتی stable می باشد.
که این موضوع ربطی به خود wordpress ندارد.
با تشکر
به نظرم تاپیک را منحرف نکنیم خیلی بهتره
ارایه دهنده خدمات ایمن سازی سرور های مبتنی بر لینوکس و ویندوز
My Crime Is My Advisory . Hacking Is The Best But Security Is The First
The Best Secure Hosting in Iran http://SecureHost.ir
جهت تماس در شبکه IRC :mHUB.HIRCNetwork.com#Linux@Secure_Host
ویرایش توسط shahab-f : December 3rd, 2012 در ساعت 12:08
دوست عزیز ما ایرانی ها عادت داریم اگر از یک وسیله از یک خدمات و ..... شخصا استفاده می کنیم بی دلیل تا زمانی که از آن استفاده می کنیم نسبت به آن تعصب داریم .
نیوک از نظر امنیت واقعا نسبت به وردپرس و جوملا بالاتر است
در مقابل وردپرس و جوملا از نظر امکانات و گرافیگ و قالب و ....... انعطاف بیشتری دارند .
بر عکس من با بیشتر مدیریت محتوا ها کار کردم قبلا یک سایت موبایل داشتم که روش اول نیوک نصب کردم بعد 3 ماه هکم کردند خیلی ساده بعد جوملا نصب کردم که نسبتا خوب بود ولی محیط کاربرپسنی نداشت بعد رفتم وردپرس که واقعا فوق العاده بود -
- قبلا حدود 2 سال پیش 1 کد بود وارد بخش بوزر نیم ادمین نیوک وارد میکردی (البته چند تا خطر رو تو کد باید وارد میکردی) بعد راحت بخش ادمین سایت میومد بالا خیلی ساده بدون هیچ اسکنی کاره خاصی دیگه خبر ندارم هنوز اون کد کار میکنه یا نه
از نظر امکانات وردپرس از جوملا ونیوک بالاتر نباشه کمن هم نیست شما با فراوانی ماژول های وردپرس میتونید هر امکانی رو به این مدیریت محتوا اضافه کنید مثلا سایت های خیلی بزرگ مانند downloadha و .. همه از وردپرس استفاده میکنند هم به خاطر امنیت و هم بخاطر قدرت و سئو
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)