نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 57

موضوع: >>>>> نمیـــخوام قالبمــــــ ـــو کســی ریــپ کنه <<<<<

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن shahab-f آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    4,519
    تشکر تشکر شده 
    2,040
    تشکر شده در
    1,394 پست

پیش فرض پاسخ : >>>>> نمیـــخوام قالبمــــــ ـــو کســی ریــپ کنه <<<<<

نقل قول نوشته اصلی توسط Ashkankamangar.ir نمایش پست ها
    نه عزیز من شکایت جواب داده که من میگم
    مخصوصا اگر شرکت ثبت شده باشید بهتر میتونید اقدام کنید
    تا حالا دیدید کسی قالب بریتینا یا هاستیران رو ریپ کنه؟
    یعنی بلد نیستند؟
    چرا بلدند ولی میترسند
    قبول کنید
    در مورد شرکتهای بزرگ هم همینطور میتونید قالب تدبیر سرور رو ریپ کنید؟
    من با وحید مدیر تدبیر سرور که صحبت میکردم خودم شاهد بودم ده نفر واسه عذرخواهی اومده بودن پیششون
    از شکایت گرفته تا دیداس سنگین رو سایتهای دیگه
    به هر حال میدونید که قالب هاستینگ رو حتما یه سایت هاستینگ میبره برا خودش و براش اعتبار مهمه
    شما مثلا سایت فروش هاست داشته باشی قالب منو ریپ کنید و استفاده کنید
    صد در صد از شکایت به ارگان ها و شکایت به سرویس دهنده و شکایت به دیتاسنتر گرفته تا دیداس و انواع اقسام حملات پذیرایی خواهید شد
    البته کمتر کسی که کار براش ارزش داره میاد از قالب ***ی استفاده میکنه
    در مورد سایت دانلود شاید طرف راحت بزنه ولی خدارو شکر کار هاست کاریه که شما اگر قالب کسی رو ریپ بزنید و بخواید اعتبار کسب کنید نمیتونید
    چون مشتری میدونه کسی که قالب دیگریرو ریپ کنه اعتباری نداره که بخوان ازش هاست بخرند
    ما فردا قالبمونو از سیباوب تحویل میگیریم ولی فعلا منتشر نمیکنیم فعلا از همین قالب رایگان استفاده میکنیم تا اونو کاملا امن کنید
    و به عنوان اموال شرکت ثبتش کنیم و حتما از سیباوب میخوایم که مارو در بخش قالبهای طراحی شده لینک کنند تا مدرکی هم باشه
    و ایشالا رونمایی میکنیم
    100 درصد مخالف هستم با شما.. چرا فقط میگید قالب ****** و ایران هاست ؟؟؟ چرا قالب ماهان هاست , ایران سرور و نت افزارو نمیگید ؟؟ اینا شرکت ها معتبری نیستند که قالبشون ریپ شده ؟؟ آخه قالب ایران هاست و ****** چه زیبایی داره که بخوان ریپش کنند ؟؟

شما تو این 3-4 پستی که در این تاپیک دادی هی از قالب خودت حرف زدی هی خطو نشون کشیدی نمیدونم اگه کسی قالب مارو ریپ کنه به دیتاسنتر شکایت میکنیم نمیدونم دیداس میفرستیم براش قالبمونو میبرم جزوه املاک ثبت میکنیم والا 200-300 هزار تومن ارزش انقد خسیس بازی رو نداره فقط خودتون خراب کردید.
    بنده خوم بعد از اینکه قالبتونو رو نمای کردید یه تاپیک همینجا میدم که لطفا کسی قالب این میزبان سایت رو ریپ نکنه هر کی ریپ کرد فلان فلان شدس .
    در ضمن حالا شما قالبتون رو نمایی کنید ببنیم چه تهفه ای هست اصلا ارزش داره کسی برای ریپ کردنش وقت بزاره.
    خرید هاست داخل ایران با سازگاری کامل با وردپرس به همراه درایو SSD NVMe
    دانلود انواع قالب وردپرس و اسکریپت در اسکریپت 98

2. تعداد تشکر ها از shahab-f به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)