نوشته اصلی توسط PENOIL میشه انجام داد روی تمام سرور هاش؟؟ باز هم جواب کامل نگرفتم penoil عزیز؟
merci
نوشته اصلی توسط HiDd#N روی تمام سرور هاش؟؟ باز هم جواب کامل نگرفتم penoil عزیز؟ یکبار سوال کردم روی همه سرور هاش میشه فقط باید برای سرور هایی که ساپورت نمیکنه مثل سرور های تک سی پی یو هزینه سخت افزار بدید ( یعنی پول سخت افزار و تجهیزات 10 گیگ رو بدید + هزینه پورت )
نوشته اصلی توسط PENOIL یکبار سوال کردم روی همه سرور هاش میشه فقط باید برای سرور هایی که ساپورت نمیکنه مثل سرور های تک سی پی یو هزینه سخت افزار بدید ( یعنی پول سخت افزار و تجهیزات 10 گیگ رو بدید + هزینه پورت ) چقدر عالی..بعضی میگن به من کیفیتش بده برام پیام خصوصی میکنن.شما تاییدش میکنید؟؟
نوشته اصلی توسط HiDd#N چقدر عالی..بعضی میگن به من کیفیتش بده برام پیام خصوصی میکنن.شما تاییدش میکنید؟؟ خیلی وقت هست دارم با این دیتاسنتر کار میکنم منکه راضی هستم تا الان داین تایم نبوده و برای خیلی ها از این دیتاسنتر سرور گرفتم بزودی reseller این دیتاسنترهم میشیم خواستید میتونم براتون تهیه کنم
راستی در مورد گیر روی فایل ها چطورن خیلی گیر میدن؟؟مثلا سایت دانلود داشته باشه شخص؟یا ویندوز کرک شده؟؟
نوشته اصلی توسط HiDd#N راستی در مورد گیر روی فایل ها چطورن خیلی گیر میدن؟؟مثلا سایت دانلود داشته باشه شخص؟یا ویندوز کرک شده؟؟ تا الان مشکلی با این موضوع ها نبوده چند تا سایت فیلم نیز روی این سرور های رد استیشن هست که هرکدوم 4 ترابایت بیشتر فایل فیلم و سریال دارند و مشکلی نبوده
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن