نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 63

موضوع: رسانگار - یک پیشنهاد حرفه ای و رویایی - هاست رایگان ابری لینوکس روی سرورهای قدرتمند چند لایه ابری با هارد فوق سریع ssd - سی پنل

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن m2n آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    900
    تشکر تشکر شده 
    1,862
    تشکر شده در
    1,218 پست

پیش فرض پاسخ : رسانگار - یک پیشنهاد حرفه ای و رویایی - هاست رایگان ابری لینوکس روی سرورهای قدرتمند چند لایه ابری با هارد فوق سریع ssd - سی پنل

حرف شما متین ولی در نظر داشته باشید که کاربرانی داریم که با دیدن پلان های شما و دیدن پهن باند کم صفحه خروج رو بزنن چون الان یه کاربر یه سایت داره که ماهانه شاید 5 گیگ پهنای باند نتونه تموم کنه ولی دنبال پهنای باند 1 ترابایت یا نامحدود هست.البته دوستان و همکاران هم می دونن که من سرویس دهنده نیستم و فقط از دید یک مشتری نظر خودمو گفتم.
    فروش یورو Paypal با قیمت مناسب | پرداخت سریع

طراح وردپرس
    / طراحی قالب وردپرس / طراحی سایت وردپرس

عضو انجمن wanener آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    152
    تشکر تشکر شده 
    1,375
    تشکر شده در
    815 پست

پیش فرض پاسخ : رسانگار - یک پیشنهاد حرفه ای و رویایی - هاست رایگان ابری لینوکس روی سرورهای قدرتمند چند لایه ابری با هارد فوق سریع ssd - سی پنل

نقل قول نوشته اصلی توسط m2n نمایش پست ها
    حرف شما متین ولی در نظر داشته باشید که کاربرانی داریم که با دیدن پلان های شما و دیدن پهن باند کم صفحه خروج رو بزنن چون الان یه کاربر یه سایت داره که ماهانه شاید 5 گیگ پهنای باند نتونه تموم کنه ولی دنبال پهنای باند 1 ترابایت یا نامحدود هست.البته دوستان و همکاران هم می دونن که من سرویس دهنده نیستم و فقط از دید یک مشتری نظر خودمو گفتم.
    سخن شما از نظر هوش بازاری و جلب مشتری کاملا صحیح می باشد اما تا به این لحظه سرویس دهنده ای وجود نداشته که بتونه Unlimited به معنای واقعی بدون قواعد بسیار سخت گیرانه تر از سرویس محدود ارائه نمایند . و اگر هم بدون محدودیت باشد با اصل پایداری و کیفیت سرویس همخوانی ندارد .
    کاربر که قدر وب سایت و پایداری آن را را بداند و برای رتبه وب سایت خود که با هر هفته قطعی کاهش بسیار زیادی خواهد داشت بداند ترجیح میدهد برای چند دقیقه به علت اتمام پهنای باند سایتش از دسترس خارج شود تا چند روز به خاطر کرش کردن هارد دیسک و سرور !

به هر صورت از پیشنهاد و راهنمایی صمیمانه شما سپاس گذاریم و به امید خدا با دریافت فیدبک های بیشتر تغییرات در بسته های سرویس ارائه خواهیم نمود

پیروز و سربلند باشید
    م.صالحی

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)