در مرحله اول باید مد نظر داشته باشید ، من لزومی نمیبینم که لحظه به لحظه آنلاین باشم و شما را از مراحل انجام کار مطلع نمایم! پس از دریافت سفارش ، کلیه موارد مندرج در پست اول این تاپیک تحویل خواهد شد.
من نتوانستم سفارش شما را در 24 ساعت تحویل دهم به این دلیل که شما در هنگام سفارش از طریق چت ، بیش از یک ساعت وقت اینجانب را با سئوال های خارج از بحث تلف کردید! همانطور که در پست آغازین این تاپیک مندرج کرده ام ، این بسته ویژه افرادی است که از ماهیت و نحوه عملکرد سامانه پی پال مطلع هستند و تنها به یک حساب معتبر و Verify شده نیاز دارند. بنده نمیتوانم پاسخگوی سئوالات شما در زمینه کارمزد انتقال وجه از طریق پی پال ، فرد پرداخت کننده کارمزد و ... باشم. این اطلاعات به تفصیل در سایت پی پال مندرج میباشد. پس اگر پاسخ سئوالات شما را داده ام ، کاری بیش از توافقنامه مندرج در پست اول این تاپیک انجام داده ام و به نوعی در حق شما لطف کرده ام.
زندگی اینجانب برنامه ریزی شده است؛ بخشی از زندگی ام را فدای بخش دیگر نمیکنم. در آن زمان به شما اعلام کردم که اگر مایل به سفارش ویزا کارت نیز هستید ، سریعاً سفارش خود را اعلام نمایید چون فردی که ویزا کارت را از ایشان تهیه میکنم آنلاین هستند و میتوانم به سرعت کارت را از ایشان تهیه کرده و حتی در حساب ثبت کنم. اما متاسفانه شما وقت خود را به طرح سئوالات خارج از بحث تلف کردید و من نیز قریب به یک ساعت با شما در حال چت بودم. لذا دیگر لزومی برای تعجیل جهت کار شما نبود. به همین جهت پس از دریافت سفارش شما ، همانطور که پیش تر نیز به شما اعلام کرده بودم ، برای انجام ورزش ، محیط چت با شما را ترک کردم.
در هر صورت سفارش شما پس از تهیه ویزا کارت و انجام مراحل Veirfication به صورت کامل و طبق موارد مندرج در پست اول این تاپیک تحویل خواهد شد.