ممنون از نظر شما افراوب جان (با افراتيم نسبتي دارين ؟) . فقط براي من چند تا سوال پيش اومد كه لطف كني جواب بدي آقايي كردي :
1- باید اعتبار داشته باشید . تا دیگران به شما اعتماد کنند .
براي من كه تازه ميخوام اين كار رو شروع كنم و تقريبا هم افراد كمي جز دوستان و آشنايان بنده رو ميشناسن ، چه پيشنهادي دارين ؟ چجوري اعتبار رو افزايش بدم ؟ چجوري اعتماد ديگران رو بتونم به خودم جلب كنم ؟ آيا براي اينا نبايد از تكنيك يا روش خاصي بهره برد ؟
2- از دادن قیمت های پایین خود داری کنی . چون با این کار اعتبار شما زیر سوال خواهد رفت .
به نظر شما حتي براي شروع كار و به صورت موقت هم قيمت ها رو پايين نيارم كه مشتريها جذب بشن ؟ و اينكه چرا قيمت هاي پايين اعتبار رو زير سوال ميبره ؟ آيا قيمت بالا اعتبار مياره ؟ قيمت پايين بدي و مشتري زياد داشته باشي بهتره يا اينكه قيمت بالا بدي و اعتبار داشتي باشي و مشتري كم ؟
3- تبلیغات درست و. اصولی خیلی مهم می باشد
ممنون ميشم مثل ساير دوستان يكمي جزئي تر و با مثال هاي عيني و شهودي و قابل انجام اين بند رو توضيح بدين . مرسي
4- این را همیشه در نظر بگیرید مشتری های شما تبلیغ کننده خدمات شما باشند .
بر منكرش لعنت !!!
5- اگر نیاز به تجهیرات adsl شبکه داشتید میتوانیم این تجهیرات را با بالاترین کیفیت و قیمتی مناسب به شما ارائه کنیم .
ممنون دوست عزيز ، اگه زودتر ميگفتين حتما مزاحم ميشديم اما در حال حاضر كليه تجهيزات مورد نظر خريداري شده و در مرحله نصب هستيم . ايشالا براي ادامه كار مزاحم خودت ميشم .