من ازشون سرور مجازی دارم رضی هستم از همه نظر (اخلاق ،پشتیبانی و همچنی آپ تایم بودن سرور ها )
من ازشون سرور مجازی دارم رضی هستم از همه نظر (اخلاق ،پشتیبانی و همچنی آپ تایم بودن سرور ها )
خوشحالیم که تونستیم رضایت شمارو کسب کنیم
ممنون از شمااز نظر کیفیت / پایداری / اطمینان ؛ مرتضی (پس امیر کی بود؟) (ایران وب) یکی از بهترین هاست !
موفق باشی
--------------------
متاسفانه تا شنبه پرداخت آنلاین سایت غیر فعال هست کاربرانی که سفارش دارن میتونن از طریق کارت به کارت سرویسشونرو پرداخت کنند
لازم دونستم درباره قیمت سرویسها و خاصیت پروریت که روی سایت فعال هست توضیح بدم چون برای برخی کاربران کمی مبهم هست
پرو ریت چیست ؟
پرو ریت یکی از گزینه های ایجاد فاکتور در سیستم مدیریت هاستینگ هست که به وسیله آن میتوان تاریخ تمدید سرویسهارو مرتب کرده و تمامی سرویسها رو در یک روز مشخص از ماه منقضی کرد .
چرا از پروریت استفاده میشود ؟
استفاده از پرو ریت در ایران وب به دو علت انجام میشود علت اول مرتب سازی فاکتورها و ایجاد نظم در پرداخت کاربران ، علت دوم پرداخت پایینتر از قیمت سرویس برای خرید اول توسط کاربر ، به این شکل که سفارشات در ایران وب تا قبل از تاریخ 15 ماه میلادی به قیمت تعداد روزهای باقی مانده تا یکم میلادی ماه بعد میباشد برای مثال اگر 20 روز از ماه باقی مانده باشد شما هزینه 20 روز رو پرداخت میکنید . همچنین سفارشات بعد از 15 میلادی به تعداد روزهای باقی مانده تا 15 برج بعد محاسبه میشوند . پس با انجام اینکار تمام فاکتورها در ایران وب در دو روز از ماه میلادی روزهای 1 میلادی و 15 میلادی ایجاد میشوند
خوشحال میشم اگر سوالی باشه پاسخ بدم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)