نوشته اصلی توسط
asklt
عزیز من چرا شما حرف های دیشب رو تکرار میکنید
دیشب که من جواب تمام سوال های شما رو دادم شاید شما دیشب این قدر عصبانی بودی که به حرف های من توجه نداشتی
ببینید یک درخواست واسه من اومد به اسم هشدا و افزایش سرویس که گفته شده بود حد اکثر تا فردا باید وایز کنید اگه نه سرویس شما بسته میشه چون مصرف شما بالا بوده
خوب من هم صحبت کردن تو همون تیکت و به این تیجه رسیدم که من سرویس شما رو کنسل کنم
پارسا دقیقا همین جا به من گفتن میتوینم هزینه نصف سرویس رو به به شما بدیم خوب من هم شماره حسابم رو به پارسا دادم که به شما بدن و شما هزینه رو واریز کنید
بعد چد ساعت باید من از جایه دیگی وی پی اس رو تهیه کردم آره درست 2 هزار تومن هم از سرویش شما ارزون تر بود ولی منابع سیستمشون خود از مال شما کمتر بود
بعد پارسا جان هزینه که من باید میرختم رو برداشتن و گفتن مشکلی نیست این ماه هم استفاده کنید
در صورتی که من از جایه دیگه تهیه کرده بودم و منتظر این بودم که هزینه رو به حساب من نصب هزینه رو به حساب من برگردونید
بعد من اومد اینجا گفتم
چون از این کار شما نارضی بودم من هم مثا شما عصبانی شدم که اول گفتید هزینه رو میدید بعد گفتید ادامه بدید
خوب تمام مشکل ها همین هست
هم من به شما بد گفتم هم شما به من
عزیز من هر دوی ما استباه کردید وقتی با خودم فکر میکنم وی میبینیم داریم اینجوری هم دیگه رو تخریب میکنم و با کلمات نامناسب به هم صحبت میکنم
با خودم گفتم این ارزش این رو نداره که ادامه بدیدم
آقا
پارسا و شما رو هم اسم کوچکتون رو نمیدونم
من از شما عضر خواهی مکینم
من کوتاه میام بیخیال شید دیگه ادامه ندید
هزینه که من واسه سرویس دادم حال شما باشه چون من در ما قبل زیاد مصرف کردم بیزید به اون حساب
ولی از شما میخوام که قوانین سایتوتن هم کامل کنید
موفق و پیروز باشد
شرمنده از تمامی دوستان بابت این که سر همه رو درد آوردم
و تشکر از دوستانی که دقت این تاپیک رو میخوندن و پاسخ میدادن
من کوتاه اومدم