نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 84

موضوع: *~* اطلاعیه مهم برای کاربران ایران سرور (( قطع همکاری با دیتاسنتر هتزنر آلمان )) *~*‎:

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن iNicz.Com آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    204
    تشکر تشکر شده 
    1,297
    تشکر شده در
    776 پست

پیش فرض پاسخ : *~* اطلاعیه مهم برای کاربران ایران سرور (( قطع همکاری با دیتاسنتر هتزنر آلمان )) *~*‎:

نقل قول نوشته اصلی توسط iranwebshop نمایش پست ها
    شما میتونید بگید چرا شرکتهای دیگه بدون مشکل با هتزنر کار میکنند و اگر هم مشکلی براشون پیش بیاد مشکل رو حل میکنند چرا فقط شما و وارز هاست مشکل دارند بقیه ندارند حتمای دلیل مهمی داره عدم رعایت قوانین و یا ابیوز و یا عدم پرداخت ؟

شما در پستهای قبلی ثابت کردید که ادم قابل اعتمادی نیستید

به راحتی دروغ میگید

بدون تحقیق تهمت میزنید

به حرف خودتون و تعهدات خودتون هم پایبند نیستید

به موقع هزینه سی پنل رو پرداخت نمیکنید و مشکل ایجاد میکنید

تلفنتون رو جواب نمیدید مگر در شرایطی که مجبور بشید و مشتری خیلی پیگیری کنه

واقعا براتون متاسفم و برای کسانی که از شما سرویس میگیرن
    واقعا خیلی متاسفم واسه هر 2 تاتون که 1 فکر نمیکنید که من اگه امکانش بود کد انتقال بدم . میدادم !! چرا پول پس بدم !! ولی شما 2 نفر هم پول نا حقی به شما پس دادم و این همه زبونتون درازه.
    شما هی مدرکی واسه گفت ها نداشتی ها !!
    کسی که بخواد واسه کانفیگ 1 ت خرج کنه نمیره سرور های دستکاپ هتزنر رو بگیره . اون هایی دنبال سرور مفت هستند میرن سمت هتزنر. تازه کار ها میرن سر هتزنر که سرویس های ارزون بدن !!
    http://www.webhostingtalk.ir/f41/60263/ شما انگاری این تاپیک رو نخوندید کامل !! نگران نباش شما هم بزودی سرورت بدون اطلاع بسته میشه .
    اگه عدم پرداخت بود تمامی سرور ها الان بسته بود . الان سررور شما نزدیک به 36 روز هستش که بازه !!!
    دلیل های بی اعتباری من از نظر شما عدم تمدید cpanel به موقع شما بود . که من بهتون گفتن cpanel رو از یک جای دیگه تهیه کنید . خودتون نخواستید !!! iranwebshop

نقل قول نوشته اصلی توسط abc نمایش پست ها
    آقای قنبری شما انواع و اقسام فکر های عجیب میکنی و جز نفرینو برچسب دروغ زدن چیز دیگری در این تاپیک نداشتی
    با منطق جواب بده و قبول کن اشتباهت رو.

در چند پست قبل قسم خوردی که من و آقای حیدری هردو یک کاربر هستیم حالا که مشخص شد ارتباطی به هم نداریم و هردو از دروغ گویی و دورویی تو ضرر کردیم سریع رفتی اون پست رو پاک کردی.

جواب بده که راضی بشیم بریم و عذرخواهی کن

اون ماجرای کپی برداری و دز دی از بخشهایی از سایتم که ازم حلالیت طلبیدی که ببخشمت رو اگر نبخشم و چندین ماه ازشون استفاده کردی رو چیکار کنم؟ بگذرم؟
    در مورد تین که هر 2 یک نفر بودین . عرض کردم فکر میکردم از همان اول ایشون هستند و از شما که صاحب یه شر کت هستی همچین انتظاری نداشتم . حتی 1% هم احتما ندادم . واسه 40 ت این همه دروغ بگی !
    من دروغ نگفتم و سوء تفاهم شده بود . اونقدر مرد هستم که از ایشون معذرت بخوام. اخه توی این زمونه همه واسه پول عین زن ها حاظر هستند . دروغ بگن.

در مورد ماجرای سایت فقط چند جدول و عکس استفاده شده !! من طراح سایت نیستم که و مستقیما اطلاع نداشتم. بعد اینکه مشتری ما شدی و سایت شما رو دیدم ، فهمیدم این طراح ما از جدول های سایت شما استفاده کرده و منم هم سریعا به شما گفتم : اقی فرید ، ما از چند جدول موجود در سایت شما استفاده کردیم ما رو حلال کنید یا خواستی پاکش میکنم !! شما هم گفتی مورد نییست بابا حرفشم نزن . حلال !!!!
    الان اونقدر ادم کثیفی هستی که داری از این میخوایی سوء استفاده کنی !! اگه مورد بود چرا همون روز که بهت گفتم میگفتی راضی نیستم . میگفتم طراحمون پاکش میکرد !!!

هر 2 شما فقط حرف زدید !!! خوب مدرکی هم نداشتید ؟؟؟ هر 2 شما برای پول تو سایت ما التماس کردین از ما تعریف کردین که پول شما برگشت داده بشه . بعد دریافت پول این وضع شماست ..
    ویرایش توسط iNicz.Com : November 8th, 2012 در ساعت 12:41
    Contact Me: Tell : 044-32341756 **9149600789 \ Mail : Sup.inicz[at]gmail.com \ Y!ID : hadi_gby\ Old Inicz.com
    شرکت فرانوآوران : اولین و قدیمی ترین فروشنده سرور های هتزنر در ایران با 6 سال سابقه

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)