نقل قول نوشته اصلی توسط iNicz.Com نمایش پست ها
من نخواستم اسم شما رو فاش کنم .اقای محمد حیدری این 2 نفر که شما هستید !!! واقعا خجالت اوره !!! حالا از خدای واحد صحبت میکنی !! پس از اینکه شما از حرف های من ناراحت شدی و فکر کردی اون حرف ها لایق شماست و به خودت گرفتی که !! چون من گفتم یا با مدرک صحبت کن و یا اینکه دروغ نگو . و اگه دروغ میگی اون حرف های نثار شما بود !!

طبق قوانین انجمن 2 تا یوزر داشتن یعنی .. اصلا شما شرافت داری ؟ من به جای شما خجالت میکشم.

دوستان من حاضر هستم با مدرک اثبات کنم هر 2 این abc و iranwebshop هر دو یک نفر هستند ! شما قضاوت کنید کار این طرف اسمش چیه ؟؟؟
اول از همه

اقا یا خانم محترم که من نمیشناسمت به نام کاربری abc که از اقای قنبری 100000 تومان هم از 140000 تومان پس گرفتی با پروفایل نمایش مشخصات: abc - انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران

لطفا بیا وخودتو کامل معرفی کن و بگو که من نیستی و تاریخ عضویت شما هم September 2nd, 2009 هست و تاریخ عضویت من هم کاملا مشخص هست

جناب اقای هادی قنبری من در پستی که ارسال کردم به کسی اشاره نکردم اما الان که خودت خواستی پس منتظر باش دارم مطالب و تصاویر رو اماده میکنم البته قبلا اونها رو از سایت خود شما سیو کردم که اگر اکانت من رو بستی داشته باشم

شما به abc بایت 140000 تومان 100000 تومانشو برگشت دادی پس دقیقا اسم و فامیلش و شماره حسابشو داری چون اشاره کردی که پول به حسابش برگشت کردی پس میدونی که من نیستم

اما در مورد همکاری ما با شما بابت پرداخت هزینه سرورهای هتزنر فعالیت ما دقیقا در تاریخ تاپیک زیر شروع شد

1390/12/14 13:00 واحد پشتيباني سرور اختصاصی #282670 - درخواست ترانسفر سرور بسته شده 2012/03/04
19:06
و من خیلی صحبتها دارم تا خیلی چیزها روشن بشه که در تاپیک بعدی عنوان میکنم تا همه چهره واقعی شما رو بشناسن !