صفحه 6 از 9 نخستنخست ... 23456789 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 51 تا 60 , از مجموع 84

موضوع: *~* اطلاعیه مهم برای کاربران ایران سرور (( قطع همکاری با دیتاسنتر هتزنر آلمان )) *~*‎:

عضو انجمن Ahmad110 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    600
    تشکر تشکر شده 
    537
    تشکر شده در
    390 پست

پیش فرض پاسخ : *~* اطلاعیه مهم برای کاربران ایران سرور (( قطع همکاری با دیتاسنتر هتزنر آلمان )) *~*‎:

نقل قول نوشته اصلی توسط delta نمایش پست ها
    واقعا متاسفم برای بعضی دوستان و همکاران..من این آقای قنبری رو زیاد نمیشناسم.باهاشم کار نکردم.اما دارید میبینید بیچاره تو دردسر افتاده و کلی خسارت خورده و برای حفظ آبرو داره از جیبش ضرر هم میده.به جای اینکه کمکش کنید و درکش کنید دارید بهش میپرید؟ شما خودت رو بزار جای آقای قنبری.شب و روز زحمت میکشی. مالت رفت. پولت رفت.مشتریهات پر شد.همینطوری دارید جواب این و آن مشتری رو میدید. واقعا انتظار دارید ایشون اعصابش آروم باشه؟ایشون میتونست امثال وبرنگها و فرانتورکیها باشه اما واسه آبروش و اعتبارش داره جواب پس میده. یک زره فقط یک کوچولو درکش میکردید بحث رو بیراهه نمیکشیدید.. شاید یک روز نوبت خود شما باشه اینجور مشکلات!
    با حرفتون موافقم ، اما نمیفهمم دوستان چرا اطلاعیه های سایتشون رو تو انجمنها اعلام میکنن . خوب تو سایت خودشون حل و فصلش کنن دیگه . چه کاریه آخه اطلاعیه تو فروم زده بشه .

2. # ADS

عضو انجمن taghi.karimi آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    237
    تشکر تشکر شده 
    1,618
    تشکر شده در
    1,255 پست

پیش فرض پاسخ : *~* اطلاعیه مهم برای کاربران ایران سرور (( قطع همکاری با دیتاسنتر هتزنر آلمان )) *~*‎:

نقل قول نوشته اصلی توسط Ahmad110 نمایش پست ها
    با حرفتون موافقم ، اما نمیفهمم دوستان چرا اطلاعیه های سایتشون رو تو انجمنها اعلام میکنن . خوب تو سایت خودشون حل و فصلش کنن دیگه . چه کاریه آخه اطلاعیه تو فروم زده بشه .

جناب دلیلش خیلی واضح و مشخص هست.
    حداقل 90% افراد توجهی به اطلاعیه سایت نمیکنند مگر که از طریق ایمیل اطلاع رسانی شود که اطلاعیه را بخوانند .که اون هم همه برسیش نمیکنند.
    هر دو با هم پیشنهاد میشود.

Contact us : Email : info@intelvps.in | Skype : m.tkarimi | Mob : 0939-6963596
    Dedicated server | VPS | Premium Web Hosting | Colocation | USA-Canada-Swis-Italy-IRAN █
    ...Wireless Network since 2008 |consulting and solution | Mcitp-CCNA-Mikrotik-CWNA

عضو انجمن iNicz.Com آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    204
    تشکر تشکر شده 
    1,297
    تشکر شده در
    776 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Ahmad110 نمایش پست ها
    نقل قول نوشته اصلی توسط taghi.karimi نمایش پست ها

جناب دلیلش خیلی واضح و مشخص هست.
    حداقل 90% افراد توجهی به اطلاعیه سایت نمیکنند مگر که از طریق ایمیل اطلاع رسانی شود که اطلاعیه را بخوانند .که اون هم همه برسیش نمیکنند.
    هر دو با هم پیشنهاد میشود.
    ما به تمامی کاربران ایمیل هم زدیم و محض احتیاط اینجا هم اطلاعیه گذاشتیم تا کسی بهانه ای نداشته باشه که ندیده که اطلاعاتش به خطر بیفته . اطلاعیه رو هم نگاه کنید نوشتم . برای سوالات و مشکلات بعدی از طریق سایت خودمون پیگیر باشید. ولی ادم های بی سواد و بی فرهنگ خیلی زیاد هستش.
    Contact Me: Tell : 044-32341756 **9149600789 \ Mail : Sup.inicz[at]gmail.com \ Y!ID : hadi_gby\ Old Inicz.com
    شرکت فرانوآوران : اولین و قدیمی ترین فروشنده سرور های هتزنر در ایران با 6 سال سابقه

عضو انجمن iranwebshop آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    598
    تشکر تشکر شده 
    162
    تشکر شده در
    119 پست

من قصد داشتم در این تاپیک در رابطه با موضوع مهمی مطالبی رو با مدارک معتبر با عکس و توضیحات در چندین صفحه درج کنم تا همه چیز روشن بشه اما ؟

به خاطر اینکه اعصابم راحت باشه و به خاطر صلاح و مصلحت ترجیح میدم صحبتی نکنم و سکوت کنم !

چون اعصاب و وقت ادم خیلی با ارزش تر از اون هست که بخواهید در این نوع تاپیکها بزاریم هر چند ممکنه برای دیگران تجربه ای با ارزش باشه

امیدوارم این موضوع تجربه ای باشه برای سرویس دهنده و سرویس گیرنده

سکوت یزرگترین فریادهاست !!!
    ویرایش توسط iranwebshop : November 7th, 2012 در ساعت 18:56
    پشتیبانی و مشاوره در تلگرام - 09133135582
    طراحی وب - هاستینگ - درج آگهی

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    72
    تشکر تشکر شده 
    236
    تشکر شده در
    108 پست

همه پست های خودت رو در اینجا و پست اولت هم بخون هرچی از دهن مبارکت اومدی نثار امثال خودت کردی نوش جانت باشه
    آقایان محترم دیگر اگر واقعا از چیزی خبر ندارید بخاطر آن دنیای خودتان کسی را تایید یا تکذیب نکنید
    من فقط حرفم را زدم به کسی هم توهینی نکردم قصدم اطلاع رسانی بود و بس و مطمئنا کسانی که می بایست بدانند و ببینند هم میبینند و هم تصمیمشان را با دقت خواهند گرفت.
    هرچی تعریف و تمجید از من یا بدو بیراه هم این شخص بگه دیگر در این تاپیک پست نمیزنم واگذار میکنم به خدای واحدی که تو هم ازش دم میزنی و معتقد نشان میدی خودت را و همه مان هرکدام به نوعی اعتقاد داریم.
    نه با 40تومان کسی پولدار میشه نه کسی گدا.

من فقط باز به پست و مطلب خودت ارجاع میدم و بس:
    2 - کاربرانی که در یکی دو روز گذشته سرویس را مجدد تمدید کرده اند هزینه آن به صورت کامل برای آنها بازگشت خواهد شد

عضو انجمن Yashost!ng آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    98
    تشکر تشکر شده 
    214
    تشکر شده در
    116 پست

من با واسطه ها کار نمیکنم اکثرا مستقیم خرید میکنم.
    البته قبلا اکثر واسطه ها رو تست کردم و سرور تستی برخی اوقات برای تست شبکه و ... خرید کردم اما همشون سر 1 ماه یه جوری زمین خوردن اسم هم نمیارم.

تنها واسطه هایی که تو این مدت میتونم بگم متعهد هستند و خوش برخورد نیکان هاست و جناب قنبری بودند

نیکان هاست
    که 2 سال باهاشون کار کردم خدا وکیلی میگم بهترین بودن و هستن همیشه میخواستم تایپیک تشکر براشون بزنم ولی دست دست میکردم انشالله به زودی ...

و اما جناب قنبری حدود 1 سال میشه باهاشون کار میکنم تا الان هیچ مشکلی نداشتم باهاشون برخوردشون هم همیشه راضی کننده بود و هست کمتر کسی پیدا میشه به خاطر مشتریان بیاد ضرر بکشه ولی با این حال ادامه دادند . کمتر کسی میاد وضعیت رو رک و رو راست به مشتری میگه و میگه که سرور دیگه تهیه کنید به عبارتی ایشون بیشتر از ما به فکر اطلاعات مشتریان ما هستن
    خدا وکیلی میگم ارزش این ادم ها خیلی بیشتر هست .
    در ضمن کل هزینه ایی که به سرور هتزنر داده بودیم برگشت زدند بدون کم و کسری فقط جهت اطلاع
    حتی اگر زمانی هم بگن ادامه نمیدیم برین جای دیگر باز هم باید ازشون تشکر کرد .

بنده به شخصه تشکر میکنم از جناب قنبری امیدوارم همینطور ادامه بدند .
    مطمئن باشن با چند پست نظر ما عوض نمیشه چون خود ما حقیقت رو میدانیم و خود تصمیم میگیریم .
    بنده قصد تخریب و توهین به افرادی که انتقاد کردن از جناب قنبری رو ندارم فقط حقیقت رو گفتم امیدوارم این حقیقت همیشه ادامه یابد .

موفق باشید

عضو انجمن pardishosting آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    857
    تشکر تشکر شده 
    2,336
    تشکر شده در
    1,451 پست

من طوری نظرم رو گفتم که جانب احتیاط رو رعایت کرده باشم ... اصلا هم قصد داوری بین اقای قنبری و کاربرشون رو نداشتم و ندارم.
    چون هم کاربر های زورگو دیدم و هم سرویس دهنده .

اما در مورد تعریف :

- تمام کسانی که ازشون سرویس خریداری کردیم ؛ همه جز کسانی بودند که کلی تعریف و تمجید داشتند . این تعاریف هیچ ارزشی ندارند.
    من قدیمی این انجمن هستم و روند کاری اینجا رو می شناسم ، تعریف های این انجمن ارزشی نداره چون اغلب بر اساس دوستی و اشنایی هست.

- در مورد اقای قنبری که سرویس هاشون رو لغو کردند من شخصا کار ایشون رو تایید نمی کنم. البته سیاست کاری ایشون هست و به من ربطی نداره و من نظر خودم رو گفتم.
    چون کاربری که کلی هزینه داده ، با ستاپ بی ستاپ ، واقعا براش سخته که ظرف چند روز خودش رو با سیاست های جدید تطبیق بده.

- اما یه اقایی گفت : شاید این اتفاق برای خود ما هم پیش بیاد.
    بله درسته - اما به همین دلایل ما هیچ وقت سرور اختصاصی ارائه ندادیم وگرنه ما بی عرضه تر از دیگران نیستیم.
    سرور ارائه دادن دردسر زیادی دارند - یا باید مثل شرکت ... فقط پول بگیری و به مشکلات اهمیت ندی بعد اسم هت زنر رو بد در ببری یا اگه بخوای اهمیت بدی روزی 100 تا تیکت جواب بدی که با پولی که می گیری ارزش نداره.
    هر کاری با اصول پیش نره اخرش مشکلات زیادی رو ادم باید تحمل کنه .
    ارتباط تلگرامی با بخش فروش : pardisho@

9. تعداد تشکر ها ازpardishosting به دلیل پست مفید

عضو انجمن reza* آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,517
    تشکر تشکر شده 
    1,501
    تشکر شده در
    815 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط iranwebshop نمایش پست ها
    من قصد داشتم در این تاپیک در رابطه با موضوع مهمی مطالبی رو با مدارک معتبر با عکس و توضیحات در چندین صفحه درج کنم تا همه چیز روشن بشه اما ؟

به خاطر اینکه اعصابم راحت باشه و به خاطر صلاح و مصلحت ترجیح میدم صحبتی نکنم و سکوت کنم !

چون اعصاب و وقت ادم خیلی با ارزش تر از اون هست که بخواهید در این نوع تاپیکها بزاریم هر چند ممکنه برای دیگران تجربه ای با ارزش باشه

امیدوارم این موضوع تجربه ای باشه برای سرویس دهنده و سرویس گیرنده

سکوت یزرگترین فریادهاست !!!
    یعنی چی ؟
    شما با همین کارتون تخریب میکنید بعد میگید نمیخوام مدارک بذارم !
    شروع سخنان شما به نحوی هست که در نگاه اول به خواننده این دید رو میده که کار طرف مقابلتون درست نبوده ! که خب خودش تخریبه
    بعد هم میگید نمیخوام اعصابم خورد بشه :دی
    طرف مقابل اعصابش خورد بشه و تخریب ، اشکالی نداره ؟!

تشکر تشکر کرده 
    598
    تشکر تشکر شده 
    162
    تشکر شده در
    119 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط iNicz.Com نمایش پست ها
    من نخواستم اسم شما رو فاش کنم .اقای محمد حیدری این 2 نفر که شما هستید !!! واقعا خجالت اوره !!! حالا از خدای واحد صحبت میکنی !! پس از اینکه شما از حرف های من ناراحت شدی و فکر کردی اون حرف ها لایق شماست و به خودت گرفتی که !! چون من گفتم یا با مدرک صحبت کن و یا اینکه دروغ نگو . و اگه دروغ میگی اون حرف های نثار شما بود !!

طبق قوانین انجمن 2 تا یوزر داشتن یعنی .. اصلا شما شرافت داری ؟ من به جای شما خجالت میکشم.

دوستان من حاضر هستم با مدرک اثبات کنم هر 2 این abc و iranwebshop هر دو یک نفر هستند ! شما قضاوت کنید کار این طرف اسمش چیه ؟؟؟
    اول از همه

اقا یا خانم محترم که من نمیشناسمت به نام کاربری abc که از اقای قنبری 100000 تومان هم از 140000 تومان پس گرفتی با پروفایل نمایش مشخصات: abc - انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران

لطفا بیا وخودتو کامل معرفی کن و بگو که من نیستی و تاریخ عضویت شما هم September 2nd, 2009 هست و تاریخ عضویت من هم کاملا مشخص هست

جناب اقای هادی قنبری من در پستی که ارسال کردم به کسی اشاره نکردم اما الان که خودت خواستی پس منتظر باش دارم مطالب و تصاویر رو اماده میکنم البته قبلا اونها رو از سایت خود شما سیو کردم که اگر اکانت من رو بستی داشته باشم

شما به abc بایت 140000 تومان 100000 تومانشو برگشت دادی پس دقیقا اسم و فامیلش و شماره حسابشو داری چون اشاره کردی که پول به حسابش برگشت کردی پس میدونی که من نیستم

اما در مورد همکاری ما با شما بابت پرداخت هزینه سرورهای هتزنر فعالیت ما دقیقا در تاریخ تاپیک زیر شروع شد

1390/12/14 13:00 واحد پشتيباني سرور اختصاصی #282670 - درخواست ترانسفر سرور بسته شده 2012/03/04
    19:06
    و من خیلی صحبتها دارم تا خیلی چیزها روشن بشه که در تاپیک بعدی عنوان میکنم تا همه چهره واقعی شما رو بشناسن !

تشکر تشکر کرده 
    598
    تشکر تشکر شده 
    162
    تشکر شده در
    119 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط reza* نمایش پست ها
    یعنی چی ؟
    شما با همین کارتون تخریب میکنید بعد میگید نمیخوام مدارک بذارم !
    شروع سخنان شما به نحوی هست که در نگاه اول به خواننده این دید رو میده که کار طرف مقابلتون درست نبوده ! که خب خودش تخریبه
    بعد هم میگید نمیخوام اعصابم خورد بشه :دی
    طرف مقابل اعصابش خورد بشه و تخریب ، اشکالی نداره ؟!
    لطفا صبر کنید تا من مطالب خودم رو بزارم بعد قضاوت کنید در پست من هیچ اشاره ای به کسی نکردم شما اگر جای من بودید تا حالا 100 تا پست داده بودید اما من تا به حال سکوت کردم

صفحه 6 از 9 نخستنخست ... 23456789 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)