دوست عزیز ما سود خود رو در سایت های دیگه که به کل دنیا سرویس میدیم میکنیم و همونطوری که گفتم از این پلن ها که برای هموطنان عزیزمون راه انداختیم هیچ گونه سودی بر نیمداریم و پولی رو که دوستان واریز میکنن درجا به خارج از کشور انتقال میدیم که ویزیت هاشون شروع شه.
دوستانی که خریداری کردن اگر مشکلی بود میوندن و میگفتن و همین که چیزی نمیگن نشون میده که ویزیتورهاشون رو دارن دریافت میکنن، و اگر هم خودشون مشکلی نداشته باشن میتونن بیان اینجا و بگن که آیا ویزیت ها رو دارن روزانه دریافت میکنن یا نه
و نکته دیگه این که سایت نماد اعتماد الکترونیک داره اگر به سایتمون مراجعه کنید میبینید و میتونید از عدم کلاهبرداری با این نماد اطمینان پیدا کنید
در مورد کار قبل از دریافت وجه هم معذوریم چون این وجه رو ما برای شروع بازدیدها میفرستیم و تا زمانی که وجه رو نپردازیم ویزیتی دریافت نمیشه و ما هم هیچ وقت از جیب خودمون پرداخت نمیکنیم که بعد از ۱ ماه بریم دنبال پولمون بدوییم
با تمام این تفاصیر که گفتم اگر اعتماد کردید در خدمتیم و اگر هم اطمینان نکردید میتونید جایی رو پیدا کنید که بتونید اطمینان پیدا کنید بهشون، چون بنده فکر میکنم کار ما کاملا واضح هست و اطمینان بهش ساده