من با واسطه ها کار نمیکنم اکثرا مستقیم خرید میکنم.
البته قبلا اکثر واسطه ها رو تست کردم و سرور تستی برخی اوقات برای تست شبکه و ... خرید کردم اما همشون سر 1 ماه یه جوری زمین خوردن اسم هم نمیارم.

تنها واسطه هایی که تو این مدت میتونم بگم متعهد هستند و خوش برخورد نیکان هاست و جناب قنبری بودند

نیکان هاست
که 2 سال باهاشون کار کردم خدا وکیلی میگم بهترین بودن و هستن همیشه میخواستم تایپیک تشکر براشون بزنم ولی دست دست میکردم انشالله به زودی ...

و اما جناب قنبری حدود 1 سال میشه باهاشون کار میکنم تا الان هیچ مشکلی نداشتم باهاشون برخوردشون هم همیشه راضی کننده بود و هست کمتر کسی پیدا میشه به خاطر مشتریان بیاد ضرر بکشه ولی با این حال ادامه دادند . کمتر کسی میاد وضعیت رو رک و رو راست به مشتری میگه و میگه که سرور دیگه تهیه کنید به عبارتی ایشون بیشتر از ما به فکر اطلاعات مشتریان ما هستن
خدا وکیلی میگم ارزش این ادم ها خیلی بیشتر هست .
در ضمن کل هزینه ایی که به سرور هتزنر داده بودیم برگشت زدند بدون کم و کسری فقط جهت اطلاع
حتی اگر زمانی هم بگن ادامه نمیدیم برین جای دیگر باز هم باید ازشون تشکر کرد .

بنده به شخصه تشکر میکنم از جناب قنبری امیدوارم همینطور ادامه بدند .
مطمئن باشن با چند پست نظر ما عوض نمیشه چون خود ما حقیقت رو میدانیم و خود تصمیم میگیریم .
بنده قصد تخریب و توهین به افرادی که انتقاد کردن از جناب قنبری رو ندارم فقط حقیقت رو گفتم امیدوارم این حقیقت همیشه ادامه یابد .

موفق باشید