3-بازگشت وجه فقط در صورت سرعت پایین سرور و مشکلات سخت افزاری پذیرفته میشود.
4-لطفا پسورد خود را بعد از تحویل عوض کنید. فراموشی یا هک شدن سرور به عهده ما نیست.ما فقط سرور را باز بک میدیم
5-ابیوز از طرف دیتا سنتر بیاد سرور خاموش خواهد شد و هیچ مسئولیتی با ما نیست
6-تمامی پشتیبانی از طریق تیکت-ایدی یاهو انجام میپذیرد فقط در موارد خاموش شدن سرور و اضطراري با ما تماس بگیرید.
7-توجه داشته باشید برای تمدید سرور 2 روز قبل به شما میل میشود حتما میل خود را چک کنید و سرور بعد از مهلت که به اتمام میرسد فقط 1 روز بعد در سرور ما میمامند لطفا بایننکته توجه فرمایید.
برخی نظرات کاربران
نوشته اصلی توسط scary-x2
کاملا تایید میشن . خیلی وقته که میشناسمشون
نوشته اصلی توسط HAMIDELECTRONIC
سلام علیکم
واقعا کیفیت بی نظیره من یکی که هیچ مشکلی پیش نیومده بلکه هر سوالی در مورد موارد دیگر داشتم جواب داده اند . سرعت سرورها هم عالیه . کلا بگم نظیر نداره
پشتبانیشون هم که از طریق یاهو مسنجر و تلفن عالیه
خلاصه من راضی هستم
یا علی (ع)
نوشته اصلی توسط Afsarie
با سلام .
آقا رضا حرف نداره چه پشتیبانیش چه سروراش.
من تا الان حدود 15 تا وی پی اس از ایشون گرفتم و تاحالا 1 ثانیه هم قطعی نداشته.
به کیفیت سرور ها من از 20 نمره 21 میدم.سرعت و قدرت هم مثل کیفیت عالی هست.
پشتیبانی خیلی قوی هست و همیشه در دسترس.
از همینجا هم از ایشون بخاطر ارائه خدمات بسیار عالی تشکر میکنم
نوشته اصلی توسط ramtin_fbi
من یکی از مشتریانشون هستم سرور ها بسیار قدرتمند و عالی هستن پیشنهاد میکنم استفاده کنید
از مشخصات اصلی : سرعت بالا و پشتیبانی خوبش هست =d>
نوشته اصلی توسط afshinbiaban
سرویس هاشون بسیار عالی و با پشتیبانی خوب ارائه میشه من که مشکلی نداشتم...خدایی زحمت میکشن
دستشون درد نکنه واقعا... سرور هاشون بی نظیره
نوشته اصلی توسط meysamkarimi
فقط نارس وي پي اس nars vps .بهترين سرويس ها رو ميده . من قبلا از جاهاي ديگه خريد ميكردم ولي از روزي كه نارس وي پي اس رو پيدا كردم هم
سرعت بالا رو تجربه كردم و هم قيمت مناسب رو . ازشون واقعا تشكر ميكنم =d>=d>=d>
نوشته اصلی توسط amirvazir
سلام از زحمتاتون ممنون من سرویساش رو تهیه کردم بسیار خوب و پشتیبانیش 20
نوشته اصلی توسط boyf6636
منم از nars_vps سرور گرفتم . کیفیت سرور هاش عالیه. پشتیبانیش هم 20 .
نوشته اصلی توسط Arash_arash127
سلام آقا رضا
من داشتم سرچ میکردم دیدم اینجا هستین پیغام ددوستانو دیدم
بعضی از دوستان کم لطفی کردن و دارن من خودم الان حدود 1 سال از شما 5 سرور خریدم و هر وقت دچار مشکل شدم با تلفن با مسنجر کمک کردین
حالا نمیدونم چرا از دوستان کم لطفی دارن
ولی من کمال تشکر دارم و ممنونم
موفق باشین
نوشته اصلی توسط reza-2003
باسلام.کیفیت سرور عالیه تحویل 10 دقیقه ای پشتیبانیشون هم که خوب بوده با تشکر.اینشالله همینطوری پیش بره
نوشته اصلی توسط nimala
با سلام من از نارس سرور گرفتم خیلی خوبـــــــه ساپورت و پشتیبانیش هم خیلی خوبه من به تمام دوستان پیشنهاد میکنم سرور هاشونو از نارس بگیرن
نیما
با تشکر از تمام کاربران نارس سرور.
موفق و پیروز باشید
ویرایش توسط nars_Vps : November 5th, 2012 در ساعت 21:22
پاسخ : فروش سرورمجازی از کشور های (انگلیس-المان-امریکا)نارس ســــــــرور
به نظرم یکمی باید همه با هم کنار بیان ، من که هر موقع کاری داشتم راحت جواب گرفتم ، بدون مشکل ، یکمی صبر فقط گاهی لازمه ، شاید گاهی نت قطع شه شاید سیستم دچار مشکل بشه ، توی این چند ماه به نظرم اصلا زمان زیادی نیست .
نوشته اصلی توسط bmw-love
به نظرم یکمی باید همه با هم کنار بیان ، من که هر موقع کاری داشتم راحت جواب گرفتم ، بدون مشکل ، یکمی صبر فقط گاهی لازمه ، شاید گاهی نت قطع شه شاید سیستم دچار مشکل بشه ، توی این چند ماه به نظرم اصلا زمان زیادی نیست .
من که کلا راضی بودم تا به امروز
ممنون از لطف شما به بنده.
بله حق با شماست 4 ساعت زمان زیادی نیست بیاید بخاید یک نفر رو خراب کنید !!
موفق باشید.
در ضمن صبح دسترسی ندارم به انجمن مشکلی چیزی بود اینجارو شلوغ نکنید خواهشا تو سایت تیک فرمایید یا با همکارم تماس بگیرید
09365365983
موفق باشید تمامی سفارشات امروز تحویل داده شد.
با سلام
حدودا" بعد از 5.5 ساعت تحویل گرفتم.
اما هارد سرور من 7 گیگ است.در صورتی که در سایت فکر کنم زده است 100 گیگ فرمودن تیکت بزن تا درستش کنیم.و قبل از سفارش هم عرض کردن بودم پنل vSphere می خواهم که تا الان که ساعت 10:32 دقیقه است و حدودا" از مان سفارش بنده 14-15 ساعت می گذرد آماده نشده.
وی پی اس دارای کانفیگ های جانبی است که بنده سفارش نداده ام.
و بنده که انقدر عجله داشتم برای انتقال فایل هایم از سرور قبل به این سرور الان از 7 گیگ هارد تنها 2 گیگ خالی فضا برای انتقال اطلاعات دارم!
در نتیجه عجله بنده بی فایده بود و به ناچار سرور دیگری برای تهیه بک آپ از فایل هایم تهیه کردم.
پس لطفا" بی خود بزرگنمائی نکنید که پشتیبانی فلان و سرعت فوق الهاده است.نه من یقین دارم که در سطح بقیه هستند نمیگم کمتر.
و من قصد خراب کردن کسی را نداشتم و فقط حقیقت را گفتم.انشاا... که انتقاد پذیر خواهند بود.
مشکل ندارد هرچیزی میتوانید بگید راجع به من بقیه میدونن میتوانید هارد رو به صورت دستی اد کنید یا تیکت کردید انجام میشود.اینجا محل پتشتیبانی نیست 1000 همکاران ما تو پست هاشون گفتند تو پست فروش پشتیبانی نخواید لطفا !!!!!!!موفق باشید
نوشته اصلی توسط nars_Vps
مشکل ندارد هرچیزی میتوانید بگید راجع به من بقیه میدونن میتوانید هارد رو به صورت دستی اد کنید یا تیکت کردید انجام میشود.اینجا محل پتشتیبانی نیست 1000 همکاران ما تو پست هاشون گفتند تو پست فروش پشتیبانی نخواید لطفا !!!!!!!موفق باشید
لطفا" فایل پیوست را ملاحضه نمائید.هارد این ماشین قابل افزایش نیست
نوشته اصلی توسط nars_Vps
تیکت شما بررسی میکنید؟
عزیز میشه خواهشا پشتیبانی رو تیکت کتنید اینجا انجمن هست به خدا یکم فکر کنید !!!!!!
به این وضع باشه سرور شما کنسل میکنیم پولتون رو میدیم شما دیگه اخرشید
دوست عزیز با عجله تایپ نکنید،
من 25000 تومان به خاطر تاخیر در راه انداختن کارم توسط شما پرداخت کردم ، خوب بزارید بقیه هم بدانند.در ضمن من که پرسیدم امکان هست پولم را پس بدهید فرمودید خیر!
آیا پنل vSpehe که بنده از قبل از ارسال سفارش درخواست داده بودم خدمتتان تا بحال آماده شده؟چرا درباره اسکرین شاتی که به خدمتتان ارسال کردم توضیح مختصری نمی دهید؟
عرض می کنم که شما کارتون شاید مشکلی نداشته باشه در حالت عادی ولی برای بنده که عجله داشتم ،اصلا" خوب نبوده.
ماشاا... این همه آدم تعریفتون را کردن ، یک نفر هم اعتراض کنه،بزارید دیگران قضاوت کنند
نوشته اصلی توسط khaf_0
دوست عزیز با عجله تایپ نکنید،
من 25000 تومان به خاطر تاخیر در راه انداختن کارم توسط شما پرداخت کردم ، خوب بزارید بقیه هم بدانند.در ضمن من که پرسیدم امکان هست پولم را پس بدهید فرمودید خیر!
آیا پنل vSpehe که بنده از قبل از ارسال سفارش درخواست داده بودم خدمتتان تا بحال آماده شده؟چرا درباره اسکرین شاتی که به خدمتتان ارسال کردم توضیح مختصری نمی دهید؟
عرض می کنم که شما کارتون شاید مشکلی نداشته باشه در حالت عادی ولی برای بنده که عجله داشتم ،اصلا" خوب نبوده.
ماشاا... این همه آدم تعریفتون را کردن ، یک نفر هم اعتراض کنه،بزارید دیگران قضاوت کنند
هرچی دوست دارید اعتراض فرمایید .
سرم شلوغه نمیرسم جواب پست شما رو بدم .سرور کمتر 5 ساعت تحویل داده شده بقیه قضاوت کنند
برای اد کردن هارد تیکت لطف کنید !
برای ساپورت تیکت لطف کنید
چی رو میخوای اعتراض کنیئ دوست داری بکنن به من چه.موفق باشید
این پاسخ مربوط به 2 تیکتی است که من برایشان ارسال کردم شما خودتون قضاوت کنید
نارس سرور || کارمندان
با سلام و خسته نباشید ، ضمن تشکر از تماس شما با تیم پشتیبانی نارس سرور
مشخصات سرور را بدهید به صورت دستی اد نماییم برایتان
موفق باشید
نارس سرور ارزومند ارزوهایتان
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــ www.nars-server.com www.cp.nars-server.com
0917-127-4953
0938-721-7109
امتیاز شما به این پاسخ چند است؟
ضعیف
عالی
07/11/2012 10:28
هارد سرور من 7 گیگ هست.
لطفا" کل هارد را برای من اضافه کنید و سی دی ویندوز 2003 اینترپرایز مانت نمائید.
07/11/2012 10:25