مشکل ندارد هرچیزی میتوانید بگید راجع به من بقیه میدونن میتوانید هارد رو به صورت دستی اد کنید یا تیکت کردید انجام میشود.اینجا محل پتشتیبانی نیست 1000 همکاران ما تو پست هاشون گفتند تو پست فروش پشتیبانی نخواید لطفا !!!!!!!موفق باشید
مشکل ندارد هرچیزی میتوانید بگید راجع به من بقیه میدونن میتوانید هارد رو به صورت دستی اد کنید یا تیکت کردید انجام میشود.اینجا محل پتشتیبانی نیست 1000 همکاران ما تو پست هاشون گفتند تو پست فروش پشتیبانی نخواید لطفا !!!!!!!موفق باشید
دوست عزیز با عجله تایپ نکنید،
من 25000 تومان به خاطر تاخیر در راه انداختن کارم توسط شما پرداخت کردم ، خوب بزارید بقیه هم بدانند.در ضمن من که پرسیدم امکان هست پولم را پس بدهید فرمودید خیر!
آیا پنل vSpehe که بنده از قبل از ارسال سفارش درخواست داده بودم خدمتتان تا بحال آماده شده؟چرا درباره اسکرین شاتی که به خدمتتان ارسال کردم توضیح مختصری نمی دهید؟
عرض می کنم که شما کارتون شاید مشکلی نداشته باشه در حالت عادی ولی برای بنده که عجله داشتم ،اصلا" خوب نبوده.
ماشاا... این همه آدم تعریفتون را کردن ، یک نفر هم اعتراض کنه،بزارید دیگران قضاوت کنند![]()
این پاسخ مربوط به 2 تیکتی است که من برایشان ارسال کردم شما خودتون قضاوت کنید
نارس سرور || کارمندان
با سلام و خسته نباشید ، ضمن تشکر از تماس شما با تیم پشتیبانی نارس سرور
مشخصات سرور را بدهید به صورت دستی اد نماییم برایتان
موفق باشید
نارس سرور ارزومند ارزوهایتان
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــ
www.nars-server.com
www.cp.nars-server.com
0917-127-4953
0938-721-7109
امتیاز شما به این پاسخ چند است؟ ضعیف عالی
07/11/2012 10:28
هارد سرور من 7 گیگ هست.
لطفا" کل هارد را برای من اضافه کنید و سی دی ویندوز 2003 اینترپرایز مانت نمائید.
07/11/2012 10:25
با سلام
لطفا" یوزر و پس جهت vSphere لطف کنید/.
----------------------------
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)