ممنونم تسنيم جان ، شما هم مثل باقي دوستان علي الخصوص افرا ايده ها و نظرات قشنگي دادين .
در مورد قبض تلفن حتما يه پيگيري ميكنم ، ايده جالب و واقعا تاثير گذاري هست .
در مورد همكاري با isp ها توي فازهاي بعدي ميخوايم شروع كنيم ، فعلا ميخوايم خودمون مستقيما وارد كار بشيم چون انجوري ممكنه كه isp ها يه وقت به ذهنشون بزنه كه خدي نكرده . . . به خاطر همين چند وقتي ميخوام سرويس رو طوري ارئه بدم كه بازار رو به اميد خدا دست بگيريم ، حالا بعدا ميشه به isp ها هم سرويس هايي رو براي ارائه به مشترياشون ارائه داد .
با اين جملت كاملا موافقم : "اما هیچ چیز مثل صبحت کردن یکی یکی با مشتری ها موثر نیست، اینم اضافه کنم که باید تمام سعیت رو بکنی که راه‌اندازی سرویس اصلا طول نکشه! و اینکه تو اون ماه‌های اول کمترین مشکلات پیش بیاد!"

در مورد طرح هاي ابتكاري نظير اين هم از همه خواهش ميكنم اگه چيزي به ذهنشون ميرسه درغ نكنن ، ايشالا جبران ميكنيم

---------- Post added at 11:57 AM ---------- Previous post was at 11:53 AM ----------

نقل قول نوشته اصلی توسط 1eng.ir نمایش پست ها
آمارشو گرفتی چندتا نمایندگی تو کرج ـه ؟
قیمت پهنای باند و ... رو میدونی ؟
خدمات اینترنت تک و تنها سودی نداره باید کارای دیگه هم کنارش انجام بدی
واسه ماها که فول تایم نمیتونیم سر کار باشیم یه کم ناجوره!
اوکی، بقیه ی حرفا in Uni
آمار نمايندگي ها و ژهناي باند و ساير موارد كاملا و به طور دقيق گرفته شده است . (دانشجوي رشته آمارگيري مقطع دكترا هستم)
بله ، اما چه كارايي رو و چگونه كنار اين سرويس ها ارائه كنيم مهمه و من هم به خاطر اينكه از نظرات و ايده هاي همه بچه ها استفاده كنم اين تاژيك رو باز كردم ديگه

تا اينجاي كار از همه دوستاني كه لطف كردن و توي اين همفكري شركت كردن تشكر ميكنم