نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 84

موضوع: *~* اطلاعیه مهم برای کاربران ایران سرور (( قطع همکاری با دیتاسنتر هتزنر آلمان )) *~*‎:

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    72
    تشکر تشکر شده 
    236
    تشکر شده در
    108 پست

پیش فرض پاسخ : *~* اطلاعیه مهم برای کاربران ایران سرور (( قطع همکاری با دیتاسنتر هتزنر آلمان )) *~*‎:

معمولا کسی که کم میاره و حرف منطقی نداره ناسزا میگه
    من تنها بخاطر تاپیک و پست خودت مطرح کردم موضوع رو و اینکه ابتدا قبول کرده بودی.
    یا نباید زیاد حرف بزنی و جملات قشنگی مثل ذیل رو بگی در پستت تا همه فکر کنند واقعیت رو داری میگی یا هم وقتی همچین حرفی زدی پای حرفت باید باشی.
    2 - کاربرانی که در یکی دو روز گذشته سرویس را مجدد تمدید کرده اند هزینه آن به صورت کامل برای آنها بازگشت خواهد شد
    قضاوت با خوانندگان.

عضو انجمن iNicz.Com آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    204
    تشکر تشکر شده 
    1,297
    تشکر شده در
    776 پست

پیش فرض پاسخ : *~* اطلاعیه مهم برای کاربران ایران سرور (( قطع همکاری با دیتاسنتر هتزنر آلمان )) *~*‎:

نقل قول نوشته اصلی توسط abc نمایش پست ها
    معمولا کسی که کم میاره و حرف منطقی نداره ناسزا میگه
    من تنها بخاطر تاپیک و پست خودت مطرح کردم موضوع رو و اینکه ابتدا قبول کرده بودی.
    یا نباید زیاد حرف بزنی و جملات قشنگی مثل ذیل رو بگی در پستت تا همه فکر کنند واقعیت رو داری میگی یا هم وقتی همچین حرفی زدی پای حرفت باید باشی.

قضاوت با خوانندگان.
    اولا که میبینم این انجمن نه صاحب داره نا ادمین . چون طبق قوانین انجمن کسی نمیتونه تو این تاپیک انتقاد کنه . مخصوصا بدون مدرک و حداقل 100 پست !! احتمالا این هم بی سوادی و بی فرهنکی شما رو هم نشون میده که نمدونید قوانین چیه !! همان طور که قوانین سایت ما رو هم زیر پا گداشتین.

عرض کردم شما هیچ مدرکی نیاوردی !! فقط حرف مفت زدی و همشه از رو هوا !! اون 100 ت هم که دادم هم حرومت میشه . که ادم دو رو هم خودتی که واسه پول بهم التماس کردی حالا هم اوندی پولت هم گرفتی . تهمت میزنی .
    Contact Me: Tell : 044-32341756 **9149600789 \ Mail : Sup.inicz[at]gmail.com \ Y!ID : hadi_gby\ Old Inicz.com
    شرکت فرانوآوران : اولین و قدیمی ترین فروشنده سرور های هتزنر در ایران با 6 سال سابقه

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)