دورو شما هستید که در پست اول تاپیکت و ایمیل میزنی التماس میکنی سریعتر سایتهارا از سرور بکشیم جای دیگر
حالا هزینه ای که بابت ست آپ سرور دادیم رو بخاطر این اشتباه شما چشم پوشی کردیم اگر من به شما اعتماد نمیکردم و همون لحظه ای که صورتحساب یک هفته ده روز یادم نیست ایجاد شد پرداخت نمیکردم و پولی دستت نبود هم میتونستی پولی بگیری چون حقت نبود
چون پول نقد من دستت بود راحت تونستی با تهدید گفتی یا همینو بگیر یا همینم نیست منم واسه حداقل رسیدن به بخشی از پولم سکوت کردم
این جمله ای که گفتی یادته؟
من قبل از اینکه مدت سرورم تموم بشه پولش رو واریز کردم برای تمدید و شما هم قبل از اینکه مدت زمان ماه فعلیم تموم بشه اعلام کردی سریع اطلاعاتت رو بکش بروما نهایت محبت رو کردیم به مشتری ها ! با توجه به قوانین سایت ،ما میتونیم مبلغی رو برگشت نزنیم. چون تحریمات باعث این موارد شده و بعد تمدید سرور مبلغ قابل برگشت نیست
ماشالله خوب از تحریم و آب گل آلود ماهی میگیری
هرکی هر مشکلی پیدا میکنه میندازه گردن تحریم بله مشکل تحریم هست همیشه ولی هر مشکل یا اشتباه رو نمیشه به گردن تحریم انداخت.
چطور هست خیلی از شرکت های دیگر همین الان هم از هتزنر دارند استفاده میکنند و مشکلی نیست یا نکنه میخواستید چند تا از سرورهارو اینطوری کنسل کنید و با هزینه ست آپ رایگانی که واسه خودت میوفته به کس دیگری واگذار نکنی؟
یا دو روز که بخاطر کردیت کارت هکی و بدهی به هتزنر تمامی سرورها بسته شد ما اینقدر بزرگواری کردیم بخاطر اشتباه شما جوابی نداری بدی؟
من در هیچ یک از پستهام به شما حرف بدی نزدم جز شفاف سازی معمولا کسی که حرف منطقی نداره مثل زنیکه ها حرف از نفرین و فوش و این موارد میزنه.
40تومن پولی نیست پول صدقه به یه بیچاره هم نمیشه ولی میخواهم از آب گل آلود ماهی میگیری رو به همه بگم که اشتباهاتت رو قبول کنی.
اشتباه وقتی از جانب شماهست من چرا باید تاوانش رو بدم؟