Contact Me: Tell : 044-32341756 **9149600789 \ Mail : Sup.inicz[at]gmail.com \ Y!ID : hadi_gby\ Old Inicz.com
شرکت فرانوآوران : اولین و قدیمی ترین فروشنده سرور های هتزنر در ایران با 6 سال سابقه
من اطلاعیه رو لحظه ای که پست کردی و ایمیل زدی همون دقیقه اولش خوندم
چند روز که طول کشید اطلاعات سایتهارو بکشم جای دیگر با کلی هزینه چون خیلی وقت کم داده بودی
بعدش هم که چندین روز منتظر موندم تا پول رو بدی آخرشم تهدید کردی میتونی همین رو هم میتونی ندی چون بخاطر تحریم هست متن چت و ایمیلهاتو دارم منم چاره ای نداشتم حداقل گفتم به 100تومنم برسم تا بعد در مورد حرفت و عملت پست و تاپیک بزنم
آیا همیشه با مشتریان اینگونه دورو برخورد خواهید کرد ؟
شما قبلا هم یکبار به مدت دو روز به خاطر کردیت کارت هک شده یا د زدی یا هرچی سرورهای مارو دو روز بخاطر این اشتباهتون از سمت دیتاسنتر بسته شد ما نادیده گرفتیم ولی این کسر پول که در شرایط خودتان هم قبول داشتید فهمیدی آخرش بهم گفتی میتونم حتی این پول رو بهت ندم و منم ناچارا قبول کردم حداقل به 100هزار تومنم برسم و اون 40تومن رو بزور ازم کم کردی
دورو شمایی که التماس میکنی پول برگشت بشه واست و حالا پول رسید دستت و حالا داری فیلم باری میکنی
با همه مشتیان صحبت کنید پول تمامی افرادی که در تارخ درج شده کامل داده شده . ولی شما زوری گرفتی و الان هم این جوری بی شخصیت بازی در میاری. چرا الان یادت افتاده !!
خدا بگیره عزیزان اون شخص و لعنت کنه دروغ گو و تهمت زنی که به خاطر چند تومان که حقش نیست !! اگه مدرک واسه گفتن ندارید . من میتونم به خاظر تهمت ازتون شکایت کنم . کمی ادب به خرج بدید . حق با شماست باید اون پول هم نمیدادم !! فقط به خاطر اینکه 1 هفته 10 روز برای انتقال کمه نبوده و به خاطر اینکه شما از ما سرویس کرفتی و پس قوانین رو پذیرفتی که در صورت بروز مشکلات خارج از حد ما مسئولیتی در قبال سرورو ها نخواهیم داشت و ما اون قدر به اعتبار خودمون و اطلاعات کاربران ارزش قائل بودیم که با حتی 1 نفر اطلاعاتش تو سرور ها حتی 1 مگ هم نموند !!!
Contact Me: Tell : 044-32341756 **9149600789 \ Mail : Sup.inicz[at]gmail.com \ Y!ID : hadi_gby\ Old Inicz.com
شرکت فرانوآوران : اولین و قدیمی ترین فروشنده سرور های هتزنر در ایران با 6 سال سابقه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)