نوشته اصلی توسط naviddevil دیتاسنتر سپنتا هستش , که ما با قیمت پایین تر میدیم خدمتتون آپتایم بین %99.8 - %99.5 هستش , بستگی به مخابرات داره , تظاهرات و .... منظورتون از پشتیبانی چی هست ؟ چون سرورها unmanaged هستند البته سرویس مدیریت و مانیتورینگ هم در قبال هزینه بهتون ارائه میدیم اگر منظورتون از حق امتیاز , OWN IP DETAILS هست که خیر از ایران نمیتونیم پنل کاربری !؟! با تشکر آدرس سایت دیتاسنتر رو لطف میکنین؟! منظورم از پشتیبانی اینه که فردا خواستم سیستم عامل رو عوض کنم یا اصلا یه بلایی اومد سرش باید به کجا تیکت کنم!...؟ این سرور 4هسته ای پردازنده Core2Quad رم 2گیگ هارد 200 گیگ با 5تا ایپی چند در میاد؟ تشکر
نوشته اصلی توسط WebRang آدرس سایت دیتاسنتر رو لطف میکنین؟! منظورم از پشتیبانی اینه که فردا خواستم سیستم عامل رو عوض کنم یا اصلا یه بلایی اومد سرش باید به کجا تیکت کنم!...؟ این سرور 4هسته ای پردازنده Core2Quad رم 2گیگ هارد 200 گیگ با 5تا ایپی چند در میاد؟ تشکر آدرس سایت DC sepanta.net دوست عزیز اگر لطف کنین تیکت بزنین بهتره اینجا هم شلوغ نمیشه W-H Hosting Ltd. - Submit Ticket با تشکر
Reliable Offshore Hosting Ltd WwW.Warez-Host.Com کوپن های تخفیف به مناسبت سال جدید میلادی
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن