بله رمز نگاری میکنه من منظورم رمز نگاری هایه ترکیبی بود که فراموش کردم بنویسم.
رمز نگاری به روش MPPE رمز نگاریی ترکیبی پیشرفته ای نیست فقط بسته ها رمز میشه و الگوریتم هایه باز کردنش هم موجوده...
وی پی ... یه لایه امنیتی روی شما میزاره اما اینو در نظر داشته باشید که با اون شما از کاربرهایی که از اون استفاده نمی کنن به راحتی تفکیک می شید به قوله یکی از دوستان با این کار کاربر سالم از کاربر غیر سالم تفکیک شده !!!
یعنی دیگه تقریبا معلومه باید کارهای چه گروهی بررسی بشه و با الگوریتم های موجود رمزگشایی اونا چیزی نیست که باز نشه...
اما یه نکته دیگه میمونه، اون هم زمان بر بودن پردازش ها هستش که با یه حساب سر انگشتی معلوم میشه که این کار عملا امکان پذیر نیست.
پس چه افرادی کنترل میشن؟
-در کل افرادی که مشکوک باشن. (این که چطور شناسایی میشن بحثش جداس و اطلاعات کافی ندارم)
اما در مورد این که یه الگوریتم کی شکسته میشه
خوب هر چند سال یک بار (فکر می کنم 4 سال) مسابقه ای تحت عنوان Advanced Encryption Standard در امریکا بر گزار میشه که کد برنده نام aes رو می گیره. (کد قعلی بر گرفته از rijndael است البته تکمیل تر شده)
پس هر کد تاریخ مصرف داره. و این که گفتم فردا شاید شکسته بشه ،خوب طبیعی هستش که تعدادی برای شکستن در حال تلاش باشن و شاید فردا پس از این همه مدت تلاششون به نتیجه برسه!
اما بانک ها، اونها علاوه بر رمز نگاری از پروتکل ssl هم استفاده می کنند که امنیته لایه ای بالایی داره.
با این حال گه گاهی شنیده میشه که اطلاعتی از بانکی ***یده شده...